Reklama

Reklama

Můj pes Buddy V

  • Česko Můj pes Buddy 5 - Volejbalista (více)

Obsahy(1)

Blížia sa prázdniny. Všetky deti sa tešia, iba Andrea nie. Jej najlepšia priateľka Tammy sa s rodičmi sťahuje do Kalifornie a trinásťročný Connor, ktorý sa iba nedávno prisťahoval do susedstva, nemôže Andreu vystáť. Keď sa však jeho tím plážových volejbalistov ocitne v úzkych, zavolá Andreu, aby doplnila družstvo. A Buddymu sa to zapáči tiež... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

genetique 

všechny recenze uživatele

Robiť pokračovania už aj tak dosť veľkých prepadákov, neviem, aký to má zmysel! Hlavne s ešte debilnejším scenárom! Jediná hviezdička je za sympatického psieho predstaviteľa. 20%. ()

Reklama

Mr.Floyd odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je už aj na mňa priveľa! Volejbal? Tak týmto tempom sa táto "slávna" filmová séria o malú chvíľu dopracuje k bojovým umeniam alebo šachu. Myslím, že najväčšiu radosť by mi urobilo keby v tom filme niekto do toho psa (nebojte sa, psi mám rád, ale ľudia sú v hraní predsa len o voľačo lepší) zasmečoval poriadnu šajbu! Chcel by som vidieť ako by to úžasný Buddy zblokoval :). ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Po přiblblé čtyřce jsem se obával, že další díl bude stejně přiblblý. Naštěstí jsem se mýlil. Pětka je správným způsobem přiblblá. Šerif vypadá jako čarodějnice z Mrazíka a Buddy s náhubkem mi připomněl učitelku chemie ze základky. Trochu jsem se zděsil toho kudrnatého kluka, protože to, co má na hlavě, mám v rozkroku. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Co dodat, prostě klasickej film o sportujícím zvířeti a tentokrát je to pes. Kdyby mi bylo šest let, tak bych z toho byl nadšenej a skvěle bych se bavil. Takhle se bavím taky dobře, ale na účet tvůrců. Je to neuvěřitelně trapné, hloupé a naivní. Ale je to určené pro děti, tak to musí být takové. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama