Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Arx 

všechny recenze uživatele

Chce se mi skoro brečet, co režisér Simon Wincer natočil za film o legendárním Krokodýlu Dundeem. První dva díly měli svoje kouzlo a šlo o akční filmy, ale udělat z Krokodýla slabomyslnou komedie jen s nějakou klišovitou zápletkou, to je prostě hrůza. Tu hvězdičku dávám spíš z nostalgie k předchozím dvěma dílům. ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se vymyslet, co ještě by se z postavy Dundeeho dalo vytlouct. Hogan si tím lámal hlavu jistě ještě mnohem víc, ale šel na to špatně. Indianu Jonese můžeme eventuálně pouštět do dalších a dalších dobrodružství, jenže Dundee vlastně není dobrodruh, jen taková svérázná postavička z okraje civilizace. Dělat z něj akčního hrdinu je omyl. --- Můj návrh by byl právě opačný. Vytáhl bych plejádu legračních týpků z Walkabout Creeku víc do popředí a nechal bych je řešit nějakou lokální aféru. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Hoši australští jsou pořád ranaři a ti kreténi v Los Angeles jsou jako vždy bezbraní. Né, teď vážně. Třetí díl už nemá vůbec kouzlo toho pravého australského dobrodružství, jaké bylo možno vidět v předchozích dílech. Je to pouze degradace kvalitní značky na rodinnou komedii s dějem tak dementním, až to bolí. Nicméně jedna hvězda je za nesmrtelného Paula Hogana a Lindu, a ta druhá za místami dobrý humor, který mi přišel trefný a skutečně srandovní. Jinak je to ale film, který kdyby nevznikl, nic se nestane. Dal bych i tři hvězdy, ale oproti těm minulým dílům je to prostě minimálně o dva stupně horší. 49%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Proč mě pořád přepadávaj ?? Vypadám jako boháč ??" ;) Uvědomíme-li si, že ani oba dva předchozí snímky si nekladly jiné cíle, než se stát naprosto nenásilnou oddechovou podívanou, která se však alespoň v mých očích stala kultovní, především dík neokoukanému australskému sympaťákovi, komiku Paulu Hoganovi, který s Hulkem Hoganem navzdory společnému rysu poněkud bizarní hollywoodské postavičky nemá vyjma jména nic společného, zákonitě nevidím jediný důvod, proč tento snímek tak zatvrzele zavrhovat.. Zdá se, že to kouzlo a atmosféra prvních dvou filmů poněkud vyčpěly, ačkoliv ta úvodní velmi povedená pasáž tomu vůbec nenapovídá, když však následně celý snímek začíná postrádat smysluplnější celistvý příběh a rozpadá se na tu méně, tu více zdařilé scénky, a tak se nabízí vysvětlení spočívající ve faktu, že Hogan prostě jen už pořádně nevěděl, kterým směrem se se scénářem dál vydat, byť tedy ta motivace zakončení jednoho příběhu a rozloučení se se stříbrným plátnem se rozhodně dá pochopit, když se navíc představitelé Micka a Sue dali dohromady i ve svých civilních životech, a tak nakonec Krokodýla Dundeeho v Los Angeles ani nelze vnímat jinak než jako shledání se starými známými, které určitě oceníte pouze tehdy, patříte-li mezi příznivce předchozích dvou snímků.. Hogan se jednoduše jen nedokázal oprostit toho Mickova sympatického buranství, které v kontrastu s civilizovaným světem tak výborně fungovalo především v prvním zástupci této série, a s nějakým charakterovým posunem svého hrdiny se vůbec neobtěžoval, což buď prostě vezmete jako fakt nebo budete ve svém hnidopišství intelektuálního diváka nesmírně trpět.. Takže nakonec Crocodile Dundee in Los Angeles rozhodně platí za vůbec ne špatnou, hodně slušně nahláškovanou komedii, jíž vedle Paula Hogana s Lindou Kozlowski nejvíce sluší především postava stejdy Jackoa v podání Aleca Wilsona a soundtrack Basila Poledourise, který však s tím předchozím geniálně jednoduchým Petera Besta prohrává na celé čáře !! Australský režisér Simon Wincer, který třeba zachraňoval Willyho, rozhodně nic nezkazil, jako zdatný otřískaný rutinér z daného tématu v dané situaci zřejmě vyždímal maximum, které však nikoho nemůže nijak urazit.. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

,,Dotkneš se mě a vymlátim z tebe všechny prachy co máš!'',,To je fér!''PRÁSK!,,Tady těch patnáct babek!'' Pokračování po letech nedopadají vždy moc dobře (to my začalo docházet až v posledním roce po shlédnutí mnoha takových pokračování, která jsem viděl jako malý), a tohle není vyjímkou :( bohužel. Přidání postavy (toho syna) samo o sobě nemá větší význam a přidání další postavy (toho kámoše) taky o moc větší ne. Paul Hogan si začal hrát na detektiva v zákulisí filmu (to je to, co se mi na tom líbí) a že by to nějak navazovalo na předchozí díly, to ne. Ale nevadí mi to, jelikož i tak jsem to mnoho let pokládal za nejlepší díl série. Asi jsem si to neměl pouštět znovu:(    ,,Bojí se američani krys?'',,Hmm... ano. Proč se práš?'',,Tamhle jedna je!'' ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)
  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)
  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama