Reklama

Reklama

Maciste, l'uomo più forte del mondo

  • USA Maciste, the Strongest Man in the World (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Maciste, jeden z Herkulových synů, je svědkem pobití skupinky jezdců maskovanými nájezdníky. Ti zaútočili na jejich vesnici, vyplenili ji a schopné jedince vzali do otroctví. Maciste se jako správný hrdina vydává po stopě záhadných nájezdníků. Na své pouti narazí na několik nájezdníků, chystajících se popravit jednoho z vesničanů. Maciste zakročí, zajatce osvobodí a společně pak objeví identitu nájezdníků - Krtčích lidí, národa nesnášejícího slunce a proto žijícího v jeskyních pod zemským povrchem. Oba hrdinové se nechají zajmout, aby se dostali do podzemí, osvobodili vesničany a s krtčími lidmi skoncovali. (FoxMulder)

(více)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie zlé fantasy peplum, aj keď spracovanie je veľmi podobné ostatným talianskym filmom 60. rokov podobného razenia. Podstatný je ale dej a myslím, že tento má čo ponúknuť - slušné tempo, bohatosť akcie, originalita, ale aj dobré kulisy a exteriérové lokácie. Mark Forest v hl. roli má síce divnú frizúru, ale muskulatúru (vzhľadom samozrejme na dobu) má ukážkovú - hlavne chrbát, výrazné 'véčko' a tiež prsné svalstvo, v ktorých hravo prekonáva aj vtedajšie slávnejšie mená ako Steve Reeves či Gordon Scot. Za pozornosť určite stojí aj zvodná Moira Orfei ako kráľovná podzemnej rasy v hl. ženskej úlohe. ()

FoxMulder odpad!

všechny recenze uživatele

Je to ryzí odpad, ale pravděpodobně taky ten nejzábavnější odpad, jaký jsem viděl. Dá se říct, že všechno je k smíchu: naprosto nesmyslný a sám sebe negující scénář s plytkou zápletkou, stupidní dialogy, či pekelně prkenné herecké výkony. Guilty plesure jako z učebnice:-) ()

Reklama

Reklama