Reklama

Reklama

Alice a čarovné zrcadlo

(TV film)
  • USA Alice Through the Looking Glass
všechny plakáty

Recenze (5)

bubblebobble 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich naj rozprávok detstva. Videl som ju vtedy len jeden jediný krát ale doteraz si ju pamätám. Videl som ju nedávno opäť a musím povedať, že vôbec nestratila zo svojho kúzla. Taký mini surrealizmus v detskom podaní. Myslím, že tento film vo mne v detstve prebudil lásku ku všetkému divnému a snovému. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Ve své době to byl můj oblíbený film. U nás doma ho rádi neměli, protože to jelo stále dokola. Teď jsem na youtube viděl kus a už tak nadšený jsem nebyl, tohle je totiž přesně ten film, který by měl zůstat v dětské mysli zakořeněn jako pěkná vzpomínka, ale k opětovnému shlédnutí by dojít neměl. Proto z nostalgie 3*. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ďalšie animované prevedenie príbehov Alice v zázračnom svete. Na tú dobu animácie boli celkom fajn a aj predloha celkom svižne zrežírovaná, ale už tam bolo cítiť takú trošku lacnosť, alebo ako by som to nazval. Nezobralo ma to proste tak za srdce, ako niektoré iné prevedenia. Preto len podpriemer u mňa. 40 % ()

unYso 

všechny recenze uživatele

Rozprávka na ktorej som vyrastal. Dodnes si pamätám takmer všetky scény a parádny slovenský dabing. Na tú dobu to bolo skvelé a svižné, ale v dnešnej dobe by to bohužiaľ už neobstálo. I napriek tomu dávam 4/5 ()

Reklama

Reklama