Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film pojednává o životě slavného rapera Tupaca Amaru Shakura, který se i přes těžké rány osudu stal doslova rapovou legendou a zanechal po sobě obrovský odkaz, který i v současnosti stále rezonuje a hýbe dnešním světem. Film tak zachycuje Tupacovo dětství, dále jeho rychlý úspěch a rivalitu v hudebním průmyslu a v neposlední řadě i jeho tragickou smrt. Ale především je to příběh muže a básníka, který chtěl žít jako anděl i navzdory tomu, že jeho život byl obestřen mnoha démony. (Makaveli92)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (28)

verbal 

všechny recenze uživatele

Válka o planetu opic je dokonalým popřením všeho, co dosud o tomto tématu bylo … Ups, tak pardon, to jsem si jen nedopatřením spletl film! Tohle je naprosto, ale naprosto přesný a ani trochu nezkreslený životopis nekulturního agresivního hovada a čokorecitátora dementních, polomongoloidních a arytmických básniček do stále stejného duc duc duc s příznačným jménem Tupák. Negrorasistická agitka, ve které je vyrachtaný animální dobytek vylíčen jako zádumčivý yntelechtuán, citlivý altruista a Luther Kong ryloudyt, jenž svým semidebilním přednášením glorygloryalelujá hrdinně vzdoruje bitchi otrokáře a který „ve skutečnosti“ ani trochu netípnul šestiletého černouška (nedal bych moc za to, že to bylo právě ono inkriminované Brendino dítě), v životě nikoho neznásilnil, ani náhodou nikoho nepostřelil či neohrožoval zbraní a nikdy!!! nepřechovával ani menší množství než malé. To si totiž všechno jen vymyslely ty bílé kurvy, co ghettech schválně nechávají množit štětky s dýlerama, a pak se o jejich potraty odmítají sociálně starat a sveřepě jim upírají vzdělání, ač ty by určitě nejradši chodily na vysoké, makaly jak barevné a byly by s chutí nesporným přínosem a pilíři pro celou společnost. Kvůli těm lhostejným sviním skončily veškeré asimilační pokusy zase ghettem, protože z mírumilovných, čistých a spořádaných integračních čtvrtí ti zasraní nepřizpůsobiví rasisti sprostě zdrhli jen a jen proto, že sousedé překročili povolenou dávku pigmentu (a to si vedle Asiatů klidně dál bydlí), tudíž těm chudákům nezbývá nic jiného, něž zase šlapat, dýlovat, gangstovat, střílet se mezi sebou padni komu padni a sociálně tklivě přednášet lingvistické a gramatické paskvily. A když si ostatní čokobratři a pár mozkově deficitních bílých socek u té nesmírně sofistikované recitace začne podupávat do rytmu, z necivilizovaného vymaštěnce Tupáka je rázem bojovník za svobodu a práva všech negroameričanů, kulturně sociální fenomén a jeho nejlepší kámoška, snad nejslizštější, nejhloupější a nehysteričtější ebenová příšera evrmejd - Džáda Pičr, toho času Kovářová (chudák Wilík), může pořádat všechny ty antirasistické tryzny a bojkotovat Osraly, páč jsou málo černé. K totálnímu vytunění celé té frašky by se mohla příště angažovat v Hnutí za odrasističtění pohádek a pro vlastní zviditelnění s vervou prosazovat ústavní změnu lidové slovesnosti, neboť Ježíš, Pítr Pan, Fazolový Džek, Lesní víly, Medvídek Pů, Sněhurka, trpajzlíci a Superman byli ve skutečnosti negři. No, jen jsem čekal, jestli to ta tendenčně demagogická černoprodukce dotáhne k dokonalosti a ruka s kvérem, co zrušila chudákovi Tupákovi recitační kroužek, bude Čárltna Hestna. Nestalo se tak, tudíž tomu nasolím dvě krásně hnědé (abych náhodou nestranil Indiánům) hvězdy, protože ta komická Bajka o kultivovaném Tupákovi vcelku odsejpala. Ale příště chci tu o Černé Karkulce. S bílým vlkem! ()

Dudackoo 

všechny recenze uživatele

Film o 2pacovi. Je to pre mna legenda rapovej hudby a tento film z mojho pohladu nemal chybu.Skvele zahrané, skvele obsadené, hudba to bez debaty (odporucam pozriet na 5.1). Túto vyše dvojhodinovu jazdu som si užil aj napriek tomu že mi vela faktov o jeho živote boli zname už vopred.Tak isto ako film o Biggiem dostal odomna plne hodnotenie tak aj All Eyez on Me berie 5*. Legends are gonna live forever. ()

Reklama

Panther49 

všechny recenze uživatele

Bohužel tohle se nepovedlo. Ve dvou hodinách dát celej Pacovo příběh je nemožný, scénář lítá od jednoho k druhýmu, je tam spousta nesmyslů, nejvíc mě bavila muzika, za kterou ale filmaři nemůžou... Čekal sem podobnou kvalitu jako u Notoriouse nebo SOC, ale té se tahle slátanina ani trochu nepřibližuje. Pac by si zasloužil skvělej film, tak snad někdy jindy, kdy se toho zhostí lidi, který nebudou chtít znásilňovat odkaz legendy. RIP. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Mám rád životopisné hudby a nesnáším rap. To na úvod. Proto hudební složka se mi nelíbila, ale vzhledem k tomu, že film je o rapujícím zpěvákovi, tak je nezbytná a musím ji akceptovat. Film sice nedosahuje kvalit jako např. Straight Outta Compton, který mě filmařsky bavil mnohem více, ale na druhou stranu průser to taky není. Je skvěle obsazený, hlavně ústřední postava 2Paca je stejná jako originál (z dob MTV, kdy to ještě byla hudební stanice, si pravého 2Paca pamatuju), ale i menší role jsou dobře obsazené. Příběh se místy vleče, ale pár silných momentů obsahuje. Prospělo by mu menší zkrácení, hlavně v těch nudnějších pasážích a i songy bych pokrátil. Adekvátní hodnocení je mezi 3 a 4 *, ale kvůli pár drobnostem (jako že z 2Paca nedělali žádného svatouška, ale pořádného přitroublého MTF) se přikloním k příznivějšímu hodnocení. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Najslabšie spracovanie oproti iným filmom o raperoch. Všetko je na priemernej úrovni a zaostáva to hlavne v emočnej stránke. Často film pôsobí lacno a nemá ani jednu údernú scénu. Koniec pôsobil chladne a to mali v rukách veľmi silnú vec ktorá mohla zachrániť dojem. Ako diváka a fanúšika ma All Eyez on Me nevedelo vtiahnúť a jedine čo fakt vyšlo bolo obsadenie hlavnej postavy. Tá podoba je neuveriteľná. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Rappeři E.D.I. Mean a Young Noble z Tupacovi skupiny Outlawz hrají sami sebe. Zbytek skupiny jsou herci. (West)

Reklama

Reklama