Reklama

Reklama

Naesarang ssagaji

  • Jižní Korea 내 사랑 싸가지 (více)

Obsahy(1)

Mladá dívka Ha-yeong se rozejde se svým přítelem na 100 výročí trvání jejich lásky. Což asi nikoho nepotěší. Tak jde naštvaná a zmatená domů. Když náhodou kopne do prázdné plechovky trefí do hlavy muže v luxusním autě, který nabourá do stěny a poškrábe si lak. Jelikož je studentka a nemá na opravu auta, mladý muž Hyeong-jun sepíše smlouvu, že bude pro něho otrokem po 100 dní, čímž zaplatí škodu. Jenže ze začátku, si chlapec užívá a v obou se začnou rodit city, který vyústí v pravou lásku. (BUD-SFIS)

(více)

Recenze (31)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Postrádá to nějaký spád, akci nebo cokoliv zajímavého. Nápad nechyběl, ale nejlépe zpracovaný rozhodně nebyl. Mám pocit, že jsem se dívala na ukázky, které se mě nijak nestačily dotknout. Trocha humoru tu sice je, ale že bych se zasmála více než dvakrát? Některé vtipy jsou navíc dokonce laciné a ohrané. Soundtrack je podle mně také dost odfláknutý..na to u korejských fimů fakt nejsme zvyklí. Ji-won Ha mám ale moc ráda a Kim Jae Won také nehraje špatně. Proto ty 3*. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím, jestli zrovna Jae-won Kim, jak ho prezentují, by podlamoval dívkám kolena (myslím, že v Jižní Korei na to mají jiného borce, viď Bi? :-D), ale tak budiž, sem tam se totiž zablýskne jeho roztomilost... Začátek ujde, máme vztah pán + otrok -> zamilovaní; jednoduchá chemická reakce, ani dočíslovat se nemusí. Občas příjde moment, kdy se zamějete. Jenomže druhá polovina filmu. O čem to bylo? Jaký to mělo smysl? A vůbec?! Trochu zbytečný film, řekla bych. Ale pokud nemáte co dělat, nemáte "nastudované" asijské romatické komedie a chce se vám spát, tak proč ne - lepší než pohádka na dobrou noc. Jen ten usoplenej začátek je pěkně nechutnej. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

I kdyby Ha Ji-won nahazovala tisíc teatrálních šklebů, zvracela a permanentně se šťourala v nose a na zadku, vezmu ji na milost. Mám zkrátka pro tuhle slečnu se zlým pohledem slabost. Těch pár nechutností, poněkud více ksichtících scén, přiblblá zápletka a chybící chemie mezi kočkující se dvojkou se dají přežít, poněvadž 100 dnů s panem Arogantem mají místy docela šmrnc a i ta čistě romantická linie neurazí. Jen tu úvodní scénu s kantorem si mohli tvůrci odpustit. Blééé! 5/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

I když je Ha Ji-won moje velká oblíbenkyně, tak u tahle střeštěný romantický komedie musim říct, že je mírně řečeno chabá a to hlavně kvůli hodně slaboučkýmu ději, kterej je občas jak nějaká groteska a do toho se ještě montuje dost nesympatickej Kim Jae-won, kterej se navíc po celej film chová jak totální vymatlanej retard. Nebýt Ha Ji-won, na kterou bych moh koukat furt, tak by to byla asi velká nuda, ale s ní mi to ani moc nepřišlo, nicméně to objektivní kvality filmu moc nezvyšuje ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Možná jsem dal až příliš velké hodnocení, ale jako můj první zhlédnutý korejský film určitě nezklamal, a dokonce mě spíše popostrčil k dalším korejským filmům tohoto žánru. Pěkná komedie s občasnými uhozenými scénkami, ale přesto parádní podívaná. 75 % ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá romantická komédia. Má dosť dobrý príbeh o študentke, ktorá nechtiac spôsobí menšiu škodu na aute namysleného mladíka, čo on len tak nenechá a tak podpíšu zmluvu, aby mu to splatila a urobí z nej svojho otroka, ale časom si k sebe začnú nachádzať cestu. Spracovanie je na tom dobre, film väčšinu času funguje ako komédia, čo sa mu darí už od úvodu, dejovo je to v rámci žánru dostatočne zaujímavé s viacerými vydarenými situáciami, čo filmu vydrží dlho. Na moje prekvapenie, ale v tomto prípade ma to teší tu samotná romantika nemá až tak moc priestoru, získa ho až v poslednej tretine, čo ma už až tak moc nezaujalo, film funguje len v tej komediálnej rovine, ale nemám s tým väčší problém, bez problémov sa na to pozerá aj potom. Hlavným problémom romantiky v tomto filme je mužská postava hlavnej dvojice, tomuto typu človeka sa ani nedá fandiť a preto to nejde ani ich vzťahu. Ale v rámci komediálneho žánru je zase táto postava úplne ideálna, takže tam ma baví. Čo sa týka humoru, tak je ho tu plno, síce ho netvoria nejaké originálne a výrazne vtipné situácie, niektoré sú dokonca dosť nechutné, hlavne tá v triede v prvých minútach, to si mohli odpustiť, ale inak je to správne bláznivo podané, takže väčšinu času som mal z humoru dobrý pocit. Herecké obsadenie je veľmi dobré, hlavným kladom filmu je bezpochyby Ha Ji-won, ktorá je ako vždy skvelá a baví v každom zábere, ale aj Kim Jae Won hrá postavu namysleného mladíka dobre. Réžia a technická stránka sú výborné, v rámci žánru úplne ideálne. Nebyť Ha Ji-won, tak by som hodnotil o niečo horšie, ale podobné úlohy jej idú skvelo a aj celkovo je to slušná zábava, príjemná romantická komédia. 72% ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Hlavní zápletka je poměrně vtipná a nápaditá, ale na tu je navěšeno neuvěřitelné množství vtipů, bohužel většinou dost průhledných, očekávaných a nevtipných. Ke konci humor zmizí úplně a nastupuje romantika. Ta je docela ucházející, ale žádné terno to taky není. Navíc ústřední pár je docela nesympatický, ta holka dělá většinou jen pitomé ksichty a ten kluk není zrovna moc charismatický. Navíc má ten film jeden z nejhorších soundtracku (u korejských filmů), co jsem zatím slyšel. Pokud ale přistoupíte (klesnete) na úroveň nastavenou už v první minutě, budete se celkem bavit. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

První polovina byla celkem vtipná, i když se jedná o takový ten pokleslejší humor. Když opomineme pár nechutných scén (hned tu fujtajbl scénu na začátku si tvůrci skutečně mohli odpustit, nechutné scény jsou málokdy vtipné), tak se člověk i zasmál. Krom toho, mně osobně se líbily i hloupé ksichty Ha Ji-won, které mi připomněly mou korejskou oblíbenkyni Jeon Ji-hyeon ve filmu My Sassy Girl... V druhé polovině však film přestal být vtipný úplně a už šlo jen o romantiku, která však nebyla moc povedená a mezi hlavními protagonisty nefungovala žádná chemie. Navíc v předešlé první polovině nebyl znatelný téměř žádný důvod, proč by se do sebe vlastně tyhle dvě postavy arogantního týpka a jeho vytipované otrokyně zamilovaly. Kdyby se celý film táhl v komediální rovině, mohlo hodnocení dopadnou o něco lépe. ~(2,9)~ ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Dokud to byla komedie na hranici parodie, dobře jsem se bavil a velmi dlouho byl ochoten dát 4*. Závěrečných deset minut už mě ale nikterak nezaujalo a úplně poslední scéna rozhodla, že 3* jsou tak akorát. Možná trochu lepší. Je to dost škoda, protože Ji-won Ha byla s těmi svými xichtíky úžasná a ten, kdo to tady nezvládl, je scénárista nebo režisér. V případě Sto dní s panem arogantním by filmu výjimečně prospělo, kdyby se nesnažil míchat žánry a udržel se celou dobu na úrovni komedie až parodie, která také náhodou může skočit šťastně. ■ P.S. Kdyby se náhodou časem objevila nějaká další šílená (a lépe udělaná komedie) s touto herečkou, velmi rád se na ni podívám. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Po mnohých stránkach až neuveriteľne prehnané. Či už sa jedná o príbeh, alebo o herecké výkony. Čakal som ľahkú komédiu s typickým kórejským humorom a dostal som šialenú komédiu s korejským humorom. Aj napriek tomu, že film ako keby nevedel čo má povedať a spôsob ako definuje svoje postavy je plytký a častokrát predvídateľný, tempo príbehu je natoľko dynamické, že aj napriek mohým výčitkám, ktoré stále voči filmu mám, som sa nenudil. Obidvaja herci sú vlastne sympoši aj keď prehrávajú. A aj keď celá zápletka je postavená na hlavu a vôbec nie je podporená nejakou výraznejšou scénou, rešpektujeme pravidlá filmu aj napriek tomu, že je očividne veľmi nezvládnutý. A myslím si že práve toto dopomohlo filmu k tretej hviezde. Je to príjemná jednohubka na jedno pozretie. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Pekna romaticka komedie s velmi neobvyklou a originalni zapletkou. Nastesti film se neodrhrava ve stejnem uhozenem stylu celou dobu. Na zacatku hodne ztresteni, pak usmevny a nakonec romaticky. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Slabota, jež absolutně nedosahuje kvalit ostatních komedií z tohoto světakraje. Jakkoliv působí zápletka originálně, tak nepřinese nic než těžkou nudu. Film není vyvážen žádným žánrem, ponejvíce se tváří jako komedie, jež by měla být říznutá romantickou složkou. Omyl : Hlavní hrdinka je těžce "asociální", k srdci vám nepřiroste ani náhodou, ba co hůř, je přímo nesympatická...takže jedinej klad na snímku je sám pán Aroggant, kvůli kterému stojí u filmu chvíli vydržet...Navíc se ve filmu často vyskytují velice nechutné "komediální" vložky v podobě tělesných "sekretů", které jako by si tvůrci vypůjčili z US komedií...No a konec snad naznačuje, jako by tvůrci, přemýšleli nad pokračováním ve stylu "100 days with Lady Lopata"... ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, nenásilné, pohodové × slabší korejovka. Ale byla prima. Hodně pohodová, pozitivní, tedy až na nějaké chvilky. Konec byl trochu smutnější, a oznámení o přijetí na univerzitu mi přišel takový hodně přitažený za vlasy a dost takový nereálný. Jinak jejich grimasy byly moc pěkné, hlavně hlavní hrdinky. A představy o budoucnosti a různých situací byly taky dost ujeté. (v dobrém slova smyslu) Jen ten úplný konec - to se jako bude všechno opakovat, a chudák peroxidovaný chlapec bude otrokem a následně i přítelem? Pohodový film pro každou smutnou i unavenou duši. "Tak ty mi nebereš telefony? Už teď jsi mrtvá.." ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Zápletka by byla velmi povedená, ale nějak to netáhne. Mohlo to jít více do hloubky trápení "otroka" ne že bych si v tom libovala, ale podle těch "100 dnů" bych si představila, že ji potrápí víc. Nechutné scény tam být fakt nemusely, ještě teď když si na ten film vzpomenu, tak se mi bohužel vybaví pouze tyto scény a je mi z toho fakt na..... 2* jsou až moc. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná komdie, vhodná na odreagování. Vše funguje tak jak má, jediné co mi vadilo, byla romantická složka. Jak se Ha-yeon (Ha Ji-won) začne doprošovat, jestli to myslel Hyeong-jun (Kim Jae-won) vážně, tak mě to nebavilo, jakmile ale zmiznul a Ha-yeong se začala učit, už to bylo zase ok. Ha Ji-won zbožňuji, je to anděl, ty její ksichtíky a typické chování korejek s jejich 애교. Celkově to na slušné 3 ty je.-) ()

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Celkom svižné a na kórejskú produkciu aj pomerne krátke. Tých 90 minút som sa dobre bavil a možno by si Ha Ji Won mala po dlhšej dobe zase raz zahrať v komédii, pretože jej to tu neuveriteľne seklo. Aj s tými ksichtami, ktoré celý čas nakladala :) ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Taková usměvavá romantika s zajímavou a nápaditou náplňí. Bohužel jsem mě hl. představitelka Ha-yeong moc nezdála a připadala mi hrozně umělá, za to "Mr. Arrogant" hrál s jiskrou v očích a hodněkrát jsem se jeho vtípkům a netradičním příkazům zasmál. Nebylo to žádné převratné dílo, ale příjemná oddechovka s "ušklebavou" a "namyšleným" a při pomyšlení že by se tihle dva do sebe zamilovali je už samo o sobě usměvavé. Hodnocení: 6.5/10 ()

Tarako 

všechny recenze uživatele

3 a půl.. ale protože se mi nelíbí nepoměr zdejšího hodnocení (určitě bych to viděl na víc, než na nynějších 64%) - dávám 4 ale berte je s rezervou. :) Film to nebyl špatnej a jako romantická komedie si myslím, že obstojí. Samozřejmě obsahoval několik slabších momentů a pár opravdu nechutných scén, kdy se i mně doslova zvedal žaludek ale celkově mi tak nějak sedl. Je to takový lepší průměr a když u toho člověk vypne mozek, docela dobře se pobaví. No a co se týče té ústřední dvojice, tak ta mi teda sympatická přišla! ()

Reklama

Reklama