Reklama

Reklama

Recenze (37)

T2 

všechny recenze uživatele

na režiséra Jonathan Liebesman až prekvapivo účelové a psychicky výživne, dobrá depka, slušný vizuál a aj herci /80%/ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Bonusový kraťas ke Kruhu 2, který je ale podstatně lepší než-li jeho celovečerní bratříček. V těch cca 15 minutách je nápad, pěkné zpracování a zajímavé propojení prvního a druhého amerického Kruhu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci krátkometrážny počin podľa Liebesmanovho a Krugerovho scenára je (oveľa) lepší, ako celý (americký) KRUH 2. Dej ukazuje posledných sedem dní chlapca z úvodu dvojky, jeho počiatočné predrogovanie hypnotickými halucináciami, spôsobenými dobrovoľným pozretím prekliatej VHS. Už po niekoľkých dňoch sa očarenie novým pohľadom na svet zmení na totálny krach duševného zdravia. V posledných minútach siedmeho dňa... Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/681/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl pekne krutej bonus. Jeden z nejlepsich kratkejch filmu co jsem kdy videl. Herci, triky, pribeh, hudba i kamera byli hodne nadprumerny a napeti bylo hodne vygradovany. Tenhle kratas se vyrovna filmu. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Liebesman strčil Ring 2 do kapsy. Děsivá atmosféra, vynikající práce s kamerou a zvukem. A pokud bych viděl tenhle krat'as před japonským originálem, dávám plný počet. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Beginning slávneho hororu Ring. Takto nejako to všetko začalo. Z odstupom času ma už tento snímok nijak nedesí, ale kvalita prevedenia, niekoľko pekných záberov stojí zato - 60%. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle bonusovej kraťas se ke mě dostal až teď, kdy co nevidět přijde do kin celovečerák se stejným názvem. Po dokoukání jen nevěřícně koukám na zdejší ( kladný) hodnocení, který absolutně nechápu. Pro mě to byla celkem provar, kterej nenabízí nic novýho a jen mě ujistil v tom, že duchařinám tohodle typu už dávno odzvonilo. Takže jsem docela zvědavej s čím přijdou celovečerní Kruhy. Nic moc dobrýho od toho určitě nečekám. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Omnoho napínavejšie a atmosférickejšie ako Kruh 2, s pár slušnými lakačkami a jedným super nápadom (dážď), až človek zabúda, jak zbytočné to celé je. A Ryan Merriman nevie hrať, nech sa snaží jak chce. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Docela paradox, že bonusový, šestnáctiminutový kraťas ke Kruhu 2, je o dost kvalitnější a děsivější než film samotný. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vynikající spoiler mezi prvním a druhým dílem, 16 minut našlápnuté atmosféry vyrcholíc hodně luxusním finále.První Kruh (americký) je jeden z nejúžasnějších hororů poslední dekády a i přesto, že dvoika byla o dost slabší, pořád je v téhle sérii mrazivý potenciál a já se těšim na 3D pičo jak sviň.75%.Prdel je, že tenhle kraťas je nejlepší Liebesmanův film vůbec. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem asi ještě neviděl, aby byl bonusový materiál mnohem lepší, než celovečerní film. Americký Kruh 2 se mi nelíbil skoro vůbec, takže tomuto snímku dávám zelenou. Je sice pravdou, že Naomi mi byla sympatičtější než zde hrající hlavní hrdina, ale ani on si nevedl špatně. Bylo to krátké, úderné a po atmosférické stránce slušně vyšperkované. Navíc si tvůrci skvěle pohráli s vizuálním provedením a jejich využití vody a Samary bylo „dokonalé“. Mohu jen doporučit. No a ten konec – prostě paráda.70% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Neviděli jste ani jeden díl ze série a zajímá vás, co na tom všichni mají? Tak tohle je taková instantní verze, kde se dozvíte, co se stane, když koukáte na špatný film. A že Jake koukal na hodně špatný film... Pokud jste filmy viděli, už vás Rings asi ničím novým nepřekvapí. Možná snad jen tím, že ústřední hrdina neřeší věci kolem, ale má jasný cíl. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Otázkou je, ako by vyzeral námet tohto kraťasu v plnohodnotnej filmovej podobe, respektíve či by to bolo lepšie pokračovanie (v tomto prípade prequel), akým je Kruh dvojka. Hoci som osobne s druhou časťou nemal výraznejšie problémy, bolo by zaujímavé sledovať príbeh práve tohto snímku. Rings ma potešili a patrične navnadili na svojich dospelých kamarátov. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Neobyčejně výjimečný kraťásek, který se snaží mísit všechny hororové prvky dohromady, dovysvětlovat v některých jistých bodech děj samotného Kruhu a obohacovat diváka o nepřiměřeně tíživé pocity a to všechno víc než úspěšně. Dlouho jsme tu tak dobrý scénář v krátkometrážním hororu neměli. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Jonathan Liebesman je hollywoodský řemeslník, za kterým se chodí, když je potřeba najmout režiséra, co zvládne natočit velký film, ale nebude do toho producentům moc kecat. Před lety na sebe ovšem upozornil originálně pojatým video filmem. Kruhy bezvadně těží z fenoménu slavného Kruhu. 7/10 ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Výborně. Perfektní atmosféra a skvělé efekty. Jako krat'as opravdu luxusní, i jako celý film by to tímto stylem obstálo. 90% ()

Reklama

Reklama