Reklama

Reklama

Heavy Metal 2000

  • Kanada Heavy Metal 2000 (více)

Obsahy(1)

V tradici kultovniho sci-fi filmu HEAVY METAL přichází ještě drsnější pokračování s názvem HEAVY METAL 2000. Když se dostane vesmírnému pirátovi Tylerovi do rukou klíč od komnaty nesmrtelnosti, stane se z něj vraždící psychopat připravený zničit všechno a všechny kdo se mu připletou do cesty. Po jeho spustošení klidné planety Eden povstane z prachu popela mstitel aby zničil zlého Tylera, zachránil unesenou sestru a opět nabyl klíč k nesmrtelnosti. V tomto neobyčejně zajímavém a drsném filmu uslyšíte řadu známých rockových skupin. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

V porovnání s původním Heavy Metalem je to opravdu slabé. I přes novou animaci, která na mě nijak extra nezapůsobila, mě zklamal i výběr hudby. Nejde o žádné silné pecky, které vás donutí ztlumit hlasitost jako u prvního dílu, ale o prostě nějaké písničky. Osobně jsem se opravdu brzy začal nudit, hlavně poté, co předem nastavené koleje příběhu byly až příliš viditelné a přímočaré. Tak snad za dalších 2000 let.... ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

" Smrtelnost je na hovno, nesmrtelnost je na hovno, všechno je na hovno " - ano, je, a nejvíc na hovno je tenhle film, vážně, bez přehánění, tam kde byl první povídkový film alespoň trochu zábavný, tady přijde nechutná céčkovost scifi a fantasy osmdesátých let... Nenašel jsem snad jediný pozitivní fakt na celém filmu, který trpí mimo jiné nechutnou sestupnou tendencí kvality, takže jsem ke konci (a teď si nedělám srandu) napůl roztrhal a rozkousal svoje pantofle, tak špatnej ten konec je! Nechápu, proč se tam na několika místech nas***a animace 3d modelů, který vypadá jako Daniel Nekonečný po plastice nosní přepážky. To že scénář je snad ten nejhorší rádoby vědeckofantastickej brak nemá cenu rozebírat, jen mi řekněte, kterého zhuleného, prokrastinujícího vegana napadlo pojmenovat hlavního padoucha Tyler. Vážně?! TAYLER?!?! Třesu se strachy!!!!! Prostě... Kristalickej Odpad, jsem nebetyčně rozlícen nad výplody űberpráce některých "tvůrců... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Neviem, kto prišiel s nápadom miesto antológie nakrútiť jeden celovečerný film, ale výsledok je strašná slabota. Celý ten energický drive prvého Heavy Metalu je preč, je to len jedno nudné, fádne sci-fi, ktoré prekoná aj treťotriedne japonské anime a ktorého (občas hnusne digitálna) animácia je niekoľko líg za prvým Heavy Metalom, ktorý geniálne preniesol estetiku brakových komiksov na plátno. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Slabší než první díl. Na sci-fi akci, metal i kozy v těsných oblečcích (i bez nich) sice dojde, ale trashové punkovosti a originality značně ubylo. 6/10 ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Pěkný kreslený film s výraznější první půlkou. Hudba Frederica Talgorna je opět skvělá, bohužel nedostává tolik prostoru na úkor drsných songů. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pro mne jiné jen jediným příběhem na rozdíl od povídkového Heavy Metalu číslo 1, jinak opět přímočarost, násilí, krev, sex, obludy, fantasy a sci-fi ..prostě heavy metal rulez:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak já toto volné „pokračování“ nemíním vůbec porovnávat se svým předchůdcem. Tentokrát si musíme vystačit jen s jedním příběhem, ale to mi vůbec nevadilo. Děj byl docela zajímavý, po akční stránce si stěžovat nemůžu a Julie Strain vypadala ve svých nejlepších rokách solidně, takže proč se nepropůjčit „hlavní hrdince“. Navíc Michael Ironside a Billy Idol rozhodně obohatili snímek svým dabingem (hlasy)(druhý jmenovaný i písní). Atmosféra dobrá, napětí by se tu taky našlo a co víc – hudba opět solidní. Mám rád kapely jako Pantera nebo System of a Down… ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Méně erotiky, méně krve(ale jen o kapku), jediný příběh, narozdíl od povídkové jedničky a další porce tvrdé muziky. Tak by se dal stručně charakterizovat sequel pro někoho legendárního Heavy Metalu z roku 1981. Poměr zábavných a nudných pasáží je v podstatě rovnocenný. Animace mi přišla vcelku vydařená(ovšem až na toho závěrečného padoucha). Na více jak jedno zhlédnutí to ale není. Jinak souhlasím, že související videohra/PC hra, byla zajímavější. Paradoxně jsem si její kousek zahrál před lety a k filmu se dostal až dnes. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Což o to, mně by nevadilo že Heavy Metal 2000 nemá povídkovou formu jako předchozí majstrštyk Heavy Metal z roku 1981. Ale věc se má tak, že Heavy Metal 2000 je hodně nedomrlá záležitost. Místy jsem se i nudil a animace mi nijak oslnivá nepřišla. Vlastně mi byla docela nepříjemná. Jasně, máme tu jako soundtrack tvrdý metal, spousty vnadných ženských křivek a jejich dudášů, krve a machismu. Ale scénář je prostě slabota bez špetky invence. Chtěl jsem dát původně za tři, ale jdu ještě o jeden stupeň dolů, protože mě Heavy Metal 2000 obecně dost zklamal. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Dosti chabé ?pokračování? původního Heavy metalu. Jenom díky tomu, jak to vypadá a co za podivnosti (ačkoliv ne vůbec v takové míře jako u prvního dílu) děje je jedna hvězdička. Zbylá za perfektní reklamu na tripovou akčnárnu Heavy metal FAKK 2, kterou jsem s chutí hrál a bavila mě víc než film... Hodnotit tento pokus větším číslem jako má hlavní hrdinka poprsí, nemá smysl... 2, 25... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hele porovnávat to s klasikou z 81 nemá moc smysl....Původní film byl rozdělený na krátké povídky a hrál mu do toho heavy metal v době, kdy heavy metal ještě měl pořádné koule..... Tenhle film je prostě o generaci dál a jede si to na trošku jiné vlně.....Mě osobně vadí nejvíce ty digitální prvky, které jsou prostě bez duše a ani to nevypadá něják zvlášť Cool-ale co už-no.... Scénář je sice takové to tuctové sci-fi ale je tam dost prostoru pro prvoplánové ukazování koziček a pro pár docela vymazlených vtípků..... Jako celek to působí čistě jako ujeté, béčkové sci-fi-a řekl bych-že přesně toho chtěl heavy metal docílit=takže povedené=70% ()

PKD 

všechny recenze uživatele

O třídu horší, jak první film (esli to není tím, že to už není povídkáč) ale stále ok. Pro mužskou hetero část diváctva, doporučuji bonusy.;-) ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Heavy Metal nového veku ma hlavne zaujal tým, že to bol jednotný príbeh oproti poviedkam z prvého Heavy Metalu. Ale na konci som zistil, že to bola slabina celého filmu. Ako celok to bolo dosť pomalé a na prvý Heavy Metal sa to nechytalo. Hudba sa mi páčila viac, lebo bolo tvrdšia ako v predchádzajúcom, ale opäť nevystihovala atmosféru deja, ktorý sa práve odohrával. ()

MCZ 

všechny recenze uživatele

Tak špatné to snad být nemuselo, ne? A což takhle tam na konec vlepit hnusnou CGI postavu? Takže, vy teda takhle, jo? Tak já teda takhle! (Plus jen za záporáka a hrstku vtipných scén, s prvním dílem samozřejmě totálně nesrovnatelné.) 2/10 ()

kvasiva 

všechny recenze uživatele

O velký kus za původním Heavy Metalem. Ve všem to bylo horší a v ničem nevynikalo. Hudba docela průměrná. A hlavně to byla dobrou třetinu filmu nuda. Výsledkem je mé zklamání. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Oproti předchůdci už slabší. Sice už jde o celistvý příběh a animace je dokonalejší, ale stylem mi více sedla ta u původního Heavy Metalu. Soundtrack přitvrdil, ale připadal mi takový monotónnější a méně zapamatovatelný. ()

Související novinky

S Fincherem to bude metal

S Fincherem to bude metal

18.03.2008

Black? Death? Thrash? Ne, klasický Heavy Metal. Zapomeňte však na tvrdé kytarové riffy, David se nevrací k režírovaní hudebních videoklipů. Tohle vlastně nemá s muzikou vůbec nic společného. Heavy… (více)

Reklama

Reklama