Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (CinemArt)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (366)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Epické finále? No ... asi jo. Film je patrně určen pro jinou věkovou kategorii, jelikož ta určitě ocení víc charismatické postavy než kvalitu scénáře. Neříkám, že jsem se v napjatých scénách nelekala, to já se lekám i svého psa, který mě ráno, potmě, přijde přivítat. Rovněž nemůžu tvrdit, že to celkově vnímám jako úplný patlálismus, má to svůj osobitý šmrnc, jen není určen přímo pro mě. 2,5* ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsem nakonec tak hodný. Možná díky závěru, který dokázal vybočit z rutiny (i když mně vyloženě s*alo, že si tolik bere z Alienů), možná kvůli ústřednímu herci, pro kterého mám prostě slabost... Akorát tedy musím uvést na pravou míru, že mě snad nic nerozhodí víc, než když mají kulisy (libovolné) trilogie sestupnou tendenci co se týče atraktivity prostředí. Aneb kterýho ňoumu napadlo (zdravím knižní předlohu), že to celý začne v super rádoby fantasy labyrintském hávu, pak se přesune do "furt ještě cool" rozvalin starého světa, a potom skončí v tuctovém neonovém velkoměstě aka 22. století?? Jsem vážně jedinej, koho tahle vyčpělá městská pozadí podobných příběhů neskutečně, ale fakt neskutečně nudí? Jo, a je to strašně dlouhý. Hodně slabej průměr. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Všetko na jedno “kopyto”. Nechápem zmysel pokračovania priemerných trilógii. Rozumiem, že sa musí kruh nejakým spôsobom uzavrieť, no načo je potrebné točiť niečo, čo ledva spĺňa kritéria lepšieho priemeru. Vizuál je už v dnešnej dobe jednou z hlavných podmienok, no keď je všetko ostatné, a to najmä podstata príbehu, nijak mimoriadne zaujímavá, potom nech nik nečaká potlesk po páde “opony”. Pozrel, videl, rozhodne však nemusel, pričom kúzlo, či zmysel slova: “Labyrint”, akoby nemal žiadny význam. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Lepší ukončení série, nad kterou jsem po 2. díle zlomil hůl, než jsem si dokázal představit. Je to správně epické a už to není zase až tak moc děcké. Vždyť ono ostatně hercům je často dost přes 20 let. Nevidím zde žádného herce, z kterého by mohlo vyrůst nějaké opravdové eso. Už si přesně nepamatuju předešlé díly. Jednička byla celá v bludišti a Dvojka se dostala do okolního světa. Trojka nám nabídne ústředí ZLOSYNU, které sídlí ve zřejmě posledním fungujícím městě planety. Hlavní postava je zároveň klíčem k celé epidemii. Nakonec poměrně snesitelná série, na kterou se třeba jednou kouknu se svými dětmi, když jim bude kolem 12. 60% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Tak tady autoři důstojně sérii určitě nezakončili.. roztahané, nudné "akčně-romantické" cosi, co mělo vše vysvětlit.. Mně by stačila úplně maximálně jednička i ta dvojka, ale to už nad rámec... Tohle je jen zase další zbytečné peníze rvoucí protahování... Na tento přístup amerických filmařů už jsem imunní. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Točilo sa hlavne vo Vancouveri, filmári zavítali aj do Kapského mesta. (Paulo)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama