Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Jamie sa nemôže dovolať svojej babičke do malého mestečka v Nebraske a tak sa ju vydáva navštíviť. Po príchode do baráku zisťuje, že miesto je "kontaminované" zlými, posadnutými, vraždiacimi deťmi. Ale to nie je všetko! Jamie totiž pomaly odhaľuje šokujúce tajomstvo, spájajúce jej babičku s hroznými udalosťami v miestnej lokalite! (POMO)

(více)

Recenze (24)

obitus 

všechny recenze uživatele

Deti kukurice vstoupily do noveho tisicileti a bohuzel znicily i to malo co po tech 6 dilech ještě zbylo. A co vic, nabouraly moji, dosud neprustrelnou, teorii, ze liche dily jsou dobre a sude spatne. V teto nekrvave zalezitosti jsou zajimave a zabavne pouze tri veci: 1, poprve v cele serii jsou videt poradne silikony 2, nevrlej dedek na vozejku, kterej kazdemu dost nevybirave nadava a na každého rve 3, Michael Ironside s cool jizvou na tvari a v slusive cernem obleku kneze. Jinak nic. Vubec nic. Decka jsou nejaci duchove, s Gatlinem to ma společného pouze pribehem probehnuvsi postavicku Ironsideova kneze a srpy se objevi az uplne na konci a moc toho na praci nemaji. Kez je to poslední pokracovani :(. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Kukuřičné děti 7 (?) odpad pokračuje. Tohle už je dějově úplně mimo mísu asi si to vzalo už jenom ten název a z předchozími filmy to nemá co dělat, ale ne tak ultimátně strašný jako šestka, tak dám aspoň 5% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Siedmy diel prekvapil oproti posledným dvom častiam pozerateľným spracovaním, veľmi solídnou hororovou atmosférou nie len nejakým blbým filtrom ako v šestke, deti zazerajú nepríjemne, herci sú dobrý a napriek odkazom na veselšie scénky to nepôsobí nechtiac trápne. To že sa naplaším až pri siedmom diely a to tak, že som nechtiac zahrešil som už fakt nečakal. Keď sa zjaví vodca je po prvý krát z celej sérii najvyšší z detí a vyzerá to veľmi dobre aspoň kým si nezloží klobúk z hlavy. Znova tu máme dôchodcu na vozíčku, tentokrát je to starký čo zažije jazdu smrti a veľmi sa mi páčila scéna kde si deti navzájom hrajú tľapy tľap s odtrhnutou rukou alebo keď k ním príde hlavná hrdinka a povie im nech počkajú, nech sa jej neboja tak sa do teraz nonstop nadurdené decká pustia do smiechu. Zaujímavé bolo keď deti niekoho zabili tak ich bolo vždy o jedného viac. Čo sa mi nepáčilo bol hlúpy koniec tak typický pre n-tú časť, digitálna kukurica a prítomnosť Ironsida je rovnako záhadná ako detský duchovia, totiž objaví sa v 20tej minúte a potom sa objaví cca 20 min. pred koncom keď som už aj zabudol že aj ten tu hrá =). Pohodový horor, niečo na spôsob MIMIC: SENTINEL alebo GHOST SON. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kukuričné deti odohrávajúce sa v akomsi paneláku na okraji mesta? Ale prosím pekne... Námet s duchmi sektárskych detí, ktoré spáchali rituálnu samovraždu a teraz sa vracajú po tú, čo to prežila, je skvelý (i keď svojím voľným naviazaním na sériu pripomína skvelú štvorku), ale výsledok je mizerný. Nuda, strašní herci, málo vrážd, krvi, nesympatické deti, nulová atmosféra ... proste smola. Nahotinky prišli do série dosť neskoro... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je trochu moc, z poměrně zábavný slesher serie se stala duchařina která nevyděsí. A navíc na těch 85 minut se děsně táhne. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film je časťou série: Children of the Corn (1984) [60%], Children of the Corn II: The Final Sacrifice (1993) [60%], Children of the Corn III: Urban Harvest (1995) [60%], Children of the Corn: The Gathering (1996) [70%], Children of the Corn V: Fields of Terror (1998) [40%], Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) [30%], Children of the Corn: Revelation (2001) [50%], Children of the Corn (2009) [50%], Children of the Corn: Genesis (2011). ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Posedlí kidos se vrací.. tentokrát radši spíš držej hubu, jsou jak sjetý a lidi se jich bojej místo aby se zeptali, co je trápí.. to je teda úroveň. KILL! Zařvala mála Věrka u trafiky, když chtěla drobný na to aby si mohla zahrát velmi násilný automat. Já zařval zas KILL! když jsem dokoukal tenhle skvost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ještě štěstí, že tahle sága už skončila. Ani si raději nechci přestavit co by se odehrávalo v osmém díle. Samozřejmě nepočítám remake, který mě docela překvapil. Spousta nelogických prvků, špatná kamera a otřesné digitální efekty k srazili tenhle snímek až na samé dno. Pro mě osobně jde o nejslabší díl celé série a už nikdy více. Najde se zde sice několik světlejších chvilek i zajímavých postav, ale pořád je to podprůměrný film a zbytečné pokračování Kukuřičných dětí. Ty ať už konečně odpočívají v pokoji. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Už na první pohled je to hrozně levné a jednoduché. Digitální triky jsou prostě směšné. Přesto to má (o prsa) lepší atmosféru než předchozí dva díly. Možná proto, že se to o nic zvlášť nesnažilo a neoperovalo to s hodně postavami ani pokusem o nějaký dějový veletoč, se to v tom jednom baráku, mezi několika stonky kukuřice a policejní stanici povedlo alespoň přijatelně nahustit. Hlavní hrdinka je docela sympatická, i když ne tak moc, jako její soused na vozíku. Vůbec mě ale nepřekvapuje, že na další díl série čekala celých deset let. 2,5* ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Filmovu seriu Children of the Corn znicili hlavne prilis casto sa meniaci reziseri : po najlepsej jednicke si na kazdom dalsom dieli zgustol novy reziser. A tym sla seria do hajzlu. Tuna sedi na reziserskej stolicke Guy Magar, a ten dokazal natocit aspon podpriemer. Jasne, nema to uz strasidelnu atmosferu jednicky, Linda Hamilton je taktiez prec. V podpriemere sa horor udrzi, ale do priemeru nema sancu sa dostat. 30 % ()

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Keď našetrím prachy, kúpim si kameru. Potom vystihnem kedy budú mať v Tescu akciu na kečup, a kúpim aspoň dve prepravky. Zo záhrady si zoberiem všetko poľnohospodárske náradie aké bude po ruke. Požiadam o pomoc nejaký detský domov, aby som mal dostatok detských hercov a vyberiem sa na nejaké kukuričné pole. A natočím Children of the Corn 8. A verte tomu, že to horšie ako tento paškvil nebude :) 5 % - za realistickú kukuricu..... ()

jurasino 

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle dílu mám spíš rozporuplné pocity. Není to tak atmosfericky vydařené jako díly předchozí, ani prostředí kde se to odehrává není tak pěkné, nevím vlastně jestli to bylo opravdu v Gatlinu nebo v jiném malém městě, protože jsem prakticky neviděl nic víc než starou zchátralou budovu kolem obrostlou kukuřicí. Ovšem pak ze střechy byly vidět v blízkosti nějáké mrakodrapy a různé další budovy jako bychom se nacházeli v nějákem velkoměstě. No dětské charaktery se zase víceméně povedly. Každopádně něco tomuhle filmu chybělo a proto mu nemůžu dát plný počet. Zatím nejhorší díl série ()

Matli 

všechny recenze uživatele

O maličko lepší než předchozí díly (krom prvního). Děti jako duchové jsou sice něco nového, což je fajn, ale aby všichni celou dobu čuměly jako puk, tak to mě moc nebavilo. Lekačky a hororová atmoška samozřejmě nikde, takže jedna hvězdička spíše za odvahu natáčet něco co není dobré :-) King se musí dokola a dokola otáček v posteli a všude kudy chodí. 31% ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, že se snažili tvůrci pořád jeste najit něco jiného a to i za malé peníze. Výprava je nulová a odehrává se ve dvou domech, to by mi ani tak nevadilo. Co zamrzí je vlastně zmena podžánru. Nebudu psát co je s detmi tentokrát, protože to tu prospoilerovala půlka uživatelů, ale prave to rozuzlení mi přišlo liché. Nebýt toho, tak jde o jeden z lepsich dílů této průměrné série. ()

Reklama

Reklama