Reklama

Reklama

Hard to Believe

(TV film)
  • Velká Británie Hard to Believe (více)
Trailer
USA / Velká Británie, 2015, 56 min

Obsahy(1)

Vážne vyšetrovanie jedného z najhorších zdravotníckych zločinov našich čias nám predkladá otázku: Ako je možné, že to zaujíma len taký malý počet ľudí? Masové vraždy väzňov svedomia v Číne na predaj ich orgánov zahraničným pacientom – sa nám otvára pred očami vďaka osobným príbehom, zahrňujúcim autorove sedemročné vyšetrovanie, priznaním od doktorov a skúmaním faktov. Záhada ostáva: prečo tento zločin stále ešte nebol zastavený. (Jeden svet)

(více)

Recenze (2)

PeterJon 

všechny recenze uživatele

Vďaka autorom, že sa touto témou zaoberajú. Čo sa týka spracovania, nemám čo vytknúť, i napriek závažnosti témy ľahko stráviteľné, dá sa pozrieť na jeden šup ()

Moco 

všechny recenze uživatele

Toto téma řeší v knize The Slaughter (Jatka) investigativní novinář Ethan Gutmann, který knihu vytvářel sedm let. Celá ta věc se jeví jako nový milník v oblasti zneužití moderní chirurgie rukou zločinu a to za podpory totalitní moci, která značně profitovala na zneužívání "vězňů svědomí" ke komerčním transplantacím v čínských vojenských nemocnicích. Téma je velice aktuální, ožehavé a příběhy o jeho vyšetřování jsou na plátně strhující. Ovšem v realitě je "těžko uvěřitelné" kam až může v dnešní době zneužití moci zajít. Skvělý snímek. ()

Reklama

Reklama