Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (172)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zbytečná práce. Natočená za peníze Primy, zřejmě pro diváky Primy. Zatímco první díl byl ještě fajn, i když místy zbytečně vulgární, tak druhý díl není vulgární, ale pro změnu je šíleně obyčejný. Herci jsou pořád stejní, což určitě není na závadu, ale vtip se nějak vytratil. Nejvíce mě bavila linka Bolka Polívky. Nebylo to vtipný, ale bylo to jediné takové přirozeně lidské. Jenže to bude spíš člověkem a přístupem k hraní, než scénářem. Škoda, jedna z mnoha českých komedií, která ničím nevyniká. Snad jen těmi pěknými záběry Nymburka. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO BUDEME DĚLAT? TO TU SVATBU ZRUŠÍME?...“ /// Takže nám chlapáci přestali vopravovat a začali řešit ženský (ovšem místo bodovýho hodnocení jsou na pořadu vztahy!). Hlavní je pak vztah slovenský zlatokopky k Milanovi. Mělo by to bejt asi vtipný, ale kromě chlapskejch akvabel se mi huba nekřiví. Komedie bez humoru – prostě česká rychlokvašáková filmařina, který stačí k celovečeráku dva banální nápady. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem chlapská akvabela. 2.) Chci bejt ženská zlatokopka. 3.) Zoufale se nudím. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejste spolu desítky let, to vás každej soudce rozvede po esemesce." S Hodinovými manželi mi bylo trapně i vtipně, tak snímek hodnotím průměrnými třemi hvězdami, i když průměrný není. Je skvělý a hrozný. Skvělý je ve chvílích, kdy hraje pohodová muzika a na scéně jsou Akvabeláci, Jehovisti, zlatokopka Janka nebo její slovenský pivař. Ten je skutečně dokonalý. Horší je to ve chvílích, kdy se řeší vztahy, podezřívání, antidepresiva a sny. To mi trošku lezlo krkem. Proto si asi vyměním anděla a pokecám si se svým stresem, aby bylo jasné, že jsem si z tohoto snímku něco odnesl do života. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Předchozí film diváky bavil, takže Svoboda neváhal a rozšířil svůj imaginární svět. Tentokrát můžeme sledovat smíšené družstvo akvabel, jehož mužská část je tvořena amatéry, ale i tak se klidně může z okresní soutěže kvalifikovat na mistrovství světa. Svoboda tedy zase ukazuje, že se nepohybuje v mezích reality. Znovu však nabízí pozitivně naladěný snímek. Bohužel je trochu upozaděn Novotný, prim hraje Polívka a jeho podivný vztahový guláš. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud je o ně zájem, rychle zase vylovit kapříky v legračních plavkách z primácké plovárny! S příběhem hodným epizody nekonečného rodinného seriálu, přiškrcenou lascivností a „saháním po dalším brufenu“ se alespoň prokáže, jací jsou to lysci. Bojovným lachtanům, co mají chlórem nezáživnosti svraštělé ploutvičky, už doporučuji vypustit ten jejich nymburský bazén a v rámci šetření energie zhasnout.. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V pokračování Hodinového manžela jsme opět dostali úplně stejný nemastný, neslaný film od nikoho pro nikoho. Jen s tím rozdílem, že tu posílila česko-slovenská nálada. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Tradičná novodobá česká komédia, ktoré narozdiel od väčšiny konkurencie síce nezabije ale ani v žiadnom prípade nepoteší 5/10 ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Uh, asi to budu já koho bude na áru nahazovat Klepl po infarktu a to z téhle čiré hrůzy. Jestli se na předchůdce dalo jakž takž koukat, pak na tohle už nikoliv. Scénář naprosto o ničem, dokonce Novotný, který umí udělat prču v čemkoliv se tady neměl čeho chytat i když se snažil sebevíc. Nevím, ale neustálé pobíhání po Nymburce v plavkách mi nijak vtipné nepřišlo. Nebylo tam vtipné vlastně vůbec nic. Čistých 104 minut zmařeného času. Nad současnou českou komedií dělám velký kříž. Místo koukání na tohle jděte raději umýt koupelnu, vysát nebo uklidit nádobí z myčky... Fakt to strávíte prospěšnějším způsobem. A budu trestat. - ODPAD ! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Čtyřčlenná parta montérů z Nymburku, která před časem chodila spravovat ženské duše po kvartýrech, stále táhne za jeden provaz. Nyní parťáci ale usoudili, že manželství jejich kamaráda Jana (David Novotný) je ohroženo jeho zálety v ženských domácnostech, kam mužská noha nevkročila, tudíž bude lepší, když opravárenské činnosti nadobro zanechají a dál se budou věnovat činnostem pro milostné vztahy méně nebezpečným, třeba synchronizovanému plavání. Z členů party do bazénu za akvabely nevlezl pouze Milan (Bolek Polívka), který měl plné ruce práce s rozvodem se svojí bývalou hezkou ženou, za kterou musí na Slovensko, aby dostál svému zásnubnímu slibu, který dal své škaredé partnerce. Ale ještě je zde milionové dědictví po zesnulé osamělé ženě z prvního dějství, které může být značně motivační, parta jej ale získá, jen když zachová svoji firmu. Je fajn, že scenáristovi a režisérovi Tomáši Svobodovi se podařilo udržet hereckou partu z jedničky i po dvou letech pohromadě, nicméně to k velkému zábavnému výkvětu na poli komedie nevedlo.Osvěžující je obsazení paní Zdeny Studénkové do role zákeřně vypočítavé ženy, ta je stále šik, ostatní herci se museli přizpůsobit slabému scénáři, který vytrvale střídá dvě dějové linie, na víc se film nezmůže. Filmu chybí stěžejní a neotřelý nápad, který jednička měla. Tentokrát jen divák tráví zbytečný čas u bazénu, kde probíhá smíšený trénink akvabel, to se střídá s dějovou linkou, v níž Milan se svým nevlastním synem Kryštofem (Lukáš Latinák) cestují, popřípadě vymýšlejí, jak chytře převézt Zdenu Studénkovou, aby podepsala rozvodové papíry. Ubylo hlášek, erotika žádná, vysušený až trapný scénář úsilí hodně zmařil, vše blbé jen podtrhl. Těm, co neviděli jedničku, bude nějakou chvilku trvat, než se v staronových postavách zorientují, nebudou hned třeba vědět, co jednotlivé postavy charakterizuje, třeba že Jakub Davida Matáska je gej a další, i když je to celkem irelevantní. Chybějící vtip se doháněl leckdy dost urputně, za tímto účelem se nasadilo duo Jehovistů, které vytrvale nabádá nové adepty do svých řad. Nebylo to vůbec vtipné, jen trapné a trapně zahrané. Milan se dostane po infarktu do nebe a rozmlouvá se zesnulou paní Junkovou. K čemu tahle příšernost?! O vtip se pokoušeli všichni, jenže prostě nic nevycházelo. A zvláštní bylo i to, že na Jana jeho žena (Zuzana Norisová) žárlila, když chodil po ženských domácnostech, cožpak ale akvabely nepředstavují žádný svod? Film má svých několik vrcholků, nicméně je slabě napsaný a zrežírovaný, a ve velké míře ztratil ze své komediální svěžesti, kterou jednička vládla. 4/10 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Podle mě lepší než první část. Humor byl o hodně lepší a příběh neměl chybu. Akce tam taky bylo dost, takže za mě úspěch. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

I já si myslím, že vtip už uzrál a dvojka je proto ještě o maličko lepší. Pročež snížím hodnocení jedničky na 3, abych dvojce dal 4. Protože na mě tenhle film funguje. I když Novotný není můj idol, Polívku mám za zpiťana a Holubovou filmově nemusím. Asi zásadní je scénář - je to sice ptákovina, ale tenhle styl vyprávění se mi líbí. Nejslabší je Studenková a její role. Je tam pár míst, kde jsem se dost nasmál. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Koho vzrušujú chlpaté mužské akvabely tak sa samozrejme poteší, inak dejovo prázdne a skôr trápne. Už len tá premisa, že Polívka sa už tak ožral, že manželku Studenkovú chce vymeniť za Holubovú, ktorého chlapa by toto napadlo? Veď ako sa hovorí: "Lepší plast v hrsti než smrtka na streche." ()

claudel odpad!

všechny recenze uživatele

Po velmi dobré jedničce přišel hotový děs a propadák, kouzlo prvního dílu spočívajícího v originálním způsobu výdělku se rozplynulo úplně v páru. Aby mohla vzniknout kvalitní a vtipná komedie, bylo potřeba zatraceně dobrý nápad a námět, z něhož by vznikl výborný scénář. Jenže tady autor vsadil na úspěch jedničky včetně hereckého obsazení, které ale nemá co hrát, když v scénáři panuje chaos a nuda. Stále chovám naději, když si pouštím české a slovenské filmy posledních dvou let, že objevím aspoň průměr, ale nacházím čím dál horší podprůměr :-( ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Au. Tam, kde se v jedničce našlo alespoň trochu vtipu a úsměvu, tady zeje jen jedno velké prázdno. Místy dost velká křeč (Studenková). Hodnocení snad jen za tematizaci akvabel a Janu Strykovou. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Já bych řekl že si to drželo stejnou hladinu jako poprvé, možná v něčem to bylo lepší ale opět slabší zábava což je škoda a příběh sice super ale moc lepších momentu nepřibylo ale dalo se to. Má to svoje plusy a mínusy. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Hodinového manžela jsem i přes jeho nemalé nedostatky ohodnotil mírným nadprůměrem, musel jsem mu ale výrazně nadržovat. Tenhle paskvil si ale nezasloužil ani ten odpad, chtělo by to ještě nižší známku. Před okomentováním jsem si musel vzít dvouhodinovou pauzu na vychladnutí, jinak bych používal zřejmě jen citoslovce a vulgarismy. Zápletka filmu byla neuvěřitelně hloupá, vedlejší dějové linie to pak dotáhly k úplné nesledovatelnosti. Tak pitomě podané postavy a mezilidské vztahy... Chtěl jsem původně napsat: "...jsem ještě neviděl", ale uvědomil jsem si, že jsem mohl nějaké hrůzy odsunout do podvědomí, takže se omezím jen na konstatování, že to byl děs, hromada sraček, utrpení a že k tomu, abyste se mohli dodívat až do konce, budete potřebovat notnou dávku sebeovládání. Já jsem ji v sobě našel a jsem teď na sebe právem hrdý. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

No tohle se hodně minulo s jedničkou. Tentokrát je to koukání na slepenec nudných scén, pramálo vydařených vtipů a především odpudivých herců. Nic proti tomu nemám, ale je celkem smutné vidět těžkotonážní Zuzku Norisovou. Tentokrát to s hodinovými manžely nemá nic společného a vyloženě se film pokouší vytěžit cash z předchozího dílu. Nad většinou scén jsem kroutil hlavou, než se usmíval a docela jsem si přál, kdy to skončí. Slabota......3/10 ()

Reklama

Reklama