Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Až dosud úspěšný makléř zaplatí krutou daň za potěšení v náručí krásné ženy. Jim Steven (Harry Hamlin), nejlepší pracovník makléřské firmy, je ve světě akcií, ovládaném intrikami a spekulacemi, vzácnou výjimkou - vždy čestný, žijící spořádaně se svou rodinou. Nic ale netrvá věčně: jeho nový nadřízený se snaží Jima zdiskreditovat v očích spolupracovníků, doma odkrývá Jim nevěru své manželky a musí se vypořádat s rozvodem a především s odloučením od milovaného syna. Není proto divu, že hledá útočiště v náručí jiné ženy, nádherné Ellie (Lysette Anthony), která mu při náhodném seznámení v obchodě nenápadně vmáčkla do dlaně lístek se slovy: "Zachraň mně 555-4357". (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

John80 

všechny recenze uživatele

Chlapik si všimne v obchode zenu s mužom , kttora mu zanecha odkaz prilepeny na stene a nasledne sa zoznamia spolu ,žena ho žiada o pomoc vraj ju týra jej muž a rozuzlenie vyvrcholí v závere filmu Thriller 3* ()

TO 

všechny recenze uživatele

Chlápek potká v krámku se spodním prádlem dívku, která mu nechá vzkaz “Zachraň mě“. Ten její kráse nedokáže odolat, zamiluje se do ní a pokouší se jí ochránit před jejím přítelem, který ji fyzicky týrá. Nakonec je však všechno jinak. Jelikož se mi Lysette Anthony docela líbí a tento thriller je i docela erotický, tak na něj šlo docela i koukat. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama