Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (172)

mira007 

všechny recenze uživatele

První Manžel byl více vtipnější, svižnější a se zajímavější zápletkou. Tenhle film je polovičatější, ikdyž neříkám že špatný film. Pozitiva: 1) David Novotný 2) hudba 3) Nymburk 4) slovenské kočky Norisová a charismatická Studenková ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Naivní filmová pohádka o partě aquabeláků, která zabaví jen ty nejotrlejší diváky. Skupina herců dostala několik hodin cachtání v Nymburském bazénu, Norisová se předvede, jak je pěkně vykrmená a Bolek k tomu všemu ´´zazpívá´´ písničku o tom, že je neskutečně blbej. Proboha pane Polívka, to už nikdy nedělejte. Celej film je jak laciná paštika z kopyt, kterou občas někdo koupí, protože je ve slevě. 20% ()

Tuzinho 

všechny recenze uživatele

Kopu negativních komentářů naprosto nechápu, nenechte se odradit. Já se u této oddechovky parádně bavil, očividně i celé kino dle smíchu. Komedie pobavila, tudíž splnila účel. Děj takový nijaký, ale to se dalo čekat. A za krásu Nymburka jakožto mého rodného města musím dát i tu hvězdu navíc! ()

adelina8 

všechny recenze uživatele

Popravdě jedničku si už nepamatuji, ale dala jsem jí kdysi 3 hvězdy, takže to nemohlo být úplně špatné. Ovšem toto mělo být co? Děj: 0, Vtip: 0. Za co vlastně dávám tu jednu hvězdu? Nevím, asi za Wohnouty? ()

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele

Vím, že faktury se musí platit, ale možná by místo natáčení tohoto plytkého komediálního ha-ha-ha nepodarku stačilo zeptat se kolegy Vojtka, jak zkonsolidovat půjčky. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zoufalé pokračování nudící komedie ´Hodinový manžel´, který je ještě horší než jsme doufali. Proč tohle vzniklo budiž záhadou. Námět by nebyl špatný, takže opět výzva ke všemu možnému, jen ne ke komediální nudě. Ale tak hrozně napsaný scénář a jeho katastrofické zpracování je skutečně typické pro stále se zhoršující českou komediální tvorbu posledních několika let. Absolutně nezajímavý děj se táhne jak týden před výplatou a scény nataženy snad jak nejvíce to šlo. Mít to švih komedií 80. let, za půl hodiny by bylo hotovo. Ne, opravdu už ne. Pevně doufám, že ještě nevznikne trojka. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Soudobé české komedie mám ráda, protože mám ráda české soudobé komediální herce. Pak už je to pro mě jen o tom, co se jim napíše. Manžel na hodinu mě svým příběhem bohužel nedostal a někdy mě vyloženě otravoval. Ale občas jsem se i zasmála. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Další film ze škatulky pokud by to v TV nedávaly 8x do roka, bylo by to v klidu na 3 hvězdy. Takhle v otravném modu " V TV nic jiného nedávají" musím jít na 2, protože 73tí repríza je otravnější než rektální sonda. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Po prvním filmu jsem neměl problém dát tři hvězdy, tady mám problém dát vůbec ty dvě. Scénář hodně slabej, ubylo vtipu. Doufám, že třetí pokračování už nebude. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

"Já jsem ty vole ženatej!" Ještě zoufalejší děj než v minulém díle. Utahané scény a naprosto trapné přehrávání herců. Takové filmy je podle mě absolutně zbytečné točit. Na nechutného Novotného už začínám mít averzi! 0/10 ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jednička nebyla bůh ví co, ale věděla to a díky tomu se stala celkem podařenou záležitostí na nedělní dopoledne ke kávě a štrůdlu (a práci na počítači). Tyhle filmy jsou jako zvuková kulisa ideální. Manžela na hodinu jsem ale i tak sledoval na 100% a přísahám, že 10 minut po skončení si nepamatuju o čem to sakra bylo a ani si nevybavuju jediný povedený vtip, povedenou hlášku nebo scénku, u který bych se usmál. Dvojka se úplně minula s jedničkou a je to škoda. Jak řiká malylada. S jedničkou to nemá skoro vůbec nic příběhově stejného a je to jen dojná kráva na "známé" značce. PS - Ani ten David Novotný to tentokrát nezachraňuje. Facku scénáristovi. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědav, jestli odsouzenou dvojku vydržím. Kupodivu ano. Opět nenáročná zábava určená pouze do televize. Neopakuje se téma hodinových manželů, s touto prací už chlapi skončili. Název Manžel na hodinu má svůj význam v minulosti postavy Bolka Polívky. A problémy, které tady Bolek řešil, nebyly až tak špatné. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Proč taková kritika? Nevím. Já jsem se dobře odpočinkově bavil, David Novotný perlí a směsice dobrých českých herců také hraje své. A že je scénář slabší? To tolik nevadí... ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Prakticky nijak nepospojovaná plejáda nudných scének. Smršť sexismů, blbého humoru a nevkusu. Již jaksi tradičně tragická zvukařina, díky které není půlce dialogů téměř rozumět, což je ale možná i dobře, jelikož jsou stejně hloupé a zbytečné jako celý děj a zbytek filmu. Zbytečnost a absurdita je výstižný a dostatečný popis všeho, co se ve snímku děje a to je tak vše. Naprostá ztráta času. odpad! ()

Reklama

Reklama