Reklama

Reklama

Nezbedové

(TV film)
  • Česko Ó, baby! (více)

Obsahy(1)

Zatímco jsou rodiče pevně přesvědčeni, že se pohádali jednou provždy a nikdy se už k sobě nechtějí vrátit, jejich dvouleté děti Billy a Tina jsou jiného názoru: přestože hovořit spolu vzhledem k nízkému věku ještě příliš nemohou, rozumějí si dokonale: je třeba udělat něco, aby se rodiče zase dali dohromady. Oba rodiče ráno vezou své ratolesti na hlídání k postarší dámě, paní Winchesterové. Ta se sice naoko tváří sladce a nadšeně, ve skutečnosti jí ale malí tyranové jdou pořádně na nervy. Od rodičů vyinkasuje peníze za hlídání, zavolá svou vnučku Gwen a pak se zavře se všemi svými penězi do sklepa. Do domu přichází nápadník Gwen, pohledný Doug, který chce nezbedné děti poslat nahoru a věnovat se s Gwen své vlastní zábavě. Vtom ale zvonek ohlašuje další příchozí: jsou jimi hubiči hmyzu Wendell a Ed. Vyzbrojeni stříkačkami se chystají pustit do práce, přestože Gwen chabě protestuje, že žádné hubiče hmyzu babička do domu nezvala. Billy a Tina vše pozorují a myslí si o tom své. Údajní hubiči hmyzu hledají v domě peníze staré paní Winchesterové. Dům je ale plný nástrah a pastí, které instalovala Edna Winchesterová. Mnoho nepříjemností oběma zlodějíčkům způsobí i důmyslné překážky, které vymyslí Billy a Tina. Dětem se podaří mobilem zavolat čísla rodičů, a přestože nic neříkají, bdělí rodiče pochopí, že se v domě děje něco nekalého (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

skretik odpad!

všechny recenze uživatele

Našťastie som ten film až tak nevnímala, keď bežal v TV, ale aj tak si musím pridať hodnotenie... lebo to bol des (aj keď len z diaľky :D ) ()

Reklama

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Človek čo si myslel, že toto bol dobrý nápad by sa mal zamyslieť nad dvomi vecami. 1. Koľkokrát sme tento koncept videli? 2. Viete aký je rozdiel medzi slovami - vtipný a trápny? To je asi definícia všetkého čo je s týmto filmom zle. V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 6. mieste ()

Tinaa 

všechny recenze uživatele

Film, který jsem brala v potaz kdysi, ale je příjemně nenáročný... ke kafi jako oddych, když už vám to někdo pustí, proč ne, resp.: dá se to zvládnout. Navíc, nemusíte se bát odběhnout na záchod, prostě tyhle tipy filmů máme na chvilku rádi my a hned v zápětí okřikujem své děti, na jakou kravinu to čuměj, i když mi to "žrali" taky. Teď bych to nazvala hnusem, ale když vidím svého bráchu, jak se u toho nenudí, nebo, že já jako dítě jsem to nepřepla, když to běželo, no tak asi né uplně vše bylo na tomhle filmu špatně...prsotě nějakou tu hvězdu si zaslouží, teď už to neberu jako doopravdický film, tak proto ty 2* ... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama