Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co teroristé vypustí na malé americké městečko záhadný virus, který všechny jeho obyvatele okamžitě usmrtí, prezident Spojených států sestaví tým špičkových vědců, který se pod vedením doktorky Galen Bronty pokusí najít lék dříve, než se nákaza rozšíří a vyhubí celé lidstvo. Sám prezident se sice ukryje do karantény na odlehlém ostrově, aby mohl dál z bezpečné zóny řídit svůj úřad, ale teroristé mu nedají pokoj ani tady. Zmocní se velkého letadla plného dětí a zamíří k prezidentovu ostrovu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

monolog 

všechny recenze uživatele

Kinská taky poslední dobou hraje v pořád větších sračkách. to by měl papínek radost, i když ten měl mezi některými svými skvosty výborný filmy. Tohle je jen mnohem horší variace na variaci Smrtící epidemie. Ani Smrtící epidemie nebyla ve srovnání s knížkou nic, ale i přesto se na ni dalo koukat bez větších duševních následků, což tady nehrozí. Pokud jste si sebou před obrazovku přinesli i něco jako rozum, rychle utečte, nebo už ho nikdy nenajdete a pokud ano, nikdy ho už nesložíte a pokud ano, nikdy už nebude fungovat tak jak má a pokud ano, jste patrně pěkně otrlý hovádka boží. ()

Reklama

BlueZero 

všechny recenze uživatele

Ďalší z hollywodskych katastrofických filmov. Z tejto kategórie už dávno nevyšiel nejaký dobrý film. A tento nie je výnimkou. Ja som dosť kritický pri detailoch, a tu ich bolo hrozne veľa zlých. Čo sa týka príbehu ma napadá len to, že prezident svojimi rozhodnutiami ohrozil svoj štát, kvoli čomu následna umrelo veľa ľudí. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Na tento film se musíme dívat ze dvou hledisek. Za prvé jako na vážně míněný film o hrozné katastrofě, o celosvětové epidemii. Pak však film tvrdě narazil, protože to, co předvedl, skutečně vážně bráno být nemůže. Těžko uvěříme nepochopitelnému ději jako celku i motivacím jednotlivých postav. S tím, že úroveň scénáře je naprosto hrozná, a úděsná režie i herecké výkony se s ní mohou směle měřit, netřeba ztrácet čas. Na druhou stranu si však myslím, že film rozhodně není určen mně, nýbrž té části diváctva, která si chce u obrazovky odpočinout, pozorovat třeba i řešení něčeho trochu vážnějšího a přitom nebýt bombardována mrtvolami, sexismy a siláckými řečmi. Do kategorie těchto filmů Karanténa docela slušně spadá a svému účelu vyhovuje dokonale. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama