Reklama

Reklama

Kjúkecuki gokemidoro

  • Japonsko 吸血鬼ゴケミドロ (více)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Upírský film neboli film kde jakýsi hostitel se dostane do těla jiného chlápka kterej pak likviduje lidi. Do dneška jsem nevěděl že tenhle film mám ono by se ale asi moc nestalo kdybych to neviděl, ale zasebe můžu říct že se jedná o celkem překvapení. Ne že by film byl nějak dobrý nebo nedej bože originální, ale dobře se na něj koukalo. Atmosféra a celková vizualita snímku, hlavně začátek v letadle, je naprosto parádní. Sice jakmile se film dostane mimo letadlo, tak je to horší ale i tak si jde film celkem užít. Problém ale nastal s hlavníma hrdinama kteří mi přišly že od začátku vědí co, jak a proč. Masky a efekty byly parádní, sice jich nebylo moc ale dobře se na ně koukalo. Příjemné překvapení. Ale upozorňuji jen na jedno zkouknutí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Kyuketsuki Gokemidoro“ je dobrý japonský zářez, u něhož jsem moc rád, že jsem se o něm dověděl. Je na něm vidět, že řeší téma konce války, atomových bomb – finále je v tomhle poměrně jasně názorné a také docela drsné v konečném vyznění – což ale rozhodně není na škodu. „Kyuketsuki Gokemidoro“ hlavně funguje ve scénách, kdy má děsit, a to je moc dobře. Některé filmy díky povedeným trikům nezestárnou. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Slušný ´´japan shocker´´, ktorý nepoľavuje v žiadnej minúte. Ide vlastne o non-stop thrill, vo svojej dobe riadne strašidelný a tiesnivý, s dobrým obrazovým poňatím. Ak by bol ešte viac odvážnejší, neváham nad lepším hodnotením. ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Skvělý survival béčkové ražení, který kombinuje témata lupičů těl, válečné hrůzy, lidského chování v mezních situacích a trochu toho body hororu se zajímavým vizuálem. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama