Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (172)

jirkahodr 

všechny recenze uživatele

Ťežko hodnotit. Navázat na chlapskou komedii ve stylu "chlapi sobě" skoro romancí je opravdu těžké a možná i neřešitelné. Chápu rozladěnost publika je to jako by někdo navázal na Pařbu ve Vegas Sexem ve městě. Aby to fungovalo to by musel být opravdu geniální scénář a i pro Hollywood by to byl oříšek. Jak to může dopadnout v našich nuzných podmínkách? Ano to už víme, né moc dobře. Pokud se na to budu dívat jako na pokračování Hodinového manžela tak je to úplně mimo, pokud jako na film který řeší nějaký zamotaný vztah tak mi nevadí, že se u toho moc nesměji protože to je prostě takové vyprávění a uzavřu to. Je to víc do TV než do kina, prostě horší průměr no.. Jen bych pro příště doporučil ať si všichni režiseři dobře rozmyslí, jestli s filmem jít rovnou do kina a ne jen do TV. ()

tomashinka 

všechny recenze uživatele

Staré moudré přísloví říká, že v nejlepším se má přestat. Hodinový manžel byl to nejlepší a Manžel na hodinu už vzniknout neměl. Pokračování navazující na právem úspěšnou první oddechovku, která sice nebyla nějakým převratným dílem, ale měla nápad, vtip a hlavně nějaký děj. Autorům se sice podařilo navázat a pokračovat tam kde jednička skončila, ale tak nemastným, neslaným a nudným způsobem, že jediné na co se dá ve filmu koukat jsou holky v plavkách a Zdena Studénková. Děj jsem manželce odvyprávěl během jedné minuty a to ostatní, čím je film násilně naplněn jsou už jen plky, skákání od jednoho k druhému přes třetího, pokusy o vtípky slabé jako urologický čaj a divný konec. Vadil mi i vzhled řady herců - Bolek Polívka, Zuzana Norisová, David Novotný by si měli uvědomit, že jsou herci, dívají se na ně statisíce lidí a měli by podle toho vypadat. Vadili mi jehovisté, kteří se ve filmu nevím proč objevovali - naprosto zbytečně a trapně. Na druhou stranu musím ocenit myslím hodně dobrou kameru - Nymburk není žádné extra krásné město, ale v Hodinovém manželovi a jeho pokračování díky dobré kameře má kouzlo a šmrnc. Na film jsem se podíval, párkrát se pousmál, ale vydržel jsem to jen kvůli holkám v plavkách. Nymburk znám jako své boty, v nymburském bazénu jsem se učil plavat (a za těch 30 let se tam vůbec nic nezměnilo) ale ani to mě neobměkčí. Dnes za jedna. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Je lepší zůstat u prvního, beztak už ne moc vydařeného pokusu, než se pokoušet o další. Nevím, jaké měl tento film ambice, ale v podstatě šlo o další zbytečné pokračování. Bez jediného nápadu, bez jediného smysluplného pokusu o humor, s ubohým scénářem. Vrcholem je pěvecký pokus Bolka Polívky. Jen těžko se dalo vydržet až do konce, ale podařilo se. 1+ ()

Popinodan 

všechny recenze uživatele

Nuda,nuda,trapnost,nuda,nuda.......Jediné co stojí za zmínku a jsou velice povedené záběry z dronu na krásné královské město Nymburk. Film stojí za prd! ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Mám tradičně přesně opačný názor,než většina Art-uživatelů na ČSFD.Dvojka je oproti jedničce o parník lepší.Ubylo přiteplených záběrů na herce v odpudivých plavkách,i díky účasti akvabel,přibylo úsměvných scén(opět navzdory většiny uživatelů) a hlavně děj se tentokrát točí okolo postavy Bolka Polívky,což celý film jednoznačně posouvá dopředu.Bolek je prostě king.Naštěstí ho pan Svoboda taky nesvléknul do plavek.Sorry Bolku..Četl jsem tu i názory na vizáž ZuzanyNorisové.A co..Genetika+mateřství udělá své.To neznamená,že když přibere nějaké kilo,tak bude sedět doma na prdeli,za zataženými závěsy.David Novotný taky vypadá jako vorvaň kříženej se Shrekem a jakej je to borec. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Slusna kamera, fotogenicky Nymburk, svoji vlastni ligu hrajici David Novotny a to je asi tak vse... jinak je to jeste o trosku debilnejsi nez prvni dil, bohuzel :oT ()

staki 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo rozhodne slabsi, nez predchozi Hodinovy manzel. Ale za par dobrych hlasek (hlavne Holubova) a soundrack davam 3 hvezdy. ()

Sethlans 

všechny recenze uživatele

To co se dalo přehlížet v jisté míře v předchozím díle,tady fakt nešlo.. O dost horší a nevtipný,než Hodinový manžel. ()

Buxholka 

všechny recenze uživatele

Ten film absolutně neguje konec předchozího filmu Hodinový manžel. Nejlepší je obsazení slovenské herečky Zdeny Studenkové, scénaristicky ale její linka naprosto nezvládnutá. Ústřední píseň je stejná jako v Hodinovém manželu (v podstatě kopie hitu I Promised Myself). Alespoň Bolek tam zpívá nějakou písničku, která je ale jen takové torzo. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

25% - Minule jsem přidal, nyní spravedlivě ubírám. O ničem. Snad jen hlášky psycho Babčákové potěší. Taková omletá klišé... Šťávu to pustilo až se Studénkovou. Kolik lidí to v kinech vydrželo do konce? ()

titix 

všechny recenze uživatele

Zklamání, jednoznačně se to kvalit jedničky ani nedotýká. Je jasné, že pokračování je vždy srovnáváno s předchozím dílem a není už tam takové to překvapení. Ale jak je vidět na Anděl páně 2 tak pokud se nic nepodcení a připraví se kvalitní scénář tak to jde. Zde je cítit přesný opak, máme čtyři postavy přidáme další necháme je projít před kamerou a je tu dvojka.Námět kolem kterého se to točí, že by si Bolek chce vzít Holubovou, ale nějak zapomněl, že je ženatý se Studénkovou je dost bizarní, ale to se dá skousnout je to komedie. Bohužel jak je to zkonstruované ve filmu tak se z toho stává nereálná trapná fraška a to je přesně ten problém. Hodinový manžel byl v rámci komedie uvěřitelný a scénář postavám přihrával situace, které humorně řešili. Zde je to rozehrané kolem uměle rádoby vtipné situace a k tomu jsou přihozeny další rádoby vtipné scény které tak nějak ani nesouvisí " to by mohlo být vtipné to by se mohli lidi smát tak to tam dáme" Jak nám Anděl ukázal jak se dá pokračováním dobrý film vylepšit tak Manžel ukazuje jak se dobrý film dá zkazit. To co film dělá snesitelnější jsou apoň herci. Za to popravu hvězdička. ()

Adelka123 

všechny recenze uživatele

Z jedničky jsem byla nadšená, tak jsem se těšila na dvojku... Ale toto je pro mě absolutní zklamání... Vtipné to prakticky nebylo, děj taky vázl... U tohoto filmu by bylo lepší, kdyby nebyl... Jednu hvězdu dávám jenom z úcty k Polívkovi, Matáskovi, Novotnýmu a Norisový... Ale je to opravdu slabý film, který za návštěvu kina nestojí... Vy čtyři výše jmenovaní, prosím, příště pošlete režiséra s takovým brakem do háje... Děkuji ;-) ()

pepe_r odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna věc je jasná Manžel na hodinu není Hodinový manžel i když si na to hraje jak nejvíc může. Je to jen šméčko jak vytáhnout z lidí peníze. Problém asi je v tom, že scénář na Hodinového manžela ještě rozjížděl Kolečko a Svoboda ho doupravil a tohle je zjevně práce jen Svobody, který si myslí , že je geniální režisér a tak umí napsat i scénář. Problém je, že už na "Jak se zbavit nevěsty" ukázal, že filmová režie mu blízká neni, záběry a scény, které nenavazují chyby které student druhého ročníku Famu už nedělá. No a v Manželovi na hodinu v tomto trendu zdárně pokračuje, ale ještě si podráží nohy scénářem, který si napsal a zapoměl přidat vtipy, nebo že bych si jich nevšiml ??, Navíc film je i jinak natočený jako by televizně, hodněkrát jsem měl pocit jako bych se díval na televizní inscenaci. Film má s Hodinovým manželem jen společné slovo "manžel" a Svoboda s režisérem má společné jen to, že mají oba díru v zadní sedací části těla. ()

fila_B 

všechny recenze uživatele

Fuj to nemá s Hodinovým manželem nic společného. Lituji herců kteří v tom hrají to muselo být utrpení, ale je mi divné že svoboda dal Hodinového manžela a tohle úplně vůbec. Jak je to možné ? Ono je divné i to že se to jmenuje Manžel na hodinu a ne Hodinový manžel. A je divné, divné , že relativně úspěšného Hodinového manžela dělal Hollywood a tohle nějaká Bohemia, to neni přeci normální že by v tom nepokračovali, za tím asi něco bude proto se to i jmenuje jinak. Skoro mi to přijde jako by si to nechala vyrobit Prima která tam má všude logo, každopádně Manžel na hodinu je velmi volné pokračování "Manžela" a navazuje prostřednictvím postav. Bohužel tomu schází úplně všechno ta atmosféra, vtip, hudba je vzatá z "Manžela". ()

navel odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza, kolik lidí si myslí, že umí psát scénáře (Svoboda), točit filmy (Svoboda), hrát (Holubová).. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

zbytočný film!! podivuhodné nasilu vykonané lepenie nezmyselnej pointy z veľmi plytkým humorom. Miestami som sa pousmial a iba raz skoro zasmial. Hodinový manžel bol oproti tomuto pokračovanie daľeko lepší. Bohužial mne osobne sa to nepáčilo a čím dlhšie som film pozeral tým viac sa v atmosfére príbehu kumulovala trápnosť. Každý film má však aj svojich fanúšikov a tento typ filmu si nájde fanúšikov v radoch tých, ktorí do kina idú raz za rok na českú komédiu. ()

M_crha 

všechny recenze uživatele

Mě na tom vadí, že ubylo chytrých forků a ty nahradili výkřiky "kurva" "vole" atd... Tím to pro mě je méně vtipné a horší než jednička. Chápu , že pro někoho to vtipné je. A dál jsem čekal promyslenější zápletku, první půlka filmu nejede druhá jakš takš a na Matáska se zapomělo. Pro mě to fakt kvality jedničky nedosahuje a je to prostě mimo. ()

Reklama

Reklama