Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejste spolu desítky let, to vás každej soudce rozvede po esemesce." S Hodinovými manželi mi bylo trapně i vtipně, tak snímek hodnotím průměrnými třemi hvězdami, i když průměrný není. Je skvělý a hrozný. Skvělý je ve chvílích, kdy hraje pohodová muzika a na scéně jsou Akvabeláci, Jehovisti, zlatokopka Janka nebo její slovenský pivař. Ten je skutečně dokonalý. Horší je to ve chvílích, kdy se řeší vztahy, podezřívání, antidepresiva a sny. To mi trošku lezlo krkem. Proto si asi vyměním anděla a pokecám si se svým stresem, aby bylo jasné, že jsem si z tohoto snímku něco odnesl do života. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jednička nebyla bůh ví co, ale věděla to a díky tomu se stala celkem podařenou záležitostí na nedělní dopoledne ke kávě a štrůdlu (a práci na počítači). Tyhle filmy jsou jako zvuková kulisa ideální. Manžela na hodinu jsem ale i tak sledoval na 100% a přísahám, že 10 minut po skončení si nepamatuju o čem to sakra bylo a ani si nevybavuju jediný povedený vtip, povedenou hlášku nebo scénku, u který bych se usmál. Dvojka se úplně minula s jedničkou a je to škoda. Jak řiká malylada. S jedničkou to nemá skoro vůbec nic příběhově stejného a je to jen dojná kráva na "známé" značce. PS - Ani ten David Novotný to tentokrát nezachraňuje. Facku scénáristovi. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO BUDEME DĚLAT? TO TU SVATBU ZRUŠÍME?...“ /// Takže nám chlapáci přestali vopravovat a začali řešit ženský (ovšem místo bodovýho hodnocení jsou na pořadu vztahy!). Hlavní je pak vztah slovenský zlatokopky k Milanovi. Mělo by to bejt asi vtipný, ale kromě chlapskejch akvabel se mi huba nekřiví. Komedie bez humoru – prostě česká rychlokvašáková filmařina, který stačí k celovečeráku dva banální nápady. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem chlapská akvabela. 2.) Chci bejt ženská zlatokopka. 3.) Zoufale se nudím. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

To by nebylo správné pokračování, aby nenavázalo na pekelně ubohý scénář, kterým se chlubí prvotina. Grupa padesátníků se již nesnaží podnikat v oblasti hodinového manželství, nýbrž znovu rozjíždí business s provozováním plaveckého bazénu, kam chodí zejména školky a ženy v nejlepším věku (tj. 25 – 30 let), provozovat synchronizované plavání. A David Novotný? Těžko změřitelná trapnost! 17% ()

Sexton 

všechny recenze uživatele

Jsem z Nymburka a na film jsem se opravdu tešil, po povedeném prvním dílu přichází strašné pokračování. Pan Svoboda řekl na předpremiéře prvního dílu v roce 2014 na otázku jestli natočí i pokračování, že se nechce zapsat mezi filmy Kameňák 1, 2, 3... Dva roky poté natočil pokračování a na předpremiéře řekl "Jednička příběhově dopadla moc dobře a my si mysleli, že je tam prostor pro další zajímavé pokračování". Bohužel zajímavý scénář se vytvořit nepodařilo. Například "jedno účelné" záběry z drona, které sice vypadají úchvatně, ale nemají vůbec žádnou souvislost s dějem filmu a celým filmem se táhnou jen pro nastavení časové osy. Filmem se prolínají celkem 3 zápletky, které nepobaví ani nenadchnou. Hurá do 3. dílu s rekonstrukcí bazénu!!! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama