Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísný otec se uvolní natolik, že dovolí svým dětem vzít si volno ve škole a vyrazit na výlet do přírody. Situace se však změní k horšímu, když si rodina uvědomí, že plánuje jejich poslední výlet v životě. (mokelembembe)

Recenze (19)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Představte si, že Vás vyhodí z práce, nato zjistíte, že Vám manželka zahýbá se šéfem, dceru máte kurvu a misto syna, ufňukanou holku. Takže zcela chápu, že tatínkovi ruplo v bedně. A popravdě, mít takového syna, tak mu vytluču duši z těla! Hlavní postavy přijatelné, herecké výkony dobré (žádný ochotnický spolek ala čtení dialogů z papíru). Ke konci naháněčka. Po těch x sračkách, co jserm viděl za posledních 14 dní, dobrý film. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Z tohto mohlo byť viac, ale režisér v záverečnej tretine pokazil, čo sa dalo. Otecko vezme svoju rodinku na menší výlet, no v skutočnosti má pre nich pripravených zopár nepríjemných prekvapení, takže sa môže začať teror. Nemôžem povedať, že by to bolo nakrútené zle, alebo že by to bolo málo krvavé. Práve naopak a ako psychologický horor mi to celkom sedelo. Lenže potom začal ocino naháňať svoje potomstvo po lesoch so sekerou a začala to byť neskutočná sranda. Je totiž jasné, že keď pobodaného človeka udrieme palicou po hlave, behom pár sekúnd bude okamžite na nohách. Je jasné, že aj keď sa ledva vlečie a my môžeme šprintovať o život, bude nám stále za pätami. A teenagerka namiesto toho, aby utekala preč, sa radšej skryje za strom a zapáli si cigaretku, veď má času dosť. Záverečná kosačková scénka to ešte mohla zachrániť, ale pochovala to ešte viac (už som ani neveril, že je to možné). Záporák síce sympatický, ale už dlho ma nikde neštvala nejaká postavá tak, ako ten ufňukaný neschopný sraľko-synátor. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Originálne ako NIČ , do svojho žánrového zaradenia to prinieslo NIČ, pri sledovaní som myslela na NIČ, celkovo vlastne skopírované a sfilmované NIČ, ktoré keby nevzniklo, nestalo by sa NIČ. Prácou opustený papá dostáva psychostavy a rodinka si to spolu s ním, avšak na svoj úkor (ne)veselo užíva. Nepripadá ti , že to tu už bolo ?! Jonathan ako papá, to však vytiahol na toto hodnotenie. ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Zřejmě to celé nebylo myšleno jako komedie, ale já se od zhruba padesáté minuty nemohl přestat smát. Hodnotím tedy jako komedii či parodii na různé vyvražďovací horory. Jen doufám, že nikdy nepotkám tvůrce tohoto filmu, protože kdyby mne přesvědčili, že to mysleli vážně, tak bych musel jít s hodnocením hodně dolů =D ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Na tenhle snímek jsem se těšil...no a znáte to jak to dopadá když se na něco hodně těšíte? Správně většinou to dopadne blbě ať už je to rande kdy nepřijde holka nebo párty na kterou nedorazíte kvůli chřipce a v neposlední řadě horor kterej je totálně nudnej. Máme zde tatíka a jeho rodinku která ho štve ještě více než propuštění z práce. Neříkám že rodinka nemá své mouchy ale žít s tímhle jelitem tak to by hrabalo každému takže vinu může dát max sobě. Každopádně se tatík rozhodne pro zamordování exšéfa a rodiny s tím že vše zakončí svou sebevraždou...No kdyby se sejmul hned sám ušetřil by mi minimálně hodinu a čtvrt života a efekt by byl stejný prostě bych řekl..a to je všechno? Proč tedy tolik hvězd? Jedna je za tatínkovu dcerku která je extrémně podobná mé kamarádce tak se mi na ní dobře dívalo a druhá...no sám nevím vraždy jsou fakt blbě natočené všude stříká kečup a není nic vidět takže za ty ne...už vím za co...Za tatíkovu parodii slavnějšího tatíka z Osvícení jelikož jak tam kulhal se sekyrou v ruce a snažil se tvářit šíleně tak si na Osvícení vzpomene asi každý a při pohledu na TOTO a následné porovnání vybouchne smíchy takže dík že jsem se zasmál. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Rozhodně spíš slabší kousek.Táta přišel o práci,ruplo mu v kouli,a vzal rodinku na výlet,kde jim chtěl ukázat,co proto.Já sem dost nepochopil výběr hlavních představitelů,poněvadž,že by tatínek oproti synátorovi vypadal jako chlapík,tak to ani hovno.Stejnej teplouš jako jeho potomek.Film do půlky spíš ospalej thriller,druhá půlka slabej ,klišoidní horor.Celkově angličani nezklamali,většinou točej podobný,nudný slátaniny.40%. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Nedávno propuštěný zaměstnanec, hlava rodiny, pozve svého ex-šéfa spolu se svou rodinkou na samotu u lesa na takovej zajímavej Team building. Zde se bude snažit ztmelit vztahy rodinné i ex-zaměstnanecké. Ovšem né vždy každému účastniku TB se bude líbit program. ..." Po večeři by jsme si mohli zahrát na schovávanou " :):) ()

elanius odpad!

všechny recenze uživatele

(126/2012, DVDRip) / Otrasný film s neskutočne priblblými postavami, skurvené utrpenie toto dopozerať. Vôbec si nemyslím, že tu išlo o nejakú paródiu, ako som sa dočítal tu v komentároch, podľa mňa je to proste amatérska sračka. Angličania výnimočne sklamali. (0/10) ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Na Slovensku je cca 15 % nezamestnanosť. Keby sa každý zachoval tak ako tento ocko...to by bolo rošambo! Som veľmi rád, že som živnostník a tým pádom som odkázaný sám na seba. Axed je veľmi slabý, miestami priblblý film s množstvom nelogických doslova zarážajúcim chovaním sa hlavných postáv. Veď ten tatko nevyzeral ani tak hrôzostrašne, aby som mu nedokázal kávovou lyžičkou natrhnúť prdel. Doslova :) ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Velice bolestive. Amaterina, ktera se vydava za seriozni dilo. Ruce pryc, protoze vam rikam, nelogicke chovani postav, o ktere se stejne nezajimate, nabralo druhy level. Za nektere sceny jsem se az citil trapne. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to špatně nabroušenou sekyrou nebo špatně vyrobenou sekačkou, ale nějak tomu chyběl ten pravý thrillerový nádech. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Ale ano ,průměrný rodinný filmík na podvečer s návodem Nejezděte na výlet,pokud hlava rodiny přijde o zaměstnání. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Nebola to až taká nuda. Vcelku sa mi páčila aktuálnosť. Svetová kríza, chlapíka vyhodia po rokoch z práce a jemu rupne v "bedni". Isto je tam aj pár húpostí, nelogičností, ale povedzme si v ktorom horore v súčasnej dobe nie je. Náklady asi neboli vysoké, to nabudúce by som mohol čosi dať do placu aj sám. ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

Označení horor tomuto filmu sedí více. Po přečtení informací o filmu jsem čekal větší masakr. Čekal jsem, že hlavní hrdina bude vraždit všechno co mu přijde pod ruky. Zaměřil se však na své nejbližší. Všechno se na něj sesypalo a tak mu prostě hráblo. Místo masakru větších rozměrů tu máme trochu vyčkávání a jakési psychologické hry. Časové díry mezi zajímavými úseky jsou mnohdy hodně dlouhé a někdy jej vyplňují stupidní dialogy. Hororová klišé zůstavají. Utíkajíci lidé v lese, zakopnou aby mohli padnout vrahovi za oběť. A vrah? Ten s těžkou, velkou sekerou je v lese stejně rychlý jako ostatní. Axed není špatný. Myslím si však, že mohl přidat. Kdyby byl více sirovější, určitě by slavil více úspěchu. Takhle průměrné dvě hvězdy. ()

lubos.cermak 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být lepší, kdyby režisérovi v polovině filmu nedošel dech. Přesto slabší povahy tento psychologický snímek nenechá klidnými. ()

pigboss 

všechny recenze uživatele

Svět se utápí ve finanční krizi a Kurt Wendell díky tomu příjde o práci. Není dost silný na to, aby to řekl své rodině, a tak se rozhodne, že uvolní děti ze školy a i s manželkou si vyjedou na výlet do přírody. Nikdo ovšem netuší, že tento výlet má být jejich posledním. Kurt si totiž pro svou rodinu připravil pár smrtících překvapení... ()

Patrix000 odpad!

všechny recenze uživatele

Debilni film a podle me LIVINGDEAD kterej sem dal komentar kterej je totalne stupidni:dceru máte kurvu a misto syna, ufňukanou holku. Takže zcela chápu, že tatínkovi ruplo v bedně. A popravdě, mít takového syna, tak mu vytluču duši z těla! Jeste to pokracuje ale tohle je prece každyho vec jaky je ne???jinak film traparna nudna a nesmyslna herecke vykony nulovi nejaka akce nebo tak neco falesný a nezajimavi NUDNÝ FILM ROKU 2012!!!!! ()

Reklama

Reklama