Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Snad v tomto komentáři jsou spoilery tak bacha :): Dost dobře příšerný příběhem to začíná a neskutečně kreténským koncem to konče. Nebudu se tajit tím, že jsem se těšil jenom na Seagala, který se ve filmu objeví prakticky až na uplném konci. Rozbije hlavnímu hrdinovi držku takovým způsobem, že se z toho málem nevzpamatuje. Přileze jeho neskutečně vlezlá dcerka, ukřičená, hrozně hrozně hrozná jak v originále a ještě horší, i když možná ani ne, v dabingu. A to se ten film okolo ní točí. No takže ona přileze k tatínkovi, ten posbírá své částečky rozprsklé v ringu a kopne Seagala takovým způsobem, že kopne a střih. Konec. Šlos. Tohle je fakt film u kterého se drží pozornost těžko. Já teda netvrdím, že bych to nečekal, ale že by to bylo až takové, to jsem teda opravdu netušil a jinak teda, omlouvám se za ty spoilery, ale když se podíváte jenom na konec, o nic jinačího prakticky nepřijdete. Pardón! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Strašná sračka. V mnohých scénach je nechcene smiešna, v horšom prípade iritujúca (megaotravné dievčatko). Nejde o to, že je to podvod spáchaný na všetkých Seagalových fanúšikoch (keďže Veľký Stívn je síce na plagátoch a fotkách a zakomponovaný do obsahu filmu, ale má tu len párminútové cameo). Ide v prvom rade o to, že Clementine je hrozný film s otrasným scenárom, mizernou akciou a nesympatickými postavami hranými bezradnými hercami (ktorí zjavne nevedeli, čo s tým majú ku*va robiť). ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

DEMENTine není špatný film. On je přímo mrdkou a to tak odpornou, že to prostě nespolknete ani kdyby jste se jmenovali Little Caprice. Máme tu vepřoidního Seagala, který díky nadváze nemůže zvednout prdel a dosune tak své vypasené tělo před obrazovku až na posledních pár minut a zbrocený potem bude už při nástupu do zápasu až jsem se skoro bála, že to s ním šlehne. Zápas každopádně vypadá matrixovsky jelikož Seagal se hýbe tak pomalu až jsem si myslela, že se mi zkurvilo dvd a přeplo se do slow motion...no a policista Kim s jeho dcerkou? Tam Vám zaručuji, že Vás budou srát ještě víc než Seagal jelikož jich si užijete na rozdíl od něj až moc a ta malá má fakt neuvěřitelně otravnej hlas což moc dobře ví a proto hrozně ráda pořád řve. Mít doma takového spratka, taky bych byla v práci brutální... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl s přehledem (vyjma totálního exkrementu Na pokraji smrti) nejhorší film, kde se pan Seagal objevil, a to prosím byl právě on, co bylo na výtvoru jménem Clementine to nejlepší. Devadesát minut sledovat vztah mezi členy rozdělené rodinky s tak křečovitým přehráváním bylo utrpení srovnatelné snad jen se sledováním některého z nových českých seriálů. Ale Constantine má alespoň pětiminutovou účast Stevena Seagala a vcelku poslouchatelnou hudbu, proto si hvězdičku zaslouží. PS: Do ringu bych proti Seagalovi postavil tu holčičku, lezla mi na nervy nemálo. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerná akčná dráma. Má celkom dobrý príbeh o policajtovi, bývalom olympionikovi v taekwonde, ktorý je kvôli svojim drsným metódam vyhodený z práce a tak sa časom nechá najať do ilegálnych zápasov, ale musí riešiť aj problémy s dcérou a so ženou, ktorá od neho odišla. No chystá sa jeho najťažší súboj s najsilnejších bojovníkom. Spracovanie ale nie je práve najideálnejšie, po úvodnej akčnejšej tretine prichádza hlavná fáza filmu, kde sa riešia len vzťahy s dcérou a matkou, no ale ani toto nenudí a potom akčnosť filmu vracia až záverečná časť, súboj hlavnej postavy so Stevenom Seagalom. Dejovo ma ani na okamih tento film nedokázal skutočne zaujať, ale aspoň ani nezačal nudiť, no to zbytočné množstvo emócií a navyše nefunkčných si mohli radšej odpustiť. Akcie tu nie je moc, ale je len priemerná. Tvoria ju hlavne súboje, ktoré síce sú slušne natočené, ale choreografia je väčšinou až príliš obyčajná a chýbajú aj nejaké lepšie momenty. Najlepší je samozrejme súboj so Stevenom Seagalom, len škoda toho neustáleho dabléra a celkom zaujímavý je aj arénový súboj niekoľkých bojovníkov v štýle každý proti každému. Herecké obsadenie nie je moc dobré, na kórejské pomery je hlboko podpriemerné a tak zaujme hlavne tá párminútová úloha Seagala. A čo sa týka réžie a technickej stránky, tak nie sú úplne zlé, ale podobne ako obsadenie je aj toto kórejský hlboký podpriemer. Ale pochváliť musím aspoň príjemnú hudbu Clementine, len jej nemuselo byť až toľko. Clementine je rozhodne ten nejnekvalitnejší kórejský film, aký som zatiaľ videl, ale aj tak sa dá bez problémov pozrieť a Seagal vždy poteší. Objektívna kvalita filmu- 52%, film sa páči mne na 58%. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak, najprv aby bolo jasné, za čo je tá hviezdička. No samozrejme za tých pár pomerne slušných súbojov - a aj to len tých, v ktorých sa Steven neobjaví. Inak bolo trápenie, trýznenie, týranie, počas celej hodiny a pol. Neskutočne úbohý príbeh, ktorý sa snaží byť rodinnou drámou s dialógmi na úrovni materskej škôlky. Tragické okamihy sú tak strašne afektované, že som sa musel smiať. Naozaj, tento film si nezaslúži modrú farbu tu na ČSFD. K dementnosti filmmakerov prispieva aj fakt, že počas celého filmu sa Kimovej dcérke strieda stav počtu zubov. Najprv nemá žiadne predné zuby (pravdepodobne vypadnuté mliečne) potom zrazu má tesáky dospelého človeka a takto sa to opakuje zo scény na scénu :D. 20%. ()

Lavran odpad!

všechny recenze uživatele

Má vůbec cenu vydržet u něčeho tak příšerného až do samého konce? ANO, protože: 1) byste přišli o spoustu nechtěné srandy a 2) by vám uniklo Seagalových pět minut rádoby macho slávy. A to už se vyplatí. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Hmm pekelná mrdka. Původně jsem dal aspoň 1* za ten Seagalův výstup, kterej pořád zůstává tím nejlepším v téhle amatérštině, ale jebat to. Hlavní ťamanskej hrdina, ať si vezme svou uřvanou dcerku a táhne s ní do prdele nikoho to nedojímá. No a svým způsobem i ta Seagalova pár minutová účast je jistý druh podrazu na jeho fanoušky. Hlavně, že si ho nezapomněli dát na plakát. Nasrat a rozmazat! 5% ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

NA SVĚTĚ JSOU FILMY A PAK CLEMENTINE, PŘIČEMŽ NA TO PRVNÍ SE DÁ CELKEM SOLIDNĚ KOUKAT. Obrovský podvod na diváky, dočkal jsem se korejského rodinného dramatu místo mlátičky se Seagalem. Steven (130 kilo) se nám ve filmu objeví asi 4x. V prvních dvou případech se jedná o sekundové záběry, jeden je v ringu a druhý je z televize. Takže se začínají rojit myšlenky zda-li nesleduju korejskou kopii Trhák Pana Bowfingera. V 85 minutě filmu to příjde, zápas hlavního hrdiny se Stevenem. Boj trvá 5 minut, pak ještě příjde scéna v nemocnici, kde Steven vzdává úctu protivníkovi. Neváhám označit tento film jako největší kravinu co jsem kdy viděl. Korejské drama je opravdu k uzoufání. PS: Taky nerozumím tomu proč když se děj odehrává v Las Vegas a v Los Angeles mají policajti korejská auta a proč vlastně v celém filmu hrají snad jen Korejci, včetně celé policejní stanice. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 5/10/// +hudba, příběh -klamavá reklama lákající na Seagala, děj s přibívajícími minutami začíná být opravdu otravný/// Na začátku bych řekl: "nechápu co všichni proti tomuto filmu něco máte" A opravdu jsem se divil. Protože se to tvářilo jako standarní příběh o člověku, kterému unesou dceru a on si ji musí vybojovat zpět. Jenže film na to de úplně jinak. S postavami si pohrává originálně. Holčička se zdá být velice roztomilá a chytrá. Je pěkné jak se stará o tatínka atd. Jenže začína se oběvovat problém. Jednak Seagal nikde a ta holka tam pořád je. Už čekáte, že by měla nastat pořádná mela a přitom oni ji ještě ani neunesli. Místo toho si vyřvává svoje srdíčko a to že z toho budou mít diváci újmu jaksi nikoho nezajímá. Blíží se posledních 10 minut filmu. Holčičku unesou, aby ji o 2 minuty později zachránila neobratně policie a dovedla ji na zápas kde hlavní hrdina již 2 minuty MUSÍ se Seagalem prohrávat zápas. Jenže jakmile se tam holka oběvý a vyřve si srdíčko jako ještě nikdy předtím, tak uvidiíte (pokud jste už od obrazovky neodešli) jak se hlavní hrdina nasere a dá Stevenovi botičku. STŘIH. Co to, říkáte si, pěknej trapas. Pak ještě Seagal příjde a omluví se hlavnímu hrdinovy, že kdyby věděl že mu unseli holku, tak že si nenechá od něho tak namlátit. Nebo to řekl jinak, no každopádně se omluvil aby ON nebyl ve filmu za tu největší svini. A taky že není, tím je český distributor se svým trapným názvem Clementine a s ještě trapnějším marketingem ve stylu: "Je tam Seagal, kupte si to". Ale začátek byl slibnej./// Celkem 58%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film mě vůbec nezaujal. Bylo pro mě peklo poslouchat konverzace malé holky .. příběh za moc nestojí. Nezaujme ani Steven Seagal v menší roli, závěrečný zápas nic moc a jak to skončí ? No divný. 15% = * ()

klerik 

všechny recenze uživatele

No... Zpočiatku to vyzerá ako sympatické retro o namyslenom bojovníkovi, policajtovi, ktorý problémy rieši päsťami. Pripomenie to staré dobré honkongské policajné kúsky. Potom sa to však zvrhne na rodinnú drámu o rodičovských otázkach, čo tento film ťahá ku dnu. Napriek tomu, že uplakané dievčatko čoraz viac lezie na nervy, som to celkom v pohode prežil. Išiel som do toho samozrejme s tým, že toto nie je seagalovka. Za zmienku stojí ešte rast zubov u kórejských detí :-) Film hlavne pre tých, čo sa z recesie rozhodli vidieť kompletnú seagalovu filmografiu... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ježiši kriste! Tohohle filmu jsem se hodně bál a když jsem si to pustil tak začátek vypadal celkem dobře.. jenomže pak mě začal ten malej hnusnej parchant lízt na nervy! A ješte jak začla řvát! Panebože k nevydržení.. modlil jsem se at je konec! A ona se musela objevit ješte v titulkach! Tu jednu dávám za Seagala protože po tom utrpení jsem ho moc rád viděl.. ale o tom zápase radši ani mluvit nebudu.. a Seagal tam byl jenom na konci. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Zabiju toho co mě to doporučil.tohle je ten nejpedofilovatější cicmák co jsem kdy viděl.Účast Seagala.....směšná. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Účinkování v tomto druhořadém paskvilu zabralo někdejší hvězdě akčního žánru sotva pět minut, ale filmu tím nijak neprospěla ani neuškodila - kde nic není, ani Seagal nebere! ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Srágora, ze které jsem měl pocit, že se pouze vozí na Jihokorejské nové vlně. Film bez špetky talentu, za to náramně prvoplánový doják. Od absolutního debaklu ho zachránilo několik vcelku slušně natočených bojových scén. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To jsem si zas takhle jednou řekl - když mě chytla „blbá“, že bych si mohl po dlouhé době pustit nějakou tu „Seagalovku“. Doma mi doslova hnije ještě slušná kupa kousků, které jsem dosud neviděl s jeho jménem a tak padla volba na tenhle…No byl to po Boeingu 747 v ohrožení další „výmrd“, protože ON se tu skutečně objevil jen na pár krátkých okamžiků, jenže tentokrát s tím rozdílem, že to za něj nevzal nikdo jako Kurt Russell a utáhl by celý film i bez něj. Tady jsem byl nucen sledovat nesympatické a afektované šikmoočka, které řešili nejen své rodinné drama, ale ještě k tomu jsem musel poslouchat i uvřeštěného pizizubého spratka – ta holka mi lezla neskutečně na nervy a jednotlivé dialogy byli rovněž otřesné. Takže jediné co se mi na tom vcelku líbilo, byla ona „ztracená máma“ – která se coby prokurátorka s nikým nesrala a pak souboj v kleci, kde si to rozdalo zrovna pět lidí najednou. Seagal se tu párkrát mihl, zamáchal rukama, uculil se na závěr a konec filmu…Neskutečná pruda… ()

Reklama

Reklama