Reklama

Reklama

Recenze (6)

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tenhle příběh se nikdy nedotočil, rozhodně by patřil k těm nejlepším Douglese Adamse pro Doctora Who. No aspoň díky DVD verzi se Tom Baker (i když nepřímo) vrátil na chvíli ke své neznámější roli. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se zrovna tenhle příběh nepodařilo dotočit, neboť má jednu z nejzajímavějších zápletek klasické série a pravděpodobně by se stal i tím úplně nejlepším z éry Toma Bakera, navíc Douglas Adams se nezapře. Za mě ale vynikající podívaná, skvěle řešená rekonstrukce prolnutá velice působivým a neodolatelným kometářem Toma Bakera, navíc velká část příběhu se zachovala, takže zážitek je velký. Nicméně těch šest částí by chvílemi šlo stáhnout třeba na ty klasické čtyři, pak bych neměl vůbec nic, co vytknout. Za mě fakt velice skvělý a díky všem, co se na této epizodě se skvělám charakterem profesora Chronotise a krásným prostředím podíleli. 85%. ()

Cybershot 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že milujem feomén Doctor Who mi toto prišlo ako 2 hodinový a 18 minutový omyl. Začiatok filmu mi pripomínal extrémne nudný úvod do epizódy Star Treku TOS z roku 1969. Film prebiehal veľmi dĺho a mám pocit že by sa tam mohli vynechať trápne vtipy a takteiž poniektoré bezvýznamné rozhovory. Všimol som si tam zlé spracovanie greenscreenu. Efekty boli na rok 1992 viac než priateľné. Môj dojem z tohto snímku zachránil starý ikonický soundtrack a herecký výkon 4. Doktora (Tom Baker). ()

Reklama

Reklama