Reklama

Reklama

Na ptáky jsme krátký

  • Česko Vzácní ptáci (více)

Obsahy(1)

Na útesech nad bouřlivým mořem to pořádně fičí a kromě dobrého jídla tu žádnou jinou pozoruhodnost nenajdete. Tichý a osamělý Dave na úspěch už téměř rezignoval, manželka Klára odešla do města a nutí muže, aby svou restauraci prodal. Jen Alfons ze sousedství, který neustále cosi vynalézá, kamarádovi radí, aby vymyslel šikovný marketingový tahák, který mu přivede hosty zpět. On sám právě ve své utajené dílně dokončuje pozoruhodné RPV rekreační ponorkové vozidlo, o něž, jak předpokládá, se turisti budou doslova rvát. Když se Dave k ničemu nemá, vymyslí to za něho dá do oběhu novinářskou kachnu jako stvořenou pro milovníky a pozorovatele vzácného ptactva. Na pobřeží prý se po letech objevila kachna sírobřichá, kterou ornitologové považují za vyhynulý druh. A pak se začnou dít věci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Lákat turisty do krachující hospody podvodem s dávno vyhynulým ptačím druhem ? Proč ne. Mít souseda s pytlem nalezeného kokainu a vlastnoručně postavenou ponorkou ve sklepě ? Budiž. Revoluční zdroj světla ? Dejme tomu. Jenže aby to dohromady fungovalo, nestačí všechny nápady naházet na hromadu jako brambory a čekat co vyklíčí. Nadhled v tomto případě nezakryl nedostatek fabulační lehkosti a nápaditosti. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná romantická komedie s mile nostalgickými nápady (batyskaf jako by vypadl z ilustrací verneovek, Lada Niva zase připomíná dávno zapomenutou éru...), krásnou krajinou, krizí středního věku, se scénářem rozverně si pohrávajícím s vcelku banální zápletkou...trochu se tu v malém ,,vrtí psem" aneb tak trochu se demaskují pravidla mediální manipulace a neeticky vytvářené mediální reklamy... Žádná díra do světa, ale docela milý film... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama