Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou žhavé, jsou hloupé a jsou na zabití.
Tina je mladá a ambiciózní šéfredaktorka pánského magazínu. Nebaví ji však vydávat magazín pro úchylné vězně a proto se rozhodne, že připraví speciální sérii fotografií. Pěti supermodelkám zaplatí milion dolarů a vysadí je na pustém ostrově k nafocení těch nejžhavějších fotek. Jakmile jsou ale odtrženy od civilizace, začnou být nesnesitelné. Stále se dohadují – od maličkostí jako jsou chlupy v podpaždí až po tak závažné věci, jako je svádění fotografa, který je ve skutečnosti gay. Veškeré hašteření ale utichne, jakmile dojde k vraždě. Svůdné krásky se začnou předhánět v tom, kdo bude větší šeredou, aby se nestaly další obětí. Modelky na zabití je sexy komedie, při které se budete královsky bavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl alespoň s modelkama. Ale protože je nemám rád, tak jsem se na to chtěl s chutí podívat. A bavil jsem se, jak se dovedou i ty holky samy sobě zasmát, tak to se docela povedlo. Gayové jsou taky povedený, akorát ten závěr nestál za nic, ale o to nešlo. Šlo o to udělat si výlet s holkama na Kostariku a tam si to užít. ()

S.i.d. odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochopím jak se někomu tohle může líbit.To je snad ta největší sračka co jsem kdy viděl.Jediné u čeho jsem se pobavil bylo když jsem četl upoutávku na film a zjistil jsem že jsem se u toho měl "královsky bavit" @Matros20 - myslím že u fotografů by se dalo najít chyb víc než dost... @dainio - "špatná" není to správné slovo a dost pochybuju že se to dá nazývat komedií ()

Reklama

sluppka odpad!

všechny recenze uživatele

vymatlaná hovadina, kterou jestli někdo dodíval do konce, tak jedině při držení tlačítka FF na ovladači.... I tak ten stupidní děj pochopíte (on teda pochopit nejde, protože je nelogickej, ale to maximum pochopení, které můžete vydat, vydáte) a máte tak akorát vztek, že ste s tímto filmem ztratili tolik času. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Modelky na zabití je sice dost nepovedená komedie, ale přece v ní dokážu najít i pár světlých chvilek. Ne, že bych u filmu umírala smíchy, ale ze tři, čtyři scény alespoň malinko pobavily. Mimo to je ale film stupidní od začátku až do konce. Herecké výkony jsou sice dobré, ale bohužel je zabíjí stupidní scénář. Jediné, co mě na filmu opravdu bavilo, byla dvojice ASEXUÁLŮ (všimli jste, že mezi gayem a asexuálem je poměrně dost velký rozdíl, páni distributoři?!). Hlavně Matt Winston byl naprosto geniální. A také za něj přidávám k hodnocení ještě jednu hvězdičku ... Nebýt tak neuvěřitelně stupidního závěru, který byl tak příšerný, že jsem se za tvůrce stydím ještě teď, tak bych možná dokázala zavřít obě oči a říct, že to nebylo zas tak příšerné, jak to tu všichni popisují ... ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

No.. dávám jednu hvězdičku za to, že jsem se dodívala do konce. Některé scény, které nejspíše měly být vtipné, mi takové teda vůbec nepřipadaly, a hlavní hrdinka měla za úkol hlavně grimasit obličej a špulit pusu.. Nebylo to vůbec ono.. Ale přiznávám, že se mi líbila "ochlupená" Brooke Burns, ta její ironie v obličeji byla super:-D ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama