Reklama

Reklama

Recenze (37)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem asi ještě neviděl, aby byl bonusový materiál mnohem lepší, než celovečerní film. Americký Kruh 2 se mi nelíbil skoro vůbec, takže tomuto snímku dávám zelenou. Je sice pravdou, že Naomi mi byla sympatičtější než zde hrající hlavní hrdina, ale ani on si nevedl špatně. Bylo to krátké, úderné a po atmosférické stránce slušně vyšperkované. Navíc si tvůrci skvěle pohráli s vizuálním provedením a jejich využití vody a Samary bylo „dokonalé“. Mohu jen doporučit. No a ten konec – prostě paráda.70% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento bonusový snímok môže veľmi dobre slúžiť ako predkrm predtým, než si pustíte Kruh 2. Otázka je či potom človek nebude sklamaný samotným filmom. Ale ako nadväznosť medzi jednotkou a dvojkou slušné. Ja veľmi neholdujem týmto kraťasom a nezdalo sa mi to až tak premakané, ako sa to tu tvrdí v recenziách, avšak dodá to jednu významnú skladačku do mozaiky. 60 % ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vynikající spoiler mezi prvním a druhým dílem, 16 minut našlápnuté atmosféry vyrcholíc hodně luxusním finále.První Kruh (americký) je jeden z nejúžasnějších hororů poslední dekády a i přesto, že dvoika byla o dost slabší, pořád je v téhle sérii mrazivý potenciál a já se těšim na 3D pičo jak sviň.75%.Prdel je, že tenhle kraťas je nejlepší Liebesmanův film vůbec. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci krátkometrážny počin podľa Liebesmanovho a Krugerovho scenára je (oveľa) lepší, ako celý (americký) KRUH 2. Dej ukazuje posledných sedem dní chlapca z úvodu dvojky, jeho počiatočné predrogovanie hypnotickými halucináciami, spôsobenými dobrovoľným pozretím prekliatej VHS. Už po niekoľkých dňoch sa očarenie novým pohľadom na svet zmení na totálny krach duševného zdravia. V posledných minútach siedmeho dňa... Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/681/ ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Neviděli jste ani jeden díl ze série a zajímá vás, co na tom všichni mají? Tak tohle je taková instantní verze, kde se dozvíte, co se stane, když koukáte na špatný film. A že Jake koukal na hodně špatný film... Pokud jste filmy viděli, už vás Rings asi ničím novým nepřekvapí. Možná snad jen tím, že ústřední hrdina neřeší věci kolem, ale má jasný cíl. ()

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o bonusový materiál k filmu Kruh 2 (2005). (R´Hell)

Reklama

Reklama