Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film si pohrává s nebezpečnou myšlenkou "přílišného oživnutí" robota. Jinak řečeno, film nám ukáže, co se všechno může stát, když se nepovede vědecký experiment. Doktorka Eva propůjčí novému modelu robota, na kterém pracuje, nejen svou podobu, ale také myšlenky a vzpomínky. Robot má na více jak 99 procent připomínat živou lidskou bytost a být tak účinnou zbraní. Při ozbrojeném přepadení banky, kdy se do zásahu proti zlodějům vloží i Eva robot, dojde k jejímu poranění. Bohužel tato přestřelka naruší její vnitřní systém, aktivuje v ní bombu a Evu najednou nezajímá blaho lidstva, ale jen její vlastní minulost... minulost její vynálezkyně. Chce se pomstít všem, kdo jí kdy v jejích vzpomínkách ublížili a vzít si to, co je jí nejdražší... její malý syn. (ČSFD)

(více)

Recenze (11)

choze 

všechny recenze uživatele

Šedivé post-terminátorovské akční sci-fi béčko o sexy nadržené zabijácké androidce s nainstalovanou atomovkou, která je na válečném tažení proti mužům (jednomu při orálu ukousne ptáka) s antiteroristickým expertem v patách. Zní to podstatně líp než jak to vypadá. Asi na stejné úrovni jako podobná Ocel a krajky. Americký debut uznávané holandské herečky a Verhoevenovy favoritky Renee Soutendijk (Eve). Hines je jako akční hrdina mimo. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Spíš špatná než dobrá sestřička Terminátora, u které se vyplatí pospávat anebo dělat něco smysluplnějšího. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Koukatelné béčko o vraždící robotce. Za mě palec nahoru zejména za obsazení Renée Soutendijk do ústřední dvojrole. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Divná variácia na Číslo 5 žive v ktorej sa pokazenej z bojovej mašiny nestane roztomilý robotík, ale šialený terminátor, ktorý chodí po meste a prakticky bezdôvodne zabíja ľudí. Predstaviteľka tej terminátorky ma príliš nebrala a vzhľadom na to, že behom filmu nehovorí a koná svinstvá, tak si moje sympatie alebo pochopenie pre to čo robí nezískala. No a hlavný drsniak, ktorého vyslali, aby ju zastavil je absolútne nevhodne obsadený. Gregory Hinesovi drsného vojaka neuveríte ani na sekundu a na ich spoločný stret som sa nijak netešil. Bolo mi jedno kto z nich prežije. Pritom technická stránka je v pohode a tých zopár prestreliek je natočených dobre. Len škoda, že je to tak divný film, ktorý asi málokomu sadne. Tentokrát ale nebudem ohrňovať nos nad šťastlivcami, ktorým sa to podarilo. 4/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát tři hvězdičky, ale pak jsem si uvědomil, že ani po několikátém shlédnutí mě to nenudí. To, co by dnes nějaký renomovaný režisér zpracoval do ambiciózního akčního thrilleru, který se věnuje psychologii postav, je v podání režiséra Gibbinse "degradováno" na prvoplánový stíhací akční thriller. Ale na thriller svižný a zábavný. A i když má Zkázonosná Eva pár wtf momentů, má taky naprosto ďábelské tempo a skvělou hudbu. Za mě 70 %. Bavil jsem se skvěle. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal, že film, který se svezl na vlně popularity Terminátora bude hlavně akční, aby na sebe upoutal pozornost tehdejších diváků. Bohužel v Eve of destruction je akce málo a když, tak nudné. Gregory Hines se do role vůbec nehodí. Shlédnuto na AMC. * ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Tento film som videl ešte ako sopliak, jedine čo som si zapamätal bola scéna s vrtuľníkom a ta fajka. Vďaka tej skurvenej scéne (tej fajke, nie vrtuľníku) som si nechal vyfajčiť až keď som mal 23, ešte že som vtedy nevidel zubatú vagínu, to by bolo smutné dospievanie. ()

Reklama

Reklama