Reklama

Reklama

Vyšetřováním série záhadných vražd politiků je pověřen Gary Yanuck (Michael Ironside) a mladá detektivka Lynn Reilly (Kate Vernon). Gary, který byl obviněn svou bývalou partnerkou ze sexuálního obtěžování a Lynn, která trpí ztátou paměti nejsou vůbec dokonalý pár. Teprve přibývající počet obětí začíná ukazovat Garymu správný směr, který má počátek v temné minulosti jeho nové partnerky... (Five Stars Entertainment)

(více)

Recenze (8)

AsylumFan odpad!

všechny recenze uživatele

Detektiv Yanuck trpí, jako typický prototyp příslušníka silových složek, sexuální frustrací, která plyne z toho, že kvůli práci, kterou se živí, od něho dá každá normální rozumná ženská ruce pryč. Deprivant, jako je on, nemůže chápat, že normální slušný člověk se buzerací druhých živit jednoduše nemůže a lidmi, jako je on, opovrhuje. Yanucka psychicky deptá, že nemá jiné alternativy, než je častá samohana, a když mu to jeho ubohý plat dovolí, tak párkrát do měsíce i děvka. Proto se občas pokusí vyjet po nějaké kolegyni, ale vždy se se zlou potáže, dokonce je obviněn ze sexuálního obtěžování. V těchto těžkých časech je, spolu se svou novou parťačkou, pověřen vyšetřováním případu, kdy začal neznámý pachatel píchat jeho policejní kámoše. Ovšem ne tak, jak by si hošani přáli, ale kuchýňským nožem přímo do krku. Mrtvých valem přibývá a v hledáčku Yanucka se stále častěji objevuje jeho nová parťačka, takže začíná být lehce schizofrenní. Na jedné straně se mu Lynn líbí a rád by konečně smočil, ovšem na druhé straně jej znepokojují přibývající indície, že je jeho kolegyně do celého případu nějak zapletena. Přemůže Yanucka nakonec jeho roky neukojený chtíč? Vymění svoji profesionalitu a čest za perverzní prasečinky s Lynn??? - - - Film z rané tvorby Paula Zillera. Podprůměrné krimi s těžkopádným dějem, předvídatelnými zápletkami i závěrečným rozuzlením. Neuspokojí fanoušky špatných filmů. Vysoká úroveň bodování jen podtrhuje diskutabilní úroveň některých uživatelů. - Nezábavný špatný film, nejhorší od Zillera - 5 %. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kriminálka z roku 1994, ktorá vyzerá jak z roku 1970. O ničom, slabá kanadská produkcia s nesympatickým pseudo vyšetrovateľom a milfkou v okuliaroch. ()

Reklama

raduna01 

všechny recenze uživatele

Detektiv Gary Yanuck je pověřen vyšetřováním vražd policistů. Jako nová partnerka je mu přidělena Lynn Reillyová, což detektiva příliš nepotěší, protože jeho poslední kolegyně ho obvinila ze sexuálního obtěžování. Během vyšetřování navíc Gary zjistí, že Lynn o případu ví daleko víc, než mohl tušit. Za vraždami policistů se skrývá mnoho podivných tajemství... ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Celkem dobra televizni devadesatkova detektivka, s mirnym neonoir nadechem. Blby na tom je jen to, ze je to proste takovy "kanadsky"...chvilemi divne pribehove skoky, misty divny strih, misty zmateny scenar...a cesky dabing tomu taky nepomohl. 3- ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Za mě v rámci TV krimi v pohodě thriller, který tahá nahoru můj celkem oblíbenec Michael Ironside, u nějž jsem si ale až teď po letech uvědomil, že je jak mladší brácha Jacka Nicholsona, nechápu, že mě to netrklo dřív. U nás vydal na VHS label Five Stars. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama