Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Skye, hvězda kabelové televize, uvízne v malém městě Baxter v Kalifornii se svým otcem, to poslední, co by chtěla udělat, je poznat místní mladou, neklidnou skupinu, jejímiž členy jsou pyromanka Ely, její přítel Pete a samotář Blue. Když se objeví tajemná chemická skvrna, rozhodne FBI dát město do karantény. Skye nemá jinou možnost, než zůstat na místě a pomalu se zamiluje do Blua. Nakonec si vědomí, že nemusí spěchat domů, že tady je možná lépe. (Terva)

(více)

Recenze (6)

whack 

všechny recenze uživatele

SPOILER? Nenáročný film o jednom malom odľahlom mestečku, v ktorom mladí, zdá sa, nemajú veľmi čo robiť, a tak sú celkom radi (zo začiatku), keď ich zo stereotypu zachráni havária cisterny spoločnosti Empire Cola. Najviac sa mi samozrejme páčila pyromanka Ely (Christina Ricci), ktorá by bola v skutočnosti dávno zatvorená za terorizmus (keď vyhodí do vzduchu dodávku agenta FBI a tak). Nejaká tá pointa by sa dala vo filme nájsť, napríklad z toho záveru s vodovodným potrubím, ktorý prechádzal cez toto zabudnuté mestečko, ale jeho obyvatelia z neho veľa úžitku nemali. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pro mě až nečekaně špatný film ohánějící se řadou zajímavých herců, kteří nic nepředvedli a předem to vzdali protože si nejspíš uvědomili do jaké sračky to vlezli. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Velmi nevýrazný film o lidech z malého městečka, kteří celkem nic nedělají. Jejich životy trochu změní až příjezd známé herečky a jedna autonehoda, ale film to moc nerozhýbe. Trošku zbytečný snímek, důvodem proč se naň dívat zůstávají sympatie k hercům. ()

Reklama

Reklama