Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Shley 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal také zrovna neoplývá nejlepšími filmy a tenhle se řadí mezi ty nejhorší. Film je nezáživný, ani souboje nic moc. Doporučuji nekoukat ()

walkingdead odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekal, až se konečně objeví Seagal. Na konci jsem si říkal, že jsem to měl radši vypnout. Snad nejhůře investovaných 49 korun, nebo kolik to bylo:-) ()

till85 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak o tomhle filmu jsem si myslel,že by nemusel bejt vůbec špatnej.Omyl učinkování stevena ja opravdu jen 4,23 a navíc v hlavní rvačce je minimalně v polovině záběrech poznat dablér.Kamera mi místy připomínala české filmy a souboje nestály za nic.a nejvtipnější na tom všem mi přišlo zakončení.hrůza a děs. ()

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby bylo možné dát filmu záporné hodnocení, tak bych to v tomto případě rozhodně udělal. Důvody jsou zhruba následující. V hlavní dětské roli člověka prudí nesmírně ošklivé a zjevně retardované děcko. Dále vás neméně otráví obtloustlý hlavní hrdina a poslední hřebíček vám do čela zatluče afektovaná máma, co si nezaslouží bejt máma. Ta exceluje ve scéně, kdy zkope do kulata nic nechápajícího dědu v rybářské vestě. Tady se také dostáváme k hlavní zápletce, neboť děda je asi záporák a hlavně!!!!!!! uvedenej retard hrozně chce mít mámu, aby jí moh říkat "Mámo". A jak může bejt máma někdo, kdo si to nezalouží? To uvidíte, když si pustíte CLEMENTINE. ()

Crael odpad!

všechny recenze uživatele

Film so Seagalom, kde vlastné Seagal ani nehrá. Obsadenie tak strašné že tento film by som tým najhorším s tzv. Seagaloviek. Dej takisto niečo neuveriteľne blbé. Celé zle, odpad! ()

Phoeniyx odpad!

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu jsem si myslel bůhví jak nebude dobrý ale to co předvedl Segal a ta čínská mánička hraničí z filmovým znásilněním našich duší a ztrátou času která by měla být trestná. Takovéhle filmy pouštět do světa a myslet si jak jsou úchvatné a přitom jsou jen a jen zvrácené tou nesprávnou stránkou. Odpad! Dávám nerad ale zde bych dal Brutální Odpad!! Prosím pro příště radši zastřelte režiséra a účastníky ty budou rádi že se vyhnuli trapasu! ()

Unrealik 

všechny recenze uživatele

Tak zabitý potenciál (co měl znamenat ten poslední souboj?! - poslal film velmi blízko odpadu). Dětská hrdinka je oprsklá hysterka, mnozí herci přehrávají (policista, který v závěru sleduje bitku, je vtipný - se tam doslova nešťastně zhroutí). A Seagal je tu jen pro reklamu. ()

Baroque 

všechny recenze uživatele

škoda analyzovať. pri všetkej úcte k trhovým predavačom, ich herecká mimika, haptika a gestikulácia v tomto filme mi pripomína skôr tradičné ázijské tance. po necelých 20 minútach som to vypol a vyhodil do pc koša. a to zvyknem zásadne dopozerať film do konca. no kvôli tomu, že je na obale ičo, a že som ho tam videl mihnúť sa, tú jednu hviezdičku dám. ()

ian.draco 

všechny recenze uživatele

Chcete vědět jak to vypadá, když se potká aikido a teakwondo v ringu? Připravte si kapesníky jedeme z kopce! Film překvapí především otevřeností korejců. Prakticky pořád zde někdo demonstrativně brečí. Tento fakt naštestí brzy začne být zábavný a brzy se přistihnete, že hádáte kdo bude řvát v další scéně. Scény brečící sem tam proloží scéna bojová. Také vtip místo finálního zápasu jistě překvapí a zaslouží hvězdičku navíc za originalitu. P.S. Film měl zřejmě původně sloužit jako výukový materiál pro snížení rozvodovosti mužů a žen s dětmi mezi příslušníky pořádkových jednotek. ()

soukyd33 odpad!

všechny recenze uživatele

No tohle je ale blbost! Ta malá holka je hrozná. Nemá to příběh, děj, herecké výkony, no prostě nic. Nechápu, proč tu vůbec Steven Seagal hrál! Já se asi zblázním! 👎Co má sakra tohle být? Klidně si to pusťte s holkou v klíně, bude vám celou dobu brečet na ramenou. Tento film má vysoké emoce, ale do tohohle filmu se vůbec ty boje nehodí. Poznámka: Ta malá holčička je děsně otravná. Už jí nikdy nechci slyšet. V každé scéně pořád brečí. STOP! Dokoukáno s vysokým odporem! 👎 Nedoporučuji! AŤ UŽ TO SKONČÍ PROBOHA!!! 😒👎 Hudba to vážně nezachrání!!! Hvězdiček 0 ()

majklfly 

všechny recenze uživatele

za ten krásný romantický příběh jedné rodiny. Jinak když na obalu uvidím Stevena, čekám minimálně průměrný film se spoutou akce a jeho specifickým způsobem boje. Čekal jsem přesně 85minut, než vešel na scénu, aby si párkrát kopnul a pak ještě předal cenu mistra světa. Jinak postavy sami o sobě byli velmi pěkně napsané (ta malá holčička byla úžasná :) )a co mě od sebe samotného překvapuje, je dabing maminky Sarank. Mluvila v jednoduchých, jasných větách s krásně položeným hlasem. Zajímavá kombinace...60% ()

matespal odpad!

všechny recenze uživatele

tak tenhle film sem koupil jen kvůli nostalgii a jménu Steven Seagal.Někde v nějakém bulváru sem se totiž dočet,že má procenta z prodaných titulů:-)):-(( ()

whass 

všechny recenze uživatele

No nevím nevím proč tu všichni dávate odpady mně sre ten film taky nelíbil unesli mi dceru a to neměli dělat.Takže klasika no... ()

Wazziip odpad!

všechny recenze uživatele

Koupil jsem si jedno DVD od Vapet a v něm byla ukázka na film Clementine. Steven Seagal v hlavní roli filmu, který vypadal velmi dobře. O několik dní později jsem film viděl. Úplná hrůza nic horšího jsem ještě neviděl ()

Nevena odpad!

všechny recenze uživatele

Z donucení jsem se dodívala až do konce. Ještě teď mi třeští hlava z neustálého řvaní té malé holčičky. Postrádala jsem smysluplný příběh. Steven Segal se tam mihl snad na jeden záběr a zbytek filmu byl nedívatelný. Nechápu, jak scénáristi ten scénář psali určitě pod vlivem saké. A zápletka? Od začátku do konce bylo jasné co se stane snad jen jeden moment napětí, ale jinak hrůza. ()

Reklama

Reklama