Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Skye, hvězda kabelové televize, uvízne v malém městě Baxter v Kalifornii se svým otcem, to poslední, co by chtěla udělat, je poznat místní mladou, neklidnou skupinu, jejímiž členy jsou pyromanka Ely, její přítel Pete a samotář Blue. Když se objeví tajemná chemická skvrna, rozhodne FBI dát město do karantény. Skye nemá jinou možnost, než zůstat na místě a pomalu se zamiluje do Blua. Nakonec si vědomí, že nemusí spěchat domů, že tady je možná lépe. (Terva)

(více)

Recenze (6)

kingik 

všechny recenze uživatele

Pro mě až nečekaně špatný film ohánějící se řadou zajímavých herců, kteří nic nepředvedli a předem to vzdali protože si nejspíš uvědomili do jaké sračky to vlezli. ()

whack 

všechny recenze uživatele

SPOILER? Nenáročný film o jednom malom odľahlom mestečku, v ktorom mladí, zdá sa, nemajú veľmi čo robiť, a tak sú celkom radi (zo začiatku), keď ich zo stereotypu zachráni havária cisterny spoločnosti Empire Cola. Najviac sa mi samozrejme páčila pyromanka Ely (Christina Ricci), ktorá by bola v skutočnosti dávno zatvorená za terorizmus (keď vyhodí do vzduchu dodávku agenta FBI a tak). Nejaká tá pointa by sa dala vo filme nájsť, napríklad z toho záveru s vodovodným potrubím, ktorý prechádzal cez toto zabudnuté mestečko, ale jeho obyvatelia z neho veľa úžitku nemali. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Velmi nevýrazný film o lidech z malého městečka, kteří celkem nic nedělají. Jejich životy trochu změní až příjezd známé herečky a jedna autonehoda, ale film to moc nerozhýbe. Trošku zbytečný snímek, důvodem proč se naň dívat zůstávají sympatie k hercům. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Během čtyř týdnů natáčení bylo v Goldfieldu v Nevadě nejvíce sněhu za předchozích 30 let. (Cheeker)

Reklama

Reklama