Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Hawaj 

všechny recenze uživatele

Parádně zpívající Doris Day v lehké komedii na cestách. I ostatní herecké výkony jsou solidní, ale až tak epochální film to zase není a je zde zbytečně nadhodnocený. Dámy omračují garderóbou, stylem a štíhlým pasem. Pokud se chcete přenést do bezstarostného roku 48 z druhé strany zeměkoule zatímco tady hřímal Kléma a začínal rudý teror, tak neváhejte. Ale muzikál to moc není, spíš film s několika písničkama, zato pěknejma. ()

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Velmi, opravdu velmi dobrá muzikálová romantická komedie, navíc dost humorná. Příběh manželského páru, který je vůči sobě tak skeptický že dokonce manžel nasadí na manželku soukromého detektiva, a manželka, když ji manžel opět oznámí že z důvodu pracovního vytížení s ní nemůže odjet na dovolenou, předstírá že na dovolenou opravdu odjíždí, ačkoliv jen na oko pro manžela, místo toho se ho rozhodne sledovat, protože se domnívá že má pletky se svou sekretářkou. Mimo jiné je to i filmový debut D.Day, no, povedl se vážně na jedničku. 90% ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Film o tom, ze manzelia si neveria, on ma nasadeneho detektiva , ktory spehuje manzelku aona tiez nezahala. Rezisersky na urovni, dialogy vyborne, da sa parkrat aj zasmiat, taketo filmy to je nieco pre mna . 76 % ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama