Reklama

Reklama

Recenze (4)

Karlos80

všechny recenze uživatele

Martin Porter jako Robin Hood byl v tomto seriálu jak jinak než s produkce BBC byl více než výborný. Jen už je to pěknou řádku let do zadu co to vysílali v ČST naposled..Bylo to snad někdy hluboko na začátku osmdesátých let, a pak snad ještě jednou o pár let později. Jeden z mnoha seriálů o legendárním zbojníkovi ze Sherwoodu a zároveň jeden z těch lepších. Pěkná nostalgie téměř zapomenutá. Z důvodu, mnoha let co jsem to neviděl a už takřka pozapomněl a z nezapamatování něčeho podstatného z tohoto seriálu, jsem tento snímek raději nehodnotil. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = ?.3.1981+R: ČST 2 = 2.1.1982, réžia českého znenia (ČST Praha) = OLGA WALLÓ (1.4.2009) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Robin Hud - britska - skor anglicka stredoveka legenda. Martin potter film dobre taha, kulisy boli vyborne, dialogy naslapane. Kedysi to vysielal este federalna televizia, ale jaxi sa po seriali zlahla zem, coz je obrovska skoda : 92 % ()

vaska 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Zlatá horečka skvělé,na to že jde o televizní zpracování...A výborná úvodní melodie,kterou si pamatuji dodnes..:-)tři a půl ()

Reklama

Reklama