Reklama

Reklama

Recenze (4)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

A ja som sa tešil, že uvidím pekný hororík priamo z pekla. Ono to aj z pekla je, ale pokiaľ takto vyzerá japonské peklo, tak by som potom chcel byť Japoncom, pretože mohli by ma mučiť, štvrtiť a páliť, ale aj tak by som sa nemohol prestať rehotať. Chudáci démoni, čo s nimi v tomto filme urobili, to som fakt ešte nevidel. Najvtipnejší bol záver, v ktorom chlapík vytiahol samurajský meč a sekal jedného démona za druhým. Odpad, je to nezmysel bez deja, v podobe amatérskej TV-incenácie. Toto by dokázali natočiť aj Slováci, a možno by to dokonca dopadlo lepšie. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že pro Japonce se film dotýká hodně citlivé oblasti, a to na začátku zločiny jednoho japonského pedofila a v druhé části hlavně životem sekty Aum Šinriko a následným atentátem smrtícím plynem sarinem v tokijském metru. Film také pojednává o "spravedlivém" trestu viníků v ohni pekelném. Tedy sledujeme polodokumentární film ze života onoho pedofila a z každodenních událostí sekty a jejich praktik, do kterých náleží znásilňování, únosy a vraždy. A v druhém sledu mučení hlavních pohlavárů sekty pekelnými démony, které vede Lord Enma, což je ženská obdoba Satana. Je to určitě silné a jak jsem psal i citlivé téma, ale to jak je natočeno, je, alespoň pro mě, na blití. Brána pekelná vypadá jako vagína, peklo je jakási místnost s papundeklovýma kulisama, kde se zmítají mučení polonazí hříšníci kolem nichž poskakují směšní démoni v gumových maskách. Triky jsou hodně moc amatérské a veskrze k smíchu. Na imdb kdosi napsal, že film je exploitation gem. Nevěřte tomu, je to exploitation shit nebo spíše comedy shit. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zklamání. Ne nečekal jsem nic extra ale od známího jsem slyšel že se jedná o bizarní strašidelnou podívanou. takže ono to bizarní je a dost ale to je vše co tahle taškařice může dát. Strašidelnost je totiž úplně nulová a atmosféra je už na totálním dně. Takže ne tohle je spíše fakt pro fanoušky žánru kterým sice nijak extra nejsem ale jednou za čas proč ne. Za zmínku stojí konec kterej mi udělal tak solidní mind fuck že jsem nevěřícně koukal. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Pokud chce někdo něco opravdu divného a bizarního, je toto vynikající volba. Větší část filmu se drží až překvapivě při zemi a na Ishiiho poměry je vlastně všechno uměřené a decentní (snad až na komické kostýmy). To se ovšem zcela změní v poslední části, kdy se začnou dít různé podivnosti, z nichž (následuje nepatrný spoiler) nejšílenější je příchod Tetsura Tamby (oděného á la Bohachi - http://www.csfd.cz/film/200993-bohachi-bushido-poruno-jidaigeki/ ) v roli největšího hříšníka, který pobije něco místních démonů, zahlásí cosi ve stylu "Na světě to stojí za h***o, v pekle taky...vyjde to nastejno.." a důstojně odkráčí... Seriózní hodnocení může jít těžko přes 2-3 hvězdy, pokud však hledám co největší podivnost, nepřipadá v úvahu jiné hodnocení, než plné. ()

Reklama

Reklama