Reklama

Reklama

Recenze (3)

Faye 

všechny recenze uživatele

Těžko z dnešního pohledu posuzovat téměř 70 let starý snímek o plavbě za pokladem, kde se v podstatě nic neděje, jenom se občas nadšeně zpívá. I když si troufám napsat, že už tenkrát to musel být mizerný film. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Vlastně to ani není muzikál, spíš jen konverzační komedie s hudbou a pár písničkama. A to dost zdlouhavá, i když tehdyto muselo být zábavny, protože je to barevný a se zvukem a navíc je tam tolik chlapů nahých do půli těla, že na ten rok jsem se až divil. Hlavní hrdina je docela charizmatickej a semtam se tu najde i vtipná scéna. Přesto pro dnešního diváka je to spíš jen hodně slabej film a třeba našim hudebním komediím ze stejné doby to nesahá ani po paty. Když to porovnám třeba s Velbloud uchem jehly, tak je tohle odpad. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na to, že to mal byť muzikál, tak tam bolo spevu ako šafránu. Ja som zaregistoroval len tri krátke spievané scény. Na to, že to mala byť romanca je tam romantiky tiež veru poskromne. A aj keď sa tento snímok hrdí prívlastkom dobrodružný nie je v ňom žiadna poriadna akcia, či sľubované dobrodružstvo. Je to nudná komédia o bande polonahých námorníkov, ktorým šéfuje buransky charismatický "Captain Calamity". * ()

Reklama

Reklama