Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (CinemArt)

(více)

Recenze (366)

Radek273 

všechny recenze uživatele

První díl famózní, druhý dost dobrý. Ten poslední je patrně nejhorší, nicméně pořád drží hodně dobrou kvalitu. Co se týče nesmyslností, pár opravdu zásadních tam je, ale nakonec se skoro všechny dají celkem skousnout. Asi nejvíc ale zamrzí, že rejža byl schopný obětovat ve svém příběhu vážně kohokoli. Samozřejmě to k hodnotným snímkům patří, ale nemůžete se nekousat zlostí, když vám váš houževnatý favorit nakonec doopravdy zkape! ()

@nthr4X 

všechny recenze uživatele

Zjednodušeně řečeno ...vo vočem to sakra vlastně bylo? 2* vlastně jen za vizuální stránku, ta je slušná a dalo se na to dívat..a to asi dnešnímu divákovi vlastně stačí :) ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Viac akcie a "detského" dobrodružstva aké je možno v týchto rokov vo filmovom priemysle populárne. Deti už vyrástli a niektorí protagonisti neboli už deťmi ani v prvom príbehu z roku 2014. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Na způsob kovbojky kulhajici na uvěřitelnost. Pušky a pistole proti útočným samopalům a ještě lepšímu arzenálu (ale ozbrojenci je špatně využívají). Nezbytné zbytečné zvrhlosti, hlavně zabíjení. ... V podstatě o stranách zájmu a vraždění. Scény by fungovaly ve Star-Trecku, tady nemají příběh. Walton Goggins ...mno... Svědomí, zásady, tady o tom nepřemýšlíme. Převleky a výstroj - nepřemýšlíme. Let autobusu - tak to je nej! .....Nakonec přidávám ke hvězdě "Nikdy více" jednu další za efekty. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

JHappy 

všechny recenze uživatele

Výrazně lepší než dvojka,ale kvality jedničky to i tak nedosáhlo. Naštěstí zmizeli většinou hororové prvky a dalo se na to koukat. ()

Snow 

všechny recenze uživatele

Z trilógie som videl len prvý diel no dúfal som, že nejako prirodzene naskočím na dejovú líniu. Stalo sa a musím povedať, že aj napriek viacerým klišé to bola slušná akcia s príjemným záverom. Svoj podiel na filmovom zážitku určite zohral aj IMAX 3D. ()

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Byla jsem trochu zaskočena délkou, ale příběh naštěstí ubíhal rychle. Nevyhnu se ale bohužel lehkému srovnání s knihou. Chápu, že děj se většinou musí razantně osekat, ale tady se vytratila pointa. Film skončil tak, jako by opět následovalo pokračování, tohle ale mělo být závěrečné finále. Spoiler: "Tím, že zabijete lásku hlavního hrdiny, druhou "možnost" Brendu ani ke konci neukážete a seknete závěr tak, že z rozpadajícího se města se z ničeho nic přeživší objeví v úrodné a míromilovné krajině je slušná nelogičnost. Poslední záběr na Thomasovu krev / léčivé sérum... k čemu jim vlastně bylo? Newt už není mezi živými a potencionální "pacienty" stejně "zachránci" nechali ničit město. A to opomíjím mnohé další what the hack momenty stávající se během celého filmu." Shrnuto, lepší než dvojka, ale stále daleko za jedničkou. ()

UncleMorty 

všechny recenze uživatele

Je to názorná ukázka jak se může filmová serie ze dna odrazit na celkem uspokující trilogii. Oproti celkem nudné jedničce a uspěchané dvojce tu máme konečně konec, který je opravdovým epilogem a nehraje jen na teen publikum, pro které byly první díly natáčeny. Pár much to sice má - hlavně asi strašně předvídatelný děj, ale to se dá vzhledem k rychlejšímu spádu omluvit. ()

zipS 

všechny recenze uživatele

V dvojke ma stopaz ubijala, ale inak som si film uzil. V trojke ma stopaz zabila pred koncom, ktory stale nechodil, tak sme s partiou z kina odisli mi. Z celej serie povazujem 2hy diel za najlepsi. Trojke davam priemerne 2* ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

fantazy pre deti a s detskými hviezdami. má to veľa logických zakopnutí a dier, ktoré si však cieľová skupina od 10 do 16 rokov všímať nebude. Atmosféra je dobrá ale oproti dvojke ubrali na kulise zombie apokalypsy a vložili do nej priam normálne fungujúcu spoločnosť, ktorá je zákonite odkázaná na pomerne rýchli zánik. Princíp lieku a samotného vírusu je tiež nelogický. Dej je slabý ale tak či tak to zostáva pomerne pozerateľné a dá sa na tom zabaviť ak ste fanúšikom tohto žánru. ()

vavraCZ 

všechny recenze uživatele

Jsem velice rád, že jsme se ve filmovém zpracování, nedočkali tak tupého konce, jako v knize. Děj se tedy trochu změnil, což bylo v tomto případě jen dobře. ()

Michal118 

všechny recenze uživatele

Trilogie Labyrint navazuje na předchozí dění ve filmech Labyrint: Útěk a Labyrint: Zkoušky ohněm. Takže pokud jste je neviděli, pravděpodobně se nebudete moc chytat. Vtipné je, že v celé trilogii se vyskytuje pouze jeden labyrint a to v prvním dílu, v dalších dvou už se o žádný labyrint nejedná. Třetí část je závěrečná a taky nejemocionálnější co se týče úmrtnosti hlavních postav. Začátek, jako by z oka vypadl filmu Rychle a zběsile 5, bylo to dobré nabuzení akce na úvod. Docela mi vadilo dlouhé kecání v cca polovině filmu, ale film se po půlce znovu rozproudil svou poměrně zadržovanou akcí a a dobrou hodinu bylo pro akci opět postaráno. Asi nejvíc mě překvapilo, když se na scéně objevil ,, žijící" Gally z prvního dílu, který byl v prvním díle pokousaný a napíchnutý na kopí Minha. Film měl sice zpoždění kvůli zranění představitele hlavního hrdiny Thomase (Dylan O'Brian) ale konečně jsme se dočkali. Jak jsem již řekl, konec byl velmi emotivní, když ....... (nechci šířit spoilery) opustil nešťastnou náhodou Thomase a jeho skupinu. Každopádně třetí a poslední díl byl doposud nejvíc nabitý akcí a film mě opravdu bavil, až do konce. 90% ()

zuzrik 

všechny recenze uživatele

Solidní zakončení trilogie. O chlup lepší než dvojka ale na míle vzdálené kvalitě jedničky. O'brien to skoro celé táhne sám, ostatní herci jsou docela nevýrazní, i když pár světlých momentů se najde. Ve finále se bohužel nekoná ani žádnej WOW zvrat a všechno dopadne dle očekávání. Možná že někdy mrknu znovu. ()

mrGhostly 

všechny recenze uživatele

Technicky obstojné zakončení trilogie, ale zbytečně zdlouhavé. Jakožto samostatný film se Vražedná léčba topí někde na hranici průměru. Nebýt slušné a efektní akce, tak by to byla nuda k uzoufání. Takhle jsem měl alespoň pocit, že to jakž takž odsýpá, i když se v podstatě příběh moc neposouvá a spíš čekáme až postavy přijdou z bodu A do bodu B a jak to s každou z nich dopadne (pokud jste nečetli knihy). Co mi tentokrát skutečně vadilo, a to si myslím že jsem po všech těch superhrdinech už oblblý a odolný, je zdánlivá nesmrtelnost postav, "šťastné" zásahy shůry atp. Nebýt těch shod okolností, tak bychom se nedostali snad za prvních 5 minut filmu... a celý W.C.K.D si nezasloužil nic jiného než dojet na bandu "naspeedovaných" teenagerů, když jeho jednotky nedokázaly doslova nic trefit s puškami se zaměřovačem a naopak je kosila jednoho po druhém ruční pistole na velkou vzdálenost. Doslova stovky nábojů v háji. Tady už mi toho přišlo opravdu příliš. Co jsem slyšel, tak filmy nešly úplně přesně podle předlohy a některé matoucí aspekty z knihy se zde neobjevují, což je super. Bohužel jestli takhle končí kniha, tak bych z ní asi úplně nadšený nebyl, protože zadostiučinění co se týká postav se nám sice dostane, ale příběh mi přijde takový nedokončený, odbytý...prostě se z toho podle mě dalo vycucat víc než "kašlem na svět, ten je stejně v háji, hlavně že jsme spolu...". Zdá se mi, že se to od napínavé a dravé jedničky přesunulo někam do vod Hunger Games, a to je škoda. // 2D // orig. znění // 22. 2. 2018 // 70% ()

Geckucz_csfd 

všechny recenze uživatele

Labyrint vražedná léčba Líbilo Dokonalé zakončení trilogie a hlavně to bylo něco jiného než hungry games toho jsem se bál Nelíbilo Zbytečná smrt Terezy ()

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama