Reklama

Reklama

VOD (1)

Chudák Rex, všechny hračky ho považují za kaziče večírků. Vše se změní, když si ho Bonnie vezme do vany a jemu se tam podaří zorganizovat takový mejdan, že se zpráva o tom dostane až k hračkám ze sousedství. Ukáže se, že Partysaurus Rex není žádný suchar, nýbrž legendární král horké lázně! (HBO Europe)

Recenze (42)

lennyd 

všechny recenze uživatele

S Rexem, zvaným Pártyničitel, nikdy není žádná velká legrace - a naopak, jak jeho jméno napovídá, vždy dokáže zábavu akorát pokazit. Když si jej ale holčička vyhlédne jako tu pravou hračku ke koupání, vycítí příležitost. A jako jediný kdo má v koupelně končetiny, dokáže ostatním hračkám naplnit vanu a zajistit tak tu pravou zábavu... Hned jak jsem viděl úvodní logo, bylo jasné, že určitě bude sranda. A byla ... je pravda, že se tento kraťas drží v logice série Toy Story, tedy pro mladší diváky, ale věřím že i u starších si své oblíbence najde. Animace jak jsme u Pixarů zvyklí na skvělé úrovni, příběh také, tak co si víc přát. Snad jen aby to bylo o chloupek delší... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Konečne aj T-Rex dostal konečne svoj priestor vyniknúť. Vaňová party nemala chybu, za tých pár minút dobre pobaví a záver taktiež vyčarí úsmev na tvári. 85% - 4* ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, poslední celovečerní filmy od Pixaru nebyly nic moc. Auta i Rebelka sice kina naplnili, ale kvalitou zůstali daleko za svými bratříčky. Aspoň že v kraťasech se nic nezměnilo. Je vidět, že ještě schopní lidé s originálními nápady v Pixaru jsou. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Toy story mám rád, ale tenhle kraťas mi přišel o několik tříd slabší než filmy. Tak trochu malý epileptický záchvat. :P Nuda ne, ale očekával bych nápad. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Toy Story jsou zárukou kvality i ve slabších časech Pixaru a je jedno v jakém balení jsou. Navíc Rexík si tohle zasloužil. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Takový předvídatelný videoklip v hlavní roli s jedním vystrašeným Tyranosaurem alias Partysaurem. Na filmové Toy Story tohle nedosahuje, ale na těch sedm minut celkem pobaví. 60% P.S.: Rex je moje nejoblíbenější nejustrašenější plazovitá hračka pod sluncem.... ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý nápad zabalený do strhujícího obalu, jehož třešničkou je perfektní střih. Mám radost :), když Pixar tvoří pro radost. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak trošku z toho člověka bolely oči a nemohl se zorientovat, ale hezké, vtipné, milé. Ovšem nic extra, i přestože Rex to umí rozjet.... the best water party :D ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Jak to Pixar s oblibou dělá, další příběh z daného světa navíc, aby byl svět úplnější. A to máme rádi. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Pařbasaurus Rex nezklamal a to s těmi vodními hračkami je podle mě docela zajímavý nápad.Ale pořád mě to tolik neuchvátilo. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Vodná disko párty, v ktorej sa konečne aj Rexovi dostavilo stredobodu pozornosti. Dunenie v rytme disca a za svetiel nemalo chybu. Doma to však milé deti radšej neskúšajte, susedia pod vami by nemuseli byť rovnako nadšení. ()

Reklama

Reklama