Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

TylerGage 

všechny recenze uživatele

začátek filmu byl celkem zajímavý a slibně se to rozjíždělo,ale ta část kde si hreje na tatínka a strará se o svojí dceru je opravdu děsná. Ještě k tomu se mu najde ''mrtvá'' manželka to už sem myslel ,že u filmu usnu.. Závěrečný boj byl celkem dobrý . Horší 1* ****myslel jsem ,že si tam Steven Seagal zahraje větší roly**** ()

beckham- 

všechny recenze uživatele

Usínal jsem a čekal jsem, kdy už se objeví pan Seagal. Jak rychle přišel, tak i odešel. I za tu malou účast aspoň 1* - jinak jasnej odpad !!! ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film môže vďačiť tomu že som mu venoval 90 minút svojho života jedine prítomnosti mocného Stevena Seagala. Objaví sa tu síce dohromady ani nie na 5 minút a povie jednu vetu, ale sú to vrcholné momenty snímky. To o kvalitách filmu už čo to naznačuje. Zo začiatku je to ešte celkom znesiteľné - vizuál je síce ťažko televízny, strih a herecké výkony typicky ázijsky preexponované, ale aspoň sa niečo deje a film niekam smeruje. Keď ale približne v polovičke filmu dôjde k šokujúcemu (čítaj "totálne úchylne idiotskému") odhaleniu, tak sa film, v ktorom mali výrazné zastúpenie (nijak extra vydarené) súboje mení na prechádzku slzavým údolím. V závere to bolo už totálne neznesiteľné. Humus. 1-/10 PS: Tú malú by som zaškrtil holými rukami, nehorázne mi liezla na nervy. ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Film mi přišel divný už v momentě, kdy malá dcerka mluví o tom, jak si vezme tatínka za manžela, načež o pár scén dále opilému otci uléhajícímu na postel rozepíná poklopec u kalhot a dále mu už z kalhot nepomáhá. To mě trošku vyděsilo, no nakonec to skončilo nevinně. Každopádně celá zápletka neopouští kvality tuctových telenovel. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Nabízí se otázka, co k tomu snímku napsat. Nejhorší film, kde se Seagal objevil? Totální absence pořádného děje, stupidní dialogy a scény? Absolutní ztráta času? To vše platí pro tento počin dvojnásob. Korejské mučení diváků v přímém přenosu, aby tohle člověk dokoukal, musí mít opravdu silný žaludek a nervy. Seagal se ve filmu objeví až na jeho konci v jedné bojové scéně v ringu, která je velmi špatně natočená, ostatně jako všechny akční scény v tomto filmu. Nemám co na snímku hodnotit, totální propadák. 0/10. ()

ktzc odpad!

všechny recenze uživatele

Totální shit!!! Těšil jsem se, že uvidím Stevena Seagala a jeho taekwondo, místo toho jsem byl svědkem ubohosti nevyššího kalibru. Stupidní romantickej film s ještě stupidnějším scénářem, kde dcerka poznává svou matku. Vytrpěl jsem si ho celej, od začátku do konce a každý 2 minuty jsem se uklidňoval tím, že už brzy se tam snad Steven objeví, když už má tu fotku na obalu a i v menu. To ale byla chyba Seagal se tam objeví nakonci asi tak na 5 minut, seřeže hlavního hrdinu a to je vše. A co se děje potom, to je zločin proti kinematografii, "Promiňte, nevěděl jsem, že vám unesli dceru." a úplně v závěru výstup tý holky = odpadoidní odpad. Navíc skoro celý film provází na elektrickou kytaru strašně dojímavě hraná Oh my darling Clementine (kterou ze srdce nesnášim). Divím se, že tenhle počin není v top 5 nejhorších filmů. ()

HarlanWade odpad!

všechny recenze uživatele

Snad ještě nikdy jsem se tolik neradoval, když se ve filmu ukázal Steven Seagal. Asi si myslíte, že jsem blázen, ale schválně se zkuste hodinu a půl dívat na korejskou telenovelu, která sbírá ty nejodpornější seriálové prvky a vcucává je do vlastního filmu o šikmookym poldovi naloženym v lihu a pak uvidíte, že na vás jako příjemné osvěžení zapůsobí cokoli. Právě proto byl závěrečný souboj v aréně vrcholem filmu, přestože byl ještě nudnější, než většina přestřelek v jiných Seagalovkách a vytáhl to sotva na 10%: ()

Grondal odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľná sračka. Tvorcovia zrejme o tom ako sa má točiť film iba niekde čítali, pretože takto sa to fakt robiť nemá. Zjavne ale poznali recept s žabou a postupným zohrievaním vody, a tento istý princíp použili aj na divákov. Zo začiatku to ešte nevyzeralo až tak tragicky, ale postupne sa to zhoršuje, zhoršuje a až po skončení filmu vám dôjde, na aký megashit ste sa pozerali poslednú hodinu a pól. Čo všetko si ešte budem musieť vytrpieť kvôli majstrovi Seagalovi a mojej úchylke v dopĺňaní si jeho filmografie? Horšie už hádam byť nemôže. ()

Tremono 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak může dopadnout, když Seagal na dovolený v Jižní Koreji narazí na svůj fanklub (to "vyznání" Sa-Rang těsně před titulkama mluví za vše). Na rovinu se přiznám, že kdybych nevěděl, že se Saegal ve filmu prakticky neukáže, nejspíš bych se na to ani nepodíval, nejsem rozhodně fanda ;) Nejvíc zklamán bude ten, kdo se na něj těšil. Já od filmu čekal to nejhorší, proto jsem byl překvapený, že přes často stupidní dialogy, scény, co by se spíš hodily do závěrečných titulek jako "zkažené", přes momenty, co se pokoušely něco silného sdělit, ale vyzněly komicky nebo trapně... přes to všechno jsem se dost dobře bavil. Prostě nesmíte tenhle film brát vážně a nesmíte od něj cokoli čekat! Subjektivně nejlepší film se Stevenem, co jsem zatím viděl. :) ()

smrtubohem odpad!

všechny recenze uživatele

Suverénně NEJHORŠÍ Seagalův film (a jeden z nejotřesnějších vůbec), kde sice mistr účinkuje pouhé(naštěstí) 3 a půl minuty, ale i to je strašlivá ostuda. Né proto, že by v oněch cca 200 vteřinách zahrál špatně(což snad ani není technicky možný), ale proto, že se lacino zaprodal a upsal téhle céčkové ubrečené uřvané a hrooooooooozně nudné "akční" trapnosti. Když jsem si to koupil na DVD, dokoukat do konce byla hrozná muka, po nichž jsem dvdčko vzteky rozlámal a zahodil. ()

SirTraged 

všechny recenze uživatele

Ale tak jo, jednu hvězdičku dám za TKD. Mimochodem, všiml si i někdo další, že ta holčina v některých záběrech má přední zuby a v dalších ne? :D ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Korejský film se Stevenem Seagalem? Tak to bude buď hodně dobrý, nebo hodně blbý. Bohužel ta druhá možnost je ta správná, Steven se filmem jen mihne pár vteřin na začátku a pár minut na konci, jeho účast je asi to nejlepší na celém filmu, protože jinak se jedná o velmi slabý film. Hlavní hrdina Kim (Jun Lee) je korejský zápasník v Taekwondu, kterému se nepodaří vyhrát finálový zápas a poté začně bojovat v kleci za peníze v Las Vegas, po čase se vrátí do Koreje, kde začně pracovat jako policista, po jednom zátahu je od policie vyhozen, začíná pít a opět zápasit v kleci, do toho se ještě stará o dcerku a všechno to končí soubojem s Jackem Millerem (Steven Seagal). Pěkný guláš viďte? K tomu je třeba ještě přičíst vedlejší dějovou linku s Kimovou manželku, které z toho zbytečně dělá ubrečené rodinné drama, těžko říct možná to tak v Koreji mají rádi, ale mě se tím do vkusu vůbec nestrefili. ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Šmarja ten harant mě tam fakt hrozně sral...lehce pedo debilita, strašná hudba, ale ten závěr stál za to, to byly salvy smíchu :-))), omlouvajíci se Seagal...haha. ()

tonton78 odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle sracka ze ma krasnych dvacet procent...to je k neuvereni.tohle je snad ten nejhorsi steweho film..a pokud nesnasite urvany deti,tak ta mala korejska krava naprosto splni vase ocekani.je uplne potichu...videno po nekolika pivech a zvraceno pouze kvuli filmu..tri kyble bych totiz po chlastu nikdy nenablil. ()

Reklama

Reklama