Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (CinemArt)

(více)

Recenze (366)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

trilogie se uzavřela v podobném duchu jako "konkurenční" Hunger Games.Koukat se na to dá,ale přeci jen člověk po těch letech čekal něco víc.Jednička,která byla nejlepší z celé trilogie těžila hodně z atmosféry neznáma a očekávání toho co se bude dít.Dvojka pak to co fungovalo z větší části opustila a závěrečný díl pokračuje ve stejném duchu jako dvojka.Atmosféra je pryč a přes spoustu akčních scén,které jsou fajn,ale nikterak nepřekvapí film doběhne (regulérně doběhne protože těch 140 minut uteče jako nic) do vcelku očekávaného finále.Trochu mě zamrzelo a překvapilo,že minimálně půlku filmu postavy vůbec neřeší jak porazit Z.L.S.N.,ale hlavně jak zachránit jednu z postav a vše okolo je vlastně vedlejší.Největší škodou je pak fakt,že celá trilogie dokázala slibný start přetavit v celkem uniformní a klišé plný kus bez špetky inovace a překvapení...60% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

A máme tu prostě další ságu pro pubertální votlemky, další Divercence a Hunger gamesy, další nicneříkající a nepochopitelný pokračování a ztráty času po slibných prvních dílech... Jak říkám, první díl pro mě byl víceméně velkým překvapením a dál už nastává jen postupnej pád... Nesmyslně dlouhej a ukecanej film se skvadrou nesympatických herců (teda aspoň ten Barry Pepper mě udělal radost). Dál už bych to nechtěl pitvat. Chtěl jsem dát zlatej střed a trojku jak vyšitou, jenže jelikož do toho Wes Ball namočil opět nesnesitelnej rypák Willa Poultera, dávám o hvězdu méně! Opravdu nechápu, jak si vůbec někdo dovolí fláknout takovej ksicht lidem před tlamy?!... 45% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Asi tak na urovni Divergencie - strasne slabe, scenaroisticka bezradnost tomu suverenne vôladne. Plus kopa trikov, ktore na mna akoze maju spravit dojem . neurobili. Akcia plana, herecke vykony - skoda slov, komercnemu prepadaku sa necudujem : 20 % ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Wes Ball opět dokazuje, že není režisérem pro nic za nic. Přehledná akce, docela dobrá práce s postavami a rozhodně na adult-scifi slušný film. Problém s ním mám jeden: a to ono tajemno prvního filmu a vůbec ona záhadná atmosféra postupně se rozkrývající, která je od druhého dílu pryč. A to je hlavní důvod proč nemůžu dát stejně vysoké hodnocení jako u prvního snímku. Nicméně tím toto dílo nechci shazovat. Ano, jsou tam logické lapsy a ZLOSYN je na tom s obranou vlastního území stejně špatně, jako Islámský stát se zákazem trestu smrti (v reálném světě by hlavní postavy nepřežili už předchozí film). Přesto však mě několik zvratů překvapilo a minimálně jedna scéna s úmrtím už byla na hraně PG přístupnosti, což samozřejmě kvituji. Prostě a jednoduše: podívejte se na celou trilogii. Myslím, že minimálně nejde o špatné filmy a u Wese Balla se už teď moc těším s čím přijde příště. 70% ()

Rocky88 odpad!

všechny recenze uživatele

Děcka si hrajou na pistolníky, blejou u toho miliondevětsetosmdesátčtyřitřistatřicettřikrát omleté a trapné dialogy, a navíc to trvá dvě a půl hodiny. Peklo. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

No happy end úžasnej, málem jsem brečel..... Škoda, že všechno co měl první a druhý díl se postupně vytratilo a zůstala jen čirá akční zábava. Ale i tak jsem se bavil. I když některé scény byly přitažené za vlasy - skok z mrakodrapu do jezírka, autobus ve vzduchu.... :-D ...to si filmaři mohli odpustit. To už jim v Hollywoodu dochází kvalitní nápady? Poslední dobou to tak vypadá. Takže jsem rád, že jsem mohl vidět závěr. Ale pokud mají ti nahoře čísla v plusu, tak nebude dlouho trvat a budou brzy tlačit na pilu, aby vzniklo další pokračování.... 75% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I třetí díl se může směle z vejšky koukat na zbytek podobnejch filmů.A i přes malej pokles oproti dvojce,vlastně trochu na ůroveń prvního dílu,tak pořád to patří na špičku tohodle žánru.Jediný ,co si nepřeju aby se k tomu někdo nedopatřením vrátil,a kurvil to.80%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Povedené zakončení série kdy největší prim byl úvodní skvělý díl, pak už to bylo jak na houpačce. Tady už je to spíš akční, sci-fi jak dostat kluka z města a k tomu se postupně řeší i nákaza. Za mě spokojenost, jak po herecké, tak po dějové i trikové stránce. ()

domkis 

všechny recenze uživatele

Když jsem se na tenhle film vydala do kina, tak jsem byla po druhém díle trochu na rozpacích, jestli to má vůbec cenu. Druhý díl mě dost zklamal, a tak jsem měla strach, že ten třetí už se nikam výš nevyhoupne. Opak byl pravdou a já jsem byla pozitivně překvapená, co všechno nám ještě tvůrci naservírují. Skvělé vyvrcholení příběhu, nečekané zvraty a napětí, jak tohle vše vlastně skončí. Jediné, za co musím dát hvězdičku dolů byla asi ta stopáž – moc dlouhé „bojové“ scény a předvídatelné okamžiky zbytečně natahovaly děj. Jinak skvělé finále celé trilogie. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tímto bych se chtěla oficiálně omluvit druhému dílu za to, jak jsem ho poplivala a vážně si přeju, aby mi někdo vymazal paměť a nechal mě jenom při tom, že existuje pouze první bezkonkurenční díl, který otřásl mým filmových životem. Jestli byl druhý díl bez akce spíše s hororovými prvky a sloužil spíše jako takové nutné propojení mezi jedničkou a trojkou, trojka je totální pohřeb Maze Runnera a celé jeho myšlenky. Já jsem prostě vždycky stála za tím, že když je něco dobré, tak už se to nemá zbytečně nafukovat sračkama. A co jsme viděli ve třetím díle? Nezajímavou akci, předvídatelný děj, ubohé twisty, pár mrtvých postav a totálně nudné završení celé téhle pochybné trilogie, která nás svým prvním dílem naivně nastartovala. To už snad i ty Hunger Games měli ocenitelnější rozjezd po prvním propadákovém díle. Já na tom opravdu nemám skoro co pochválit. Byla to prostě jedná velká laboratorní nuda, tady na nějaké dobrodrůžo zapomeňte. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Další sága úspěšně za mnou. Přestože jsou to jen 3 díly, tak je obdivuhodné, že to celé zvládl jediný režisér a přitom se poučil z vlastních chyb. Také kvituji, že se zbytečně nepokoušeli rozdělit poslední díl na 2 části a radši to udělali delší a pořádně, jak se patří, v dnešní době výjimečné. Za ty tři roky čekání to stálo a můžeme být jen rádi, že v celé původní sestavě a nestalo se s tím něco podobného jako s Divergencí. Závěrečné nečekané zvraty a smrti postav byly ku prospěchu věci a šlo vidět, že nad tím pan Dashner přece jen trochu přemýšlel. ... MKUH 3D ()

carly 

všechny recenze uživatele

Ak by sa silou mocou nesnazili o vykupenie a uplne zbytocnu romancu, tak je to za 4* bez rozmyslania. Lebo zaverecy diel trilogie sa im fakt podaril. Tempo, akcne sceny, hudba. Film zbytocne nezadrhal, ale ani sa nikam neponahlal. A samozrejme, postavy. Dobre napisane, vynikajuco zahrane. Tie priatelstva boli krasne uveritelne. Aj zaver sa mi pacil. Ak by vystrihli tu cast, ked sa Thomas, ako uplny idiot vrati k Terese a celu trapnu cast s bitkou a hlavne ten absolutne nevhodny romanticky moment, film by bol v podstate dokonaly. Teresa bola tak zaujimava postava. A potom to cele splachli do zachodu. Este ze neprezila, lebo to by som asi odisla zo saly. Ale inak som si to fakt uzila. Minho, Brenda, Newt, Gally, Frypan, Vince a hlavne Thomas. Ti stali za to. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Logicky děravější a zbytečněji natahovanou filmovou sérii si snad nepamatuji. Přitom zápletka je fajn, obsazení celkem taky a ani napětí tomu nechybí. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak oproti dvojce musím s hvězdičkou dolu. A může za to závěr, nebudu psát jaký, ale Ti co mě znají již vědí, který, že to nemám rád a tento byl skutečně přestřelený. A nejen závěr, prostě to bylo celé slabší než dvojka a neminulo nás také klišé. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Diváka navnadili na skvelú prvú časť, ktorá má prvky hororu a skvelú atmosféru, druhá časť tak isto ujde je o niečo horšia, ale stále má prvky hororu, no tretia záverečná časť je už len akčná vypalovačka a divák vôbec nevie prečo boli zavretý v tom labyrintu, čakal som na rozuzlenie záhad, ale vôbec som sa nedočkal. Scenár nemá logiku. 5/10 ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Pre mňa mimoriadne úspešné zakončenie postapokalyptickej teen série, ktorú jednotné - a talentované - režijné vedenie Wesa Balla uchránilo od klesajúcej kvality HUNGER GAMES aj DIVERGENCIE. Nie že by sa objavilo niečo naozaj prekvapivé, ale do cieľa sme dopracovali so zachovaním kvalít predchádzajúcich častí, s výnimkou práve toho očakávania. Diváci si však už vytvorili vzťah k sympatickým postavám, ktoré naďalej konajú vedené tými najčistejšími humánnymi a humanistickými pohnútkami, a tak je aj tento diel súčasne pri zachovaní filmárskej kvality emocionálne silný a presvedčivý. Vývoj udalostí aj vnútorná logika fungovania celého fikčného sveta je tu pritom omnoho zmysluplnejšia a uveriteľnejšia. Ponúkané morálne otázky, rozpory a hypotézy stoja za zamyslenie a snahu o riešenie problémov všetkých táborov, ako i konečný zmar, tak typický pre ľudské dejiny, som úprimne prežíval. Mne budú títo hrdinovia veru chýbať a za tými, čo sa do vysnívaného raja nedostali, som smútil - spolu s tými, čo sa tam dostali. P.S. - Labyrint ani do konca nevysvetlený, ak len nechcem prijať za vlasy pritiahnutú verziu, že bola potreba stavať niečo tak monštrózne zložité a náročné, aby sa v imúnnych deťoch podporila tvorba protilátok... ()

stOKYi odpad!

všechny recenze uživatele

Toľko hlúposti a nelogickosti v jednom filme som už dávno nevidel. Keby hlúposť kvitla, tak tento film je samý kvietok. Najhorší z celej, ináč veľmi slabej série, kde tretia časť knihy gradovala a podľa mňa bola najlepšia, tu to je práve naopak a dosiahol úplne dno z ktorého sa vôbec nepodarilo odraziť. ()

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama