Reklama

Reklama

Heavy Metal 2000

  • Kanada Heavy Metal 2000 (více)

Obsahy(1)

V tradici kultovniho sci-fi filmu HEAVY METAL přichází ještě drsnější pokračování s názvem HEAVY METAL 2000. Když se dostane vesmírnému pirátovi Tylerovi do rukou klíč od komnaty nesmrtelnosti, stane se z něj vraždící psychopat připravený zničit všechno a všechny kdo se mu připletou do cesty. Po jeho spustošení klidné planety Eden povstane z prachu popela mstitel aby zničil zlého Tylera, zachránil unesenou sestru a opět nabyl klíč k nesmrtelnosti. V tomto neobyčejně zajímavém a drsném filmu uslyšíte řadu známých rockových skupin. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Heavy Metal nového veku ma hlavne zaujal tým, že to bol jednotný príbeh oproti poviedkam z prvého Heavy Metalu. Ale na konci som zistil, že to bola slabina celého filmu. Ako celok to bolo dosť pomalé a na prvý Heavy Metal sa to nechytalo. Hudba sa mi páčila viac, lebo bolo tvrdšia ako v predchádzajúcom, ale opäť nevystihovala atmosféru deja, ktorý sa práve odohrával. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak já toto volné „pokračování“ nemíním vůbec porovnávat se svým předchůdcem. Tentokrát si musíme vystačit jen s jedním příběhem, ale to mi vůbec nevadilo. Děj byl docela zajímavý, po akční stránce si stěžovat nemůžu a Julie Strain vypadala ve svých nejlepších rokách solidně, takže proč se nepropůjčit „hlavní hrdince“. Navíc Michael Ironside a Billy Idol rozhodně obohatili snímek svým dabingem (hlasy)(druhý jmenovaný i písní). Atmosféra dobrá, napětí by se tu taky našlo a co víc – hudba opět solidní. Mám rád kapely jako Pantera nebo System of a Down… ()

Reklama

Candyman 

všechny recenze uživatele

Od téhle anime nemůžeme čekat žádný fascinující příběh. Ona je to totiž čistá vyvražďovačka a to je na druhou stranu moc dobře. A i kdyby Vás to nebavilo, určitě Vás to neodradí od toho, abyste se na tenhle film nedodívali, protože je v něm mnoho pěkných sexy scén (i když kvalita kresby by mohla být lepší). Celý film byl v pohodě až na posledního "né hlavního" CGI záporáka (jakési ještěrčí něco z ocasem), kterého bych zanimoval rozhodně líp i já. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Moje chyba...šel jsem po původním snímku z roku 1981 a aniž by si toho všimnul do ruky se mi dostalo tohoto nedochuceného sequelu. Jak už jsem se zmínil, doposavad jsem neměl tu čest s zřejmě legendárním animovaným scifi, rok 2000 mne však jednoznačně zklamal. Samozřejmě nemohu porovnávat, i tak si ale troufnu si tvrdit a vsadím na to levou ledvinu, že původní met-fi bylo kvalitativně trochu jiná galaxie....jinak by k přídomku "legendární" asi těžko mohlo přijít. ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Heavy Nu-Metal Fuck U Too je pravým opakem svého předchůdce. Ten využíval exploatační prvky k znásobení svého sociálně-kritického sdělení, zde je veškeré násilí a nahota naprosto samoúčelná. Místo několika povídek jeden pseudopříběh, který sice nabízí zdánlivě drsnou hrdinku, ale i ta je úmyslně sexualizovaná v kontrastu s jejím přístupem k mužům. Nudný příběh, trapné postavy, nezajímavý hudební doprovod a místy velmi slabá animace. Sledujte jen na vlastní nebezpečí. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Film je sice z části natočen jako pokračování příběhu Heavy Metal (1981) podle stejnojmenného komiksového časopisu, ale zde je více využit grafický román "Melting Pot", od trojice Kevin Eastman, Simon Bisley a Eric Talbot. (Terva)
  • Spolu z filmem byla vydána i videohra pod názvem Heavy Metal FAKK2. Hra se odehrává až po událostech tohoto příběhu. (Terva)
  • Na soundtracku zazní osmnáct písní. Mimo jiné i píseň "Immortally Insane" skupiny Pantera. (Terva)

Související novinky

S Fincherem to bude metal

S Fincherem to bude metal

18.03.2008

Black? Death? Thrash? Ne, klasický Heavy Metal. Zapomeňte však na tvrdé kytarové riffy, David se nevrací k režírovaní hudebních videoklipů. Tohle vlastně nemá s muzikou vůbec nic společného. Heavy… (více)

Reklama

Reklama