Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Recenze (192)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Gouryella má recht, tohle už není nic víc než nastavovaná kaše. Ale i tak se u některých scének zasmějete. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nepovažuji za příliš šťastné, že humor byl postaven na infantilnosti hlavního hrdiny, takovou podbízivost americkému publiku si Mike fakt nezaslouží. Své světlé chvilky film měl, ale nebylo to nic, co už jsme neviděli v podobném ladění v předchozích dvou dílech. Zvláštní, že Linda stárne, ale Paul ne. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21,15miliónaTržby USA $25,635,682Tržby Celosvetovo $39,438,674║ Dosť neskoro sa zobudili s týmto pokračovaným a vznikol z toho už len výkrik do tmy, strašne slabý odvar oproti prvým dvom predchodcom. Začal som to pozerat ale 3x ale any raz som to nedokázal dopozerať. /30%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ne díky nashle a nikdy více. Doufám, že tuhle sérii někdo konečně zastaví, a že Paul Hogan si konečně přestane tímto způsobem vydělávat. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Naprosto nesmyslne ozivovani mytu, ktery ma sve nezanedbatelne misto ve svetove kinematografii, ale do 21. stoleti uz nepatri. ()

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Konec mýtu a konec Paula Hogana, jemuž v jeho úděsné roli sekunduje Linda Kozlowski, která úspěšně rozbila jeho třicetileté manželství. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Basil Poledouris: 1. Main Title [2:40] ,2. Croc Sinks the Boat/Croc Eats the Boat/Swimming/Mystical Mick [1:43] ,3. Hypnotize the Pig/Walking with Mikey/Beverly Hills [2:00] ,4. Spider/Spider in Hat [0:51] ,5. Studio Gate/Jungle Set [0:36] ,6. Walking with Mikey #2/Mikey, Mick and Sue [1:40] ,7. Eraser Rat/Monkey Wrangler [1:05] ,8. Jacco Show and Tell/The Big Nanny/Dine and Drive/Down the Stairwell/L.A. Thing [3:36] ,9. Paintings/Clue Snoop/Who the Hell is That? [3:14] ,10. Up the Ladder/Into the Jungle [4:37] ,11. Molotov Cocktail/Lions [2:59] ,12. Proposal/Wedding Day [3:05] ,13. Down Under - Men At Work [4:45] ,14. Strike It Up - Black Box [5:15] ,15. Mr. Big Talker - Mystikal [4:00] ,16. Boys from the Bush - Lee Kernaghan [2:47], ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Začátek je dobrý a jaksepatří nespoutaně dundeeovský, ale jakmile se rodinka začne přesouvat z džungle, schyluje se ke katastrofě. V Los Angeles bohužel vzniknul nudný a předvídatelný pokus o nasátí starého kouzla, kterému ale chybí něco jako zápletka. Hogana mám za jeho živelnost rád, ale tohle mu bohužel podle očekávání krutě nevyšlo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ježiš, čo si doteraz žil v jaskyni?“ – „Odkiaľ to vieš?“ Smutný pohľad. Prvý KROKODÍL DUNDEE bol príjemný austrálskym spestrením. Dej nebol nič moc, ale pohodová atmosféra, austrálsky imidž a skvelý Paul Hogan, ho vyšvihli medzi klasiku 80. rokov. Už druhý diel bol výrazne zadýchanejší, ale určité nostalgické čaro nebolo možné uprieť ani jemu. Bohužiaľ, úplne zbytočný tretí diel je nielen mizerne napísaný, mdlo zrežírovaný a zle zahratý, ale tiež tragický. Tragický kvôli starému Paulovi Hoganovi, ktorý sa nikdy nedokázal presekať cez prekliatie hviezdy jednej úlohy a keď mu výlety do iných žánrov nevyšli (radšej sem ani tie tragédie nebudem vypisovať), nezostávalo mu nič iné, len sa vrátiť k svojej najslávnejšej úlohe. Lenže v roku 2001 už bolo neskoro, bola úplne iná doba, robili sa úplne iné filmy a aj publikum bolo úplne iné. Pár starých fanúšikov jednotky a dvojky na trojku zavítalo do kina, ale inak v nich Paul Hogan pôsobil ako dinosaurus, ktorý nevie, čo robí, tvári sa zmätene, robí na pľaci chaos a dúfa, že to "nejako" dopadne. Scenár je otrasne nevtipný; až mi pripadalo trápne pozerať sa, čo si tvorcovia predstavujú pod pojmom „humor“ (a to ma rozosmeje všeličo). Humor je najdôležitejšia vec filmu – a už tá totálne zlyháva. Všetko ostatné (dialógy, akčné scény) nemá ani zmysel komentovať. Dá sa za plus trojky pokladať fakt, že to nie je hnoj, ale "len" zúfalá nuda? ()

Marius odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že keby to dávali v nedeľu ráno ako film pre deti tak by sa dalo pochopiť prečo tento shit natočili. Nevtipné, televízne a ten koniec.....hrôôôôza. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Slabé jako pětkrát vyluhovaný sáček čaje. Není to hrozné, je to jen strašně nudné a předvídatelné. První dva díly mám docela hodně rád, ale tohle by bylo slabé už před dvaceti lety. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Chce se mi skoro brečet, co režisér Simon Wincer natočil za film o legendárním Krokodýlu Dundeem. První dva díly měli svoje kouzlo a šlo o akční filmy, ale udělat z Krokodýla slabomyslnou komedie jen s nějakou klišovitou zápletkou, to je prostě hrůza. Tu hvězdičku dávám spíš z nostalgie k předchozím dvěma dílům. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nic nejde šroubovat do nekonečna a to se potvrdilo i Paulu Hoganovi. Člověk by čekal nějaký posun u této postavy, ale ta je stále debilní a stále nechápe prostředí velkoměsta. Dundee už zde není tím věhlasným bushmanem, ale idiotem z pravěku nebo odkud. Nevím, humor tohoto filmu mi přišel až trapný. Film jako takový je slabý a je jen důkazem toho, že v nejlepším se má přestat. Na druhou stranu. Když nic jiného v televizi neobjevíte, může to být docela dobré zadostiučinění a několik gagů celkem zafunguje. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Odpustil bych bolavé klouby, obličej zvrásněný jak Mount Kosciuszko ve Sněžných horách či otupělé ostří obřího nože, avšak je-li otupělé ostří vtipu, pak není místo pro shovívavost. Wincer předložil vyplněný mustr klasického rodinného filmu, ovšem bez jakékoliv přidané hodnoty. Nenápadité, neoriginální, snad jsem i chvílemi čekal, že se ozve Axel Foley Theme od Harolda Faltermeyera. Ono taky co je to za dobrodružství, když Dundeemu hrozí, že ho spíš pokouše Tyson než krokodýl.. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

První díl byl vážně skvělej, druhej ještě ušel, ale proč, kruci, točili díl třetí ? Je o ničem, P. Hogan je už starý a bohužel je to vidět a navíc tak tvůrci kazí dobrej dojem z předešlých dílů. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem poprvé viděl před dávnými lety v multikině Galaxii, poprvé jsem na vlastní uši vyzkoušel Dolby Surround zvuk a vlastně poprvé jsem i v něčem takovém jako je multikino (vysílají několik filmů najednou! úžasné!) byl. Film možná není zase taková bomba, ale já se při něm výborně bavil. Vtipných scén je tu požehnaně a Dundee v L.A. funguje i jako takové symbolické rozloučení Paula Hogana se stříbrným plátnem. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Já jsem asi divnej, když se koukám na zdejší hodnocení, ale mě se i trojka líbila. Není to tak povedené jako jednička a dvojka, ale i tak je to prima zábava. Nějaké momenty jsou sice nevýrazné ale těch výrazných je víc. A samozřejmě ta zábava je zde spíše kvůli strejdovi Jackoovi. Vlastně kvůli němu dávám takové hodnocení. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Michael J. Krokodíl Dundee, buranský dobrodruh z Austrálie, ktorý sa zhodou okolností ocitol v New Yorku, sa mi nikdy nepozdával. Ani v druhom pokračovaní (Krokodíl Dundee 2), keď sa so svojou americkou družkou Sue vrátil späť do svojho rodiska, si u mňa svoju reputáciu nevylepšil a ešte viacej si ju naštrbil v tretej časti s názvom "Krokodýl Dundee v Los Angeles". Furt mi na tom niečo vadí. A nie je to len preto, že herec Paul Hogan je hodne nesympatický kolohnát, no aj celková atmosféra, či ak chcete aura, či feeling, tejto dobrodružnej, akčnej komédie mi je proti srsti. Ani neviem poriadne napísať prečo, ale skrátka je to tak. Nepáči sa mi to. Dundee mi jednoducho nezapasoval. * ()

Reklama

Reklama