Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná a bohatá Marie Clifford (Sarah Laine) si bude brzy moci koupit všechno, co si lze přát. V den svých 18. narozenin zdědí po své zemřelé matce obrovské bohatství včetně páru dokonalých diamantů. Vše se změní ve chvíli, kdy je její nevlastní otec Jay Clifford (Brad Johnson) obviněn ze znásilnění Eleny (Sandra McCoy), místní dívky s nevalnou pověstí. Marie musí rozhodnout, zda má diamanty použít k otčímově záchraně a stát se tak součástí příběhu plného podvodů, zrady, vydírání a vražd. Vyšetřování se ujímá agentka FBI Kristen Richards (Dina Meyer), která se pokouší rozluštit, kdo je zločinec, kdo oběť a kdo se nakonec stane majitelem samotných diamantů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

To už je trapné po třetí to samé !!To už nezachrání ani ty sexy holky.Celá serie se v odehrává asi takto : podraz-sex-další podraz - další sex - další podraz-konečný podraz-titulky-finálový podraz. ()

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Překrásné slečny v plavkách, úžasné samice v mokrých tričkách s trčícími bradavkami, topless dívenky s pevnými ňadry... Mohl by si člověk vůbec přát víc? Po pravdě řečeno, od filmu by mohl. Pornografie je lepší po všech stránkách než tento film. Svůj účel totiž upřímně přiznává. Ale abych nelhal, v Nebezpečných hrách 3 je ještě krimi zápletka. Jenže ta jako by vypadla z druhořadého seriálu, nejlépe odněkud z plážového prostředí. Ani v onom případném seriálu by tahle epizoda nepatřila k nejlepším. Seriálu bych snad i trochu odpustil, filmu nikoliv. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Podle scénáristů asi stačí dát do děje milion neočekávaných zvratů a je z toho super film. Škoda, že jsem u těch zvratů usínal. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Typoši vzali scénář z jedničky, udělali pár "škrtů", semo tamo něco připsali, a máme tu Diamonds in the Rough..tady už člověka opravdu nic nedojebe, protože už ví "kdo s kým", "kdo je kým" apod. Takže to vlastně ztratilu "konstrukci", na které Wild things stojí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady.. Aneb jak získat diamantové dědictví a jak se o něj svojí tupostí zase připravit. Uvidíme několik párů koziček, ale tím výčet "možných" pozitiv končí.. Majitelky všech těch koziček totiž hrají neuvěřitelně směšně, k čemuž jim pomáhá i stupidní scénář (samoúčelné dějové zvraty jdou do extrémů), nenápaditá režie a celý ten matný opar, který se nad tímhle sešroubovaným omylem vznáší. Holt, kdo chce kam, pomozme mu tam!! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 8/10/// +pěkně se na to kouká -potřetí to stejné/// Při sledování tohoto filmu jsem měl dojem, že tvůrci použili úplně stejný scénář i na předešlí díl. Rozdíli jsou totiž opravdu minimální a trojka do detailu kopíruje dvojku. Za tohle by si film zasloužil odsoudit. Ale neudělám to, protože je lepší a sám o sobě může dobře fungovat. Jeho zhlédnutí tedy závisý na tom jak máte rádi tuto sérii. Nebo naopak, pokuď by tohle byla vaše první zkušenost./// Celkem 58%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Marie Clifton (Sarah Laine) má po matce zdědit dva diamanty za 4 miliony dolarů. Její nevlastní otec ale zpochybnil dědické řízení a dívka se ke svému bohatství nemůže dostat. Vše se ale změní ve chvíli, kdy je otčím obviněn ze znásilnění dívky s nevalnou pověstí. Kdo viděl předcházející dva díly jistě ví, že i zde se bude hrát na největšího vychytralce nad všemi, a že podraz bude stíhat podraz, a nebudete až do závěrečných titulků tušit kdo s kým "peče". Oproti dvojce citelné zlepšení v příběhu i ve výběru dvou sličných hereček v hlavních rolích. Za zmínku stojí chytlavá hudba a mínusem je obehraný syžet, kterého se tvůrci drží víc než bylo potřeba. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Krásne vidno ako to ide s kvalitou dolu od jednotky ku tretiemu dielu. Až v trojke zostanú len sexy kočky a totálne prevarený nápad, ktorý už zaujme len málokoho. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Od dvojky vedla cesta prudce z kopce, proto se tvůrci pokusili ve čtyřce poněkud odklonit od nefungujícího modelu. Trojka a čtyřka jsou na podobně nízké úrovni. Dostat tam víc erotiky a míň zvanění, výsledek by mohl být (alespoň pro určitou část diváctva) uspokojivější. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po třetí skoro to samé, sorry to už mě ale moc nebavilo. Jasně byly tu sexy kočky, jasně intrikovalo se tu zase ostošest, jenže celé už to působilo až moc lacině a hlavně když dvakrát vidíte podobný průběh, už vás to prostě nedokáže pořádně nadchnout. Účast Diny Meyer potěšila, jinak ovšem tentokrát nedám ani průměrné ohodnocení. Pomalu ale jistě začínám být této série už „přejedený“… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem čekal, že se v trojce konečně vydají trochu jiným směrem, ale prd. V podstatě jednička natočená úplně znovu odlišená jen podobou postav. Ale vadí to někomu, když tu lítá spousta děvčat jen v bikinách nebo bez nich? Jedinou vadou je, že již víte, co je která postava zač. Ale film, v němž se objeví má oblíbená Dina Meyer mě nemůže zcela nebavit. Zdá se, že mi tenhle styl sedí. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano po třetí to samé a zase dokola někdo jiný někde jinde ale mě se to prostě pořád líbí, samozřejmě 30 dílu fakt nechci ale zatím si to pozornost koček drží. Nojo peníze jsou prostě až moc silná závislost v podáni zbraně. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Parádní hodina a půl. Za asistence holek s těma nejmenšíma bikinama jsem si udělal večeři, zahrál na kytaru, ostříhal si nehty a vyřídil večerní korespondenci. Hell Yeah. A film? Ale jděte! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Hele jo, proč ne. Na ty holky se dobře kouká a postupně odhalovaná překvapení diváka celkem baví. I když uznávám, že je to zábava dost laciná. 60% (with J.) ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tomu byste nevěřili, ale celou dobu jsem přemýšlela, že mi tento film připomíná jakýsi jiný film s Kevinem Baconem... Až teď na ČSFD jsem zjistila, ze mi připomínal film "Nebezpečné hry I" :-D Nu což, nikdo nemůže být originální, všechno už tu bylo... Ještě že v titulkách ukáží, jak to všechno vlastně bylo...takhle se šetří metráž. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Jasný D2D film..ktorý sa stále točí o tom istom, ale je to stále lepšie ako väčšina tých blbostí o tomto čase v TV... ()

Reklama

Reklama