Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou žhavé, jsou hloupé a jsou na zabití.
Tina je mladá a ambiciózní šéfredaktorka pánského magazínu. Nebaví ji však vydávat magazín pro úchylné vězně a proto se rozhodne, že připraví speciální sérii fotografií. Pěti supermodelkám zaplatí milion dolarů a vysadí je na pustém ostrově k nafocení těch nejžhavějších fotek. Jakmile jsou ale odtrženy od civilizace, začnou být nesnesitelné. Stále se dohadují – od maličkostí jako jsou chlupy v podpaždí až po tak závažné věci, jako je svádění fotografa, který je ve skutečnosti gay. Veškeré hašteření ale utichne, jakmile dojde k vraždě. Svůdné krásky se začnou předhánět v tom, kdo bude větší šeredou, aby se nestaly další obětí. Modelky na zabití je sexy komedie, při které se budete královsky bavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Čestný komentář pro nejhorší film mého života. Nic nedává logiku, nic není vtipné a nic nikam nepatří. Jestli jste se někdy něčemu měli vyhnout, je to tento pseudofilm. ()

emma53 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a mám s porodními bolestmi splněný 20. týden Season Chalenge tour vol.3., jinak je to i na psychiatrii. Přemýšlela jsem, proč se takové bahno točí a nenapadlo mně nic jiného, než že po tom je velká poptávka z Medellínského kartelu na své drogové párty. To musí být potom jízda :-) ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož se prsím, že mrknu na všech 300 nejhorších snímků téhle databáze tak mi Flaxík dal typ na tuhle sračku, s tím, že jí nebyl schopen dokoukat. Flaxíku, kamaráde můj musím smeknout, protože si vyhrabal jedno z největších hoven co jsem kdy v žumpě našla a tleskám Ti. Nejdříve jsem si myslela, že naopak se mi tenhle film bude líbit, vždyť jsem skoro lesba, hřeju jak kamna a tady je rovnou šest kundiček co bych je prstila od rána do večera a z toho do konce jedna je asiatka. Dokonalé...NE !! Není to dokonalé. Ani jedna jediná scéna není vtipná, nic debilnějšího jsem tenhle rok neviděla (a to jsem viděla Babovřesky) a Silverman musí být ultrakokot, když tuhle nesnesitelnou sračku nejen natočil, ale i sám napsal scénář. Z asiatky se vyklube chlap !!! Já tady všemožně hájím, že mám mezi nohama stydký pysky a pak vidím film ve kterém z rajcovní miciny udělaj vyprcanýho shemale. Jooo jasně o rákoskách se to říká tak to tam Silverman jebnul. Zmrd jeden. Že maj černošky velkou prdel je pravda, že jsou Američanky tupý taky, že němky maj porost v podpaží beru, ale proč musel vytahovat asiatce čůráka? Protože ho hodně z nás fakt má, já vím ale kurva nemusel to troubit na veřejnost. Každopádně v komedii bych se tomu od srdce zasmála, tady mě sralo absolutně všechno od začátku až do konce. Zatím nejpříšernější film ze Zřete 300 nejhorších co jsem viděla. Takže Flaxíku palec hore, fakt si zaperlil a já se jdu psychicky zhroutit - dala jsem to totiž v kuse. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Taaakže, milí kamarádi z ČSFD! :-D Dejte si k obědu půl divočáka na šlehačce s třešňovým kompotem, zapijte to pěti půllitry piva, zauhulte si, zaběhnětě maraton, vypíchněte jedno oko, druhé zalepte, do uší pusťte Rammsteiny, rukama roztáhněte úsměv od ucha k uchu, z plných plic křičte jako kapr a u toho si nechte zapnout Modelky na odstřel. Že to má grády? Rád věřím. Já to bohužel neudělal, asi proto mi tenhle film nepřišel zábavný. Přesto si myslím, že je ve zdejších vodách podhodnocen. Jsem totiž přesvědčen, že zcela určitě oplývá parametry opravňujícími ho ucházet se o největší filmové bahno v historii sahající až do dob dinosaurů. A i ti by, kdyby jim nějaký Flinstoun vysvětlil zacházení s kamerou, o sobě dokázali natočit lepší dokument, než jakou Joel Silverman vytvořil frašku. Nejlepší parodie na vlastní film, mohl by znít podtitul! Abych ale nebyl jen skeptický, shledal jsem pár pozitiv. Byla zahalena v bikinách a vážně vážně vážně sexy. Když zrovna neodříkávala své repliky... ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemůžu zcela objektivně hodnotit, protože jsem vydržel asi 15 minut. Hvězdu dávám za to, že věřím, že dál byl již film třeba i koukatelný. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

V dvoustovce nejhorších filmů jsou proti tomuhle i koukatelnější kousky a po téhle zkušenosti bych některá označila i za solidní až mistrovská díla. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dost ujetě trapná snaha o velkolepou komedii.Děj je blbost holky škaredé a zarostle bobří nereálné podpaží byl výplod úchylného chlupáče. ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Tento ausus me rozesmaval do kreci. Vlajkova lod pro milovniky filmoveho skvaru. Dada hardcore zazitek, podporeny nasupem v zaverecnych titulcich:-) ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Mysleli toto filmári vážne? Herci tak isto? Alebo si len povedali, že cez víkend sa fajne zrychtujeme a popritom natočíme pár improvizácií pod vplyvom? Neviem. Čistokrvná filmová hrôza. ()

S.i.d. odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochopím jak se někomu tohle může líbit.To je snad ta největší sračka co jsem kdy viděl.Jediné u čeho jsem se pobavil bylo když jsem četl upoutávku na film a zjistil jsem že jsem se u toho měl "královsky bavit" @Matros20 - myslím že u fotografů by se dalo najít chyb víc než dost... @dainio - "špatná" není to správné slovo a dost pochybuju že se to dá nazývat komedií ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

No.. dávám jednu hvězdičku za to, že jsem se dodívala do konce. Některé scény, které nejspíše měly být vtipné, mi takové teda vůbec nepřipadaly, a hlavní hrdinka měla za úkol hlavně grimasit obličej a špulit pusu.. Nebylo to vůbec ono.. Ale přiznávám, že se mi líbila "ochlupená" Brooke Burns, ta její ironie v obličeji byla super:-D ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva je??? V páteční noc 1.4.2011 jsem žasl co na tom Barandovu dávají za megakameňák. Chápu, že na Apríla se dělá prdel zkdekoho. Ale, že takový černý smyl pro humor mají i progamoví hlavouni tv stanice jsem nevěděl. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Je to příšerná splácanina, ale bylo na co se dívat. A uznávám, že jsem se i parkrát zasmál (fotografové neměli chybu). ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Nevím, kdo to vymyslel. Jistě s tím měl hrozně práce, ale mohl si ušetřit čas i peníze a hlavně mohl ušetřit nás... Celý film jsem čekala, kdy přijde náká pointa, ňáká zápletka až jsem si pak všimla, že už běží titulky... prostě brrr ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Modelky na zabití je sice dost nepovedená komedie, ale přece v ní dokážu najít i pár světlých chvilek. Ne, že bych u filmu umírala smíchy, ale ze tři, čtyři scény alespoň malinko pobavily. Mimo to je ale film stupidní od začátku až do konce. Herecké výkony jsou sice dobré, ale bohužel je zabíjí stupidní scénář. Jediné, co mě na filmu opravdu bavilo, byla dvojice ASEXUÁLŮ (všimli jste, že mezi gayem a asexuálem je poměrně dost velký rozdíl, páni distributoři?!). Hlavně Matt Winston byl naprosto geniální. A také za něj přidávám k hodnocení ještě jednu hvězdičku ... Nebýt tak neuvěřitelně stupidního závěru, který byl tak příšerný, že jsem se za tvůrce stydím ještě teď, tak bych možná dokázala zavřít obě oči a říct, že to nebylo zas tak příšerné, jak to tu všichni popisují ... ()

Reklama

Reklama