Reklama

Reklama

S vyznamenáním

Trailer

Obsahy(1)

Montymu Kesslerovi (Brendan Fraser) sa pokazil počítač a tak uteká nechať si okopírovať jediný exemplár napísanej diplomovky. No pošmykne sa na snehu a vzácny náklad mu okienkom spadne priamo do pivnice univerzitnej knižnice. Premrznutý bezdomovec Simon (Joe Pesci) privíta ďalší materiál na podpal a začne diplomovku list po liste prihadzovať do pece. Zúfalý Monty sľúbi Simonovi čokoľvek, len aby výsledky ročnej práce dostal späť. To znamená ubytovanie, stravu a všetko potrebné k tomu. Simon samozrejme nehodlá vrátiť prácu po týždni pohodlia. Za každý deň - jedna stránka... (Rex Mundi)

(více)

Recenze (27)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOU KNOW WHY YOU HATE ME SO MUCH? BECAUSE I LOOK THE WAY YOU FEEL." ----------- Toto je 12 podmienok dedičstva, len oveľa lepšie, s lepším obsadením, prostredím, atmosférou, scenárom a aby toho všetkého nebolo málo, je tu Joe Pesci!!!!!! Dôvod sám o sebe. K filmu som sa dostal včera náhodou, keď som hľadal niečo z Harvardu, účel splnený viac než dostatočne. Dal by som aj štyri. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pesci s Fraserem nemusí být zárukou zajímavého filmu. I s nimi film nudí a nevytrhne to ani skladba od Madonny I´ll remember v titulcích. Hraný debut Alexe Keshishiana nemá co nabídnout a měl zůstat u hudebních dokumentů. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná pohodovka o moudrém a sečtělém bezdomovci, skrze něhož dojde napravení několik sebevědomých vysokoškoláků. Fraser kulí oči, Pescimu se nedá upřít svérázné kouzlo a Moira Kelly je kouzelná. Celé je to spíš úsměvné než vtipné, spíš příjemné než zábavné a nechybí tomu pravidelná dávka pozitivní inspirace s několika životními moudry. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dojemný příběh o tom, kterak mladý študent otevřel oči a poznal život. Až je škoda, že si Frasera většina bude pamatovat jako komediálního herce. Protože vážnější/vážné role mu jdou. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kolik lahví vína bys mi dal, kdybych ti to auto spravil ??" - "Šest !!" - "Osm !!" - "Sedm !!" - "Osm !!" - "Tak teda devět !! Ale to je moje poslední nabídka !!" - "Nedělals náhodou ve spořitelně ??" ;) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ale hej, celkom pekný príbeh o študentovi Harvardu, ktorý proti svojej vôli skamaráti s bezdomovcom a ich kamarátstvo ovplyvní pohľad na život obidvoch. Niečo ako Vôňa ženy, na ktorú sa to síce absolútne nechytá, ale za jedno pozretie to stojí. Okrem ústrednej dvojky mladučký Fraser a pohodový Pesci zaujme aj pár ďalších hviezdičiek vo vedľajších úlohách. A predvídateľný dojímavý záver na mňa znova fungoval, takže som spokojný. Za jedno pozretie to stálo. 5/10. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Takový pohodový film typu neurazí - nenadchne, se svými slabšími i silnějšími chvilkami.Joe Pesci v roli bezdomovce byl určitě koukatelný, Brendan Fraser taky a záchvatům smíchu mě zcela mimo děj přiváděl Patrick Dempsey, na kterého normálně koukám v Greys Anatomy....jak se všichni měníme:-)) Takže film s mírným morálním ponaučením hodnotím za tři hvězdy. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Příjemný, oddechový, ale také smutný film. I když je od začátku jasné, jak to celé skončí, díky Pescimu se jedná o žánrový nadprůměr. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

V první polovině filmu je Brendan Fraser jako Montgomery 'Monty' Kessler naprosto (a klasicky) úplně a totálně prkenný .. aby se za veliké pomoci: Simon Wilder / Joe Pesci (v této roli výborný, hodně lidský a lehce uvěřitelný) poměrně velmi slušně rozehrál k dobrému a hlavně opravdu silnému závěru .. a nesmím zapomenout ani na svého oblíbeného miláčka, který přitom také zdatně pomáhá - mému srdci moc, moc milá .. oblíbená (... "zoubky .. zoubky" ...) Courtney Blumenthal / Moira Kelly … pro mě je to naprosto jasné : I Love You, Moira Kelly … ()

danecek24

všechny recenze uživatele

52. Zlatý Glóbus za rok 1994 - nominace (1) - Nejlepší filmová píseň - "I'll Remember" - Hudba a text Patrick Leonard, Madonna, Richard Page ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ľahko nadpriemerná komediálna dráma. Joe Pesci výborné hláškuje. Záver filmu je trošku slabší, ale nevadí stále je to dosť dobré. 6,5/10 ()

PanZahadnyCZ 

všechny recenze uživatele

Joe Pesci jako nakrklý bezďák? No to jsem si nemohl nechat ujít, navíc si doplnim přehled filmů s Brendanem Fraserem, kterého znám pouze jako mumiovraha. Navzdory tomu, že Joe Pesci i Fraser to dobře zahráli a film byl takový nenáročný ovšem nebudu něják nabírat na hodnocení. Né, že by mi vadila krátká stopáž, to vůbec, ale z původního dobrého námětu jsem čekal, že se vyvine trochu jinačí a lepší komedie. Celkově takový průměr, film potěšil, ale nenatchnul. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodový film. Myslím, že mohl obsahovat více vtipu. Na druhou stranu tadle jakoby vážná póza nebyla špatná. Bylo celkem dobře vidět, jak povrchně se díváme na druhé lidi a jak se postupně mění názor a chování k lidem, které více poznáme. Vynikající byl výkon Joe Pesciho, byla radost se na něj dívat. Prostě takový pohodový film, který nebyl vyloženě komedií, ale ani vyloženě dramatem. Nic proti ničemu a bylo to příjemné. Howgh! ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Lahke, americke, vesele, trochu aj na zamyslenie. Zbytocne sprasena atmosfera vyjavmi, ako ze Moira Kelly beha s prezervativom a vyklada o stale o sexe; naco, vobec to tam nepasovalo - a dali jej debilny uces a hrala taku akoze-pretahovacku; po "Ostri na lede" to bolo asi 5 tried horsie. No a cele dost americke. Ale na pohodickovy vecer to vytiahli, takze 3*. ()

Reklama

Reklama