Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Mangano 

všechny recenze uživatele

Z trojky Dundeeho sálá špatný (ano, existuje i dobrý) trapnohumor úplně stejně jako v předchozích dvou dílech, ale líbila se mi ze všech asi nejvíc. V podstatě se pořád jako obvykle jedná o typicky "trojkovou" koninu a v porovnání s celou sérií tak tím pádem žádný pohyb na křivce její kvality nenastává. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Odpustil bych bolavé klouby, obličej zvrásněný jak Mount Kosciuszko ve Sněžných horách či otupělé ostří obřího nože, avšak je-li otupělé ostří vtipu, pak není místo pro shovívavost. Wincer předložil vyplněný mustr klasického rodinného filmu, ovšem bez jakékoliv přidané hodnoty. Nenápadité, neoriginální, snad jsem i chvílemi čekal, že se ozve Axel Foley Theme od Harolda Faltermeyera. Ono taky co je to za dobrodružství, když Dundeemu hrozí, že ho spíš pokouše Tyson než krokodýl.. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Už to není ono, bohužel. Ne, že bych se nabavil, to určitě ne. Jako komedie na odpoledne to rozhodně nemůže urazit, ale prvnímu ani druhému dílu to nesahá ani po kotníky. P. Hogen je pořád fajn. Mně už ze zvyku moc neberou pokračování o hrdinech, kdy je v dalších dílech doplňují jejich často dokonalé děti (viz Mumie apod.). Scéna s M. Tysonem dobrá!! ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, tak nízké hodnocení? Jako dítě jsem Krokodýla Dundeeho milovala. Teď už se mi toho sice kromě jeho jména moc nevybavuje, ale když jsem viděla toto pokračování, tak se mi to všechno pěkně připomnělo a u hodně scén jsem se opravdu upřímně zasmála. Sice to tak úplně na 4 hvězdičky nebylo, ale na 2 jak říká zdejší hodnocení taky určitě ne, takže jsem se rozhodla mu trochu přilepšit. :) ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se vymyslet, co ještě by se z postavy Dundeeho dalo vytlouct. Hogan si tím lámal hlavu jistě ještě mnohem víc, ale šel na to špatně. Indianu Jonese můžeme eventuálně pouštět do dalších a dalších dobrodružství, jenže Dundee vlastně není dobrodruh, jen taková svérázná postavička z okraje civilizace. Dělat z něj akčního hrdinu je omyl. --- Můj návrh by byl právě opačný. Vytáhl bych plejádu legračních týpků z Walkabout Creeku víc do popředí a nechal bych je řešit nějakou lokální aféru. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)
  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)
  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)

Reklama

Reklama