Reklama

Reklama

Zvjozdnyj inspektor

  • Sovětský svaz Звёздный инспектор (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Loď kosmické policejní hlídky je napadena jinou, neznámou lodí, později identifikovanou jako ztracené plavidlo tří vědců ze Země. Přiletěla z určité planety, kam se vydává na průzkum posádka policejního centra. Jejich raketu se však pokusí ovlivnit něco z povrchu planety. (honajz)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele

On ten námět není úplně špatný a líp uchopený a propracovaný by fungoval. Celé to má hrozně televizní vzhled, vlastně se to odehrává ve dvou kulisách (kosmické lodi a jakési jeskyně), k ozvláštnění scény jsou použity počítačové triky té doby (takže různé červené kotouče, skvrny, prolínání barev apod.) a navíc ne všechny scény na sebe logicky navazují, jiné jsou pojaty podivným monologem postavy, dojde i na telepatii. Prostě je to hodně divný a lacině vyhlížející film, ale protože mě zajímalo, co je to vlastně ovlivňuje, dokoukal jsem to, a i když nejde o nic převratného, přece jen americký film na podobné téma (s daleko větším rozpočtem a množstvím akčních scén a skoky v čase a odehrávající se na Zemi) bude natočen až za čtyři roky. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento film sa neinšpiroval známymi hitmi ( STAR TREK, STAR WARS, či komiksami zlatého veku ), ale práve ich napodobiteľmi zo stajne talianskej, či samotnej americkej. Už úvodný disco doprovod dáva najavo, že sa musíme dať na pozor. Proste Sovieti. Lenže tak svižne a akčne ako to začne, tak tuctovo to pokračuje ďalej, pričom to dospeje až do klasického filozofického blábolu. Proste Sovieti. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Filmový pravěk. Vypisuji odměnu tomu, kdo vydrží až do konce. Vidím to tak. Začátkem 20. století natočil tehdy dvanáctiletý režisér (scénář, režie, produkce, hudba, osvětlení a dalších deset filmařských profesí) amatérský film o vesmírném dobrodružství. Ten se pak ve víru událostí ztratil a našli ho znovu po sedmdesáti letech. Protože z pachatele se mezitím vyvinul národní umělec SSSR, nešlo film prostě vyhodit. A tak jej pečlivě zkolorovali, obohatili čerstvě dopsanými dialogy, zvuky a zvláštní hudbou a pustili do éteru jako novoje dostiženije stroiki kommunisma. Komu připadá toto vysvětlení jako přitažené za vlasy, ať si vymyslí vlastní. Všechno je pravděpodobnější, než že ten film vyrobil Mosfilm v roce 1980. Anebo ne? ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Presna sovetska osmdesatkova sci-fi. Barvy, interiery, debaty, pet hercu a jedna herecka. Ale svoje kouzlo to ma. Kdo vi co hleda, bude spokojen. 4- ()

Reklama

Reklama