Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

matestlust odpad!

všechny recenze uživatele

Nadrbaně jsem se těšil až film vyjde a pak sem nestačil zírat. Pod zástěrkou Stevena Seagala v hlavní roli (který ve filmu není ani 5 minut) a pod zástěrkou akčního trháku (přitom jde o hloupý romantický film, kdy dcera poznává svou matku a snaží se napravit otce) vyšla absolutní blbost.Vřele doporučuji se tomuhle snímku vyhnout. ()

GeusX odpad!

všechny recenze uživatele

Seagal tu zdařile konkuruje délkou své účasti filmu "Boeing 747 v ohrožení", kde se také neohřál. Film je jakousi směsicí srdceryvného rodinného dramatu, závanem bojových umění (ale opravdu jen trošku) a prvky asijského stylu humoru. Chce to velkou dávku sebezapření sledovat film od začátku až do konce. Alespoň si tu scénáristé vymysleli zajímavou rodinnou zápletku. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neskutočne nezáživný mix arénovky a policajného thrilleru o horkokrvnom poldovi. A na konci možno príde aj kúzelník Seagal, aby predviedol ešte trochu toho dynamického aikida. Aj keď je to kórejský film, tak prekvapivo dramatická časť vôbec nefunguje. Línia ohľadom rodiny policajta je strašne naivná a trápna. Policajná línia je nezaujímavá a bitky v aréne sú zaberané v buď v príliš veľkých detailoch, takže poriadne nevidíte kto koho a čím bacil, alebo sú zaberané z diaľky, aby sme nevideli, že ten svižný chudý oponent nie je Seagal. Na druhý pokus ma to už vôbec nebavilo a ani Seagalov krátky výstup film nezachráni. Aj keď párkrát v ringu predvedie, že rýchle ruky ešte v tej dobe mal. 2/10. ()

ConanVJ odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je hodně špatný vtip, vezmu-li v potaz film podle obalu, protože Seagal zde hraje až tak desáté housle. Korunu tomu dává uřvanej fracek, nudná akce a i příběh o ničem. 0% :( ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zlákat obalem Steven Seagal se tam bjeví asi na 5 min a to je vše.To je taky důvod proč dávám jednu hvězdičku. Jinak celý film stoji za pytel .Akce je ve filmu minimum,pořád dokola posloucháte uřvanou malou holčinu.Je to spíš Rodiné drama. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Vím, na jakou strunu chtěli tvůrci tohoto snímku zahrát....ta se ale bohužel přetrhla a podle mě někomu vystřelila voko. ()

FilmFan24 odpad!

všechny recenze uživatele

Dívat se devadesát minut do blba, udělal bych líp než se koukat na tento dementní film, jehož největším průšvihem je marketing vábící na "božského" Stevena Seagala, kterého si divák užije všehovšudy tak pět minut... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Seagal tu hraje druhé housle, ale když už přijde na scénu tak zatajíte dech a hned na to zjistíte, že je to stále krávovina. Souboje jsou nudné a je mi jasné, že na choreografa nebyly peníze a tak se prostě máchá rukama, nohama a já doufal, že to skončí rychle. Příběh mě absolutně nechytil, holčička mi lezla na nervy asi díky příšernému dabingu a hlavní hrdina mi byl více nesympatický než bejvalej ředitel na gymplu co mě kdysi pořád s něčím otravoval. Film jsem koupil v trafice a pyšně přiznávám, že lituji každé koruny co to stálo kdybych si koupil kus salámu a pár rohlíků měl bych vydařenější večer než mi přivodilo sledování tohoto skvostu. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Ale opravdu jen za ten úvod, kdy se chvíli zdá, že to bude jeden z těch jihokorejských filmů o vzteklém policajtovi, který místo vyšetřování mlátí podezřelé hlava nehlava. Ten zbývající slzopudný odpad rodinného melodramatu s "dobrým člověkem" S.Seagalem na konci nestojí za řeč. ()

peto12 

všechny recenze uživatele

Niekomu sa to páci a niekomu nie. Nevedel som sa na Seagala dočkať uz od začiatku. Ten koniec nemal chybu jak povedal: neco pro vás mám. To dievčatko na konci filmu tiez nemalo chybu: Seagale, miluju Te. Ale má aj lepšie filmy. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Zbytečné přehrávání herců udělalo z 90 minut filmu jen kýčovitou podívanou, která mě ve výsledku nepřekvapila ničím, dokonce ani ne samotným Stevenem Seagalem. Co už no?! Aspoň, že Steven nemá na přebalu tak vyhlazený ksicht jak u "svých" filmů. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Český distributor splatil poslední dosavadní dluh vůči Stevenu Seagalovi a uvedl na trh prozatím právem opomíjenou "pseudoseagalovku". Pseudo z jednoho prostého důvodu - mistr tu hraje celé (a to nekecám, schválně jsem si to stopl) 4 min., 23 sekund. Objeví se chvíli jako postava v televizi a ke konci na chvíli v aréně a úplně ke konci v zcela debilním happy-endovém rozhovoru. Je pravda, že scény s ním v aréně jsou docela slušné (jen je otázkou, v kolika záběrech je ve skutečnosti, z mého hlediska to bylo jen tak v polovině) a v závěrečném rozhovoru to je opravdu on. Celkem pronese tak čtyři věty, ukloní se a bez zájmu kamery odejde. Přesto jde vidět, že jihokorejští filmaři ho zachycují s velkým obdivem a spíše zápornou roli mu ke konci řádně obrátí a ukáží, že Steven je ve své podstatě naprostý dobrák. Zbytek filmu je plný tradiční asijské zápletky a nám tak často nepříjemného přehrávání, uřvanosti malé dcerky, která na začátku filmu nemá zuby a ke konci se vesele zubí do kamery, dále soubojů muže proti mužům, a to nijak oslnivých. Na to, že je to akční film, je tu akce opravdu málo a spíše se řeší rodinné trampoty mezi uchlastaným bývalým poldou a jeho dcerkou, která ví, že její máma umřela při porodu a pak se s ní rázem a náhodně shledá. Je to vážně velké zklamání a jedna hvězdička je snad jen za ty scény se Stevenem a za pěknou hudbu při jeho nástupu do arény. Nenechte se zlákat na Seagala ani na asijské bitky a už vůbec ne sloganem na obale dvd, který je úplně špatně - on totiž Seagal bojuje proti tátovi pro něj naprosto neznáme dcerky a nemá ani ponětí o zákulisním podrazu, který se na něj ušil. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně,jestli je dobře nebo špatně,že to o Steviem tak úplně neni. Poměrně solidní úvod plný kvalitních fightů a dobré choreografie naprosto rozbila dějová linka malé hrdinky, ktere jsou obě opravdu,ale opravdu na pěst...jedna výsledná za zmiňovaný úvod a cca prvních třicet minut..PS:uvedená stopáž je chybná-trýznění celkově trvá cca 110min ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...film Clementine u nás nevyšel ( zatim )!!!!...já ho viděl ve fránině a nerozuměl jsem ani slovo ( neovlivnilo to mé hodnocení!!, obávám se, že čeština nebo české titulky by nic nezměnily )!!!!...přes to jsem ho dokoukal a to jen díky jedné věci a to je cameo Stevena Seagala....děj se točí kolem policisty, který je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování....podsvětí ihned najímá jeho jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně....kolem je spousty filmové omáčky blablabla....nebudu prozrazovat jak dlouho Seagal setrvá na plátně a koho hraje ( ..vy to stějně víte:)....od Exit Wounds je Clementine Seagalovo nejlepší počin!!!! P.S. v rámci žánru naprosto zbytečný film, proto za 2 hvězdy!!! ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Když Kim (Jun Lee) nečestně prohraje zápas o mistra světa, zařekne se, že už do arény nikdy nevejde. Díky nabídce kamaráda se stává policistou, ale jeho brutální metody (a znalost bojového umění) nejsou po chuti jeho nadřízeným, a tak se brzy ocitá na dlažbě. Aby se dokázal postarat o svoji dcerku Sa Rang, kterou vychovává, vrátí se zpět do ringu. Jednoho dne dostane nabídku, která se (jelikož mu unesou dceru) neodmítá - postavit se v ringu neporaženému mistrovi, Jacku Millerovi (Steven Seagal) ... Stejně jako ostatní i já jsem naletěl distributorovi, a čekal Seagalovský film. Sice od Seagala a jeho filmů nečekám žádný extra filmový zážitek, ale u sledování Clementine jsem se modlil (fakt!), aby se Seagal aspoň na chvilku objevil, aby ten film o něčem byl. Tato korejská telenovela (žádnou jinou telenovelu jsem nikdy neviděl, ale jestli jsou všechny takto otřesné, tak potěš pánbu) je naprosto otřesná, a v českém dabingu dvojnásob (ne trojnásob). Debilní příběh, debilní herci (všemu vévodí kolozubá holčička hrající Sa Rang s hrozným nadabováním) - jediné, co se mi na tomto filmu líbilo byla hudba - zvlášť ke konci, jako by z pera Hanse Zimmera vypadla.. ()

Reklama

Reklama