Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři ženy nacházejí sílu prostřednictvím svého zvláštního přátelství. Všechny hledají to pravé - opravdovou lásku. Jedna si myslela, že ji našla, ale muž ji opustil kvůli jiné ženě. Další dvě jsou úspěšné podnikatelky, ale jejich milostný život je v troskách. Poslední z nich je rozvedená a začíná flirtovat s velmi atraktivním sousedem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

gouryella 

všechny recenze uživatele

Film se neuvěřitelně pomalu vleče, nudí a ani většina herců nepředvádí nic čemu by se dalo říkat herecký výkon. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si vydechl, že mám za sebou hysterii tmavých hysterek, která byla daleko hysteričtější, než jsem byl při své, pozvolna se zvyšující hysterii, ochoten akceptovat. ()

EdaS odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle hloupé pseudodrama nemohla zachránit ani účast Whitney Houston. Čtveřice černošek, čekající na uvědomění si sebe sama, se chová tak hloupě, že si ani nic jiného než těžký život nezaslouží. Všechny jsou zazobané až hanba, ale nemají holt štěstí na správného chlapa. Ach jo. Nuda, nuda, nuda. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemný a zábavný film, ve kterém čtveřice kamarádek řeší svůj osobní život a zejména vztahy s muži, přičemž děj mnohdy trefně a hlavně vtipně komentují. K pohodové atmosféře přispívá pěkný hudební a písničkový doprovod a dobré herecké výkony všech - mj. zajímavé vedlejší role pro Wesley Snipese a Gregory Hinese (BÍLÉ NOCI, SAIGON). ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Vy černý běhny jste všechny stejný !!" Utíkej, Foreste, utíkej !! Pěkně zpátky na druhou stranu kamery.. Ten skript nakonec nevypadá až tak úplně marně, nicméně myslím, že celý snímek nakonec působí ve své melodramatičnosti, nebo jí navzdory, až příliš sebevědomě, i přes skutečnost, že debutující Whitaker působí v roli vypravěče spíš jako zmatený pozorovatel, a nedokáže prodat myšlenky příběhu, jemuž by nakonec rozhodně lépe slušel satirický tón.. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Teda Les Bielyker ako reziser zasa dohromady nic nepredviedol. Styri cernosky rozoberaju svoje etudy lasky, ktoru mnohe hladaju. Herecke vykony tu nie su ziadne, hrat nevie ani Loretta Devine /Crash 2004, Kazatelova Zena/, bohuzial ani Whitney Houston, a ani dve ostavajuce Angela Bassett /Chlapci ze sousedstvi, Zvlastni dny/ a Vishnuzial ani Lela Rochon /serial pribehy ze zahrobi/. Podpriemerna nuda : 30 % ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Waiting to Exhale má svoje okamžiky. Některé jsou hodně uvěřitelné, některé jako z bídné telenovely. Občas se neubránite pocitu, že film by potřeboval radikálně sestříhat. Mám slabost pro Foresta Whitakera. Jeho režijní snažení není marné, jen rozvláčné. 2,5* ()

solskjaer odpad!

všechny recenze uživatele

Whitney Houston po úspěchu Bodyguarda, kde zahrála sice také špatně, ale nějak se to jako v celku ztratilo, již nikdy nedosáhla v žádném filmu takového úspěchu jako měl právě jmenovaný OSOBNÍ STRÁŽCE. Whitney je bezvadná zpěvačka , tak proč se sakra takhle ztrapňuje jako podprůměrná herečka?! A ještě něco Foreste zůstaň u hraní a kašli na režii ! ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Jak mám Foresta Whitakera rád jako herce, tak ho mám po tomhle filmu nerad jako režiséra :) I když tedy klobouk dolů za ty tržby - vydělat s 16 mil USD rozpočtem přes 80 mil USD, tak to se počítá a musí umět. Jenže já jsem to vůbec nepochopil, asi jsem nedorostl dostatečně abych pochopil ženské myšlení o herectví hlavních představitelek ani raději nemluvě. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ryze černošský film o čtyřech ženách hledajících své postavení v životě, porozumění a milostný vztah. Vcelku vlažný příběh neupomínající romantismus a myšlenkové pochody s tím spojené by se dal strávit, kdyby neměl tak nepřiměřenou délku. Vyprávění se totiž vcelku neúprosně táhne a když to má ještě k tomu stopáž přes dvě hodiny, nejeden divák je rázem ze sledování až neúměrně unaven. Škoda, neboť určitou myšlenku to má. Přínosem je i přítomnost většiny afroamerických herců byť pro některé i v nezvykle malých rolích. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Tak nějak film o ničem, 4 černošské kamarádky hledají své štěstí v životě. To ale naleznou pouze dvě z nich, zbylé dvě jsou hloupé a zklamání jim patří. Nejzajímavější pro mě byla scéna s Wesleym Snipesem, který zde byl v netradiční roli citlivého muže. Celkově jsou to ale slabší. 2* ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Film je až zoufale povrchní - hrdinky prostě nemají nic jiného na práci, než někoho uhánět. A muž, který to všechno převedl do filmové podoby, se jako režisér panic neblýsknul; jeho hrdinky své problémy ani příliš neprožívají - většinou o nich jen mluví. 40 % (Ci 02/1996, str. 64) ()

Dr.Loomis 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo tak dlouhé,a skrátili to o hodku možná bych dal větší hodnocení,ale takto mě chvílemi film pěkně nudil. ()

Reklama

Reklama