Reklama

Reklama

Vesmírný lovec: Dobrodružství v Zakázané zóně

  • USA Spacehunter: Adventures in the Forbidden Zone (více)

VOD (1)

Odstartujte napínvé kosmické dobrodružství s Peterem Straussem jako galaktickým námezdným lovcem, kterého ohrožuje mechanický šílenec. Píše se rok 2136 a Wolff (Strauss), který zachytí nouzový signál souhlasí s tím, že zachrání tři překrásné mladé ženy z planety zachvácené morem. Když jsou ale ženy uneseny “pochopy“ zvrhlého Overdoga (Michael Ironside), napůl člověka a napůl stroje, který ovládá celou planetu, Wolff startuje a vydává se na divokou, urputnou honbu plnou nebezpečí a fantazie. Postaví se nejrůznějším monstrům a mutantů, a okolnosti ho nakonec svedou dohromady s Niki (Molly Ringwald), odvážnou tulačkou, která souhlasí s tím, že ho doprovodí do Overdogova království železného šrotu. Wolffovy hrdinské činy v Zakázané zóně jsou nabité nadpřirozenou napínavostí a takovými zvláštními efekty, které každého zaručeně oslní. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (45)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trailer ma nalakal na taku lacnejsiu a imbecilnejsiu variaciu Mad Maxa, ale vysledok je velka nuda. Akcnych scen je minimum a su strasne staticky natocene. Zapletka je fadna, postavy nezaujmave, takze jedine co zaujme a vdaka comu davam jednu hviezdicku je originalna vyprava. Vsetky tie divne vozidla pozvarane zo šrotoviska su celkom pôsobive. Skoda, ze neboli vyuzite v nejakom podstatne lepsom filme. 2/10. ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Skvost. Jeden z řady filmů, které jsem viděl jako kluk a pak dlouho hledal. A našel. Derivace Hana Sola zachraňuje tři ztroskotané pozamšťanky na Mad Maxovské planetě. U toho hláškuje a dějou se tam uplně random cool věci. Má to osmdesátkovou hudbu a vizuál jako ze šroťáku. Je potřeba psát dál? Pecka. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Totální píčovina s dost trapnejma maskama (všichni ti obyvatelé planety, bože kdo dělal masky), otravným hlavním hrdinou, který se snaží napodobovat Indyho, záporákem, u něhož nechápete, že ho už někdo jiný dávno nesvrhl a nic moc sexy Molly Ringwald (její čas teprve přijde). Suma sumárum klasické béčko, které bych možná měl i trochu rád, kdybych ho viděl v dětství. Jenže neviděl, takže víc než dvě hvězdy si to rozhodně nezaslouží. A zdejší hodnocení 63%? WTF? Když to srovnám s jinými filmy, které mají podobné hodnocení, tak musím žasnout. Pro mě tak 35%. ()

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Od prvních chvil je zřejmé, že producenti filmu chtěli svoje malé Hvězdné války. Elmer Bernstein patrně dostal úkol složit něco na způsob motivů Johna Williamse a hlavní hrdina se měl tvářit jako Han Solo. Také se tak tváří. Coby vlastník obstarožní lodi a mnoha dluhů se totiž vydává vyzvednout trojici trosečnic, z čehož kouká pěkných pár megakreditů odměny. Na místě je však svědkem jejich únosu a aby je opět našel, musí přibrat do svého průzkumného vozítka sršaté děvče, jež se v kraji - vlastně na planetě – vyzná. Zatímco obal a hudební doprovod celého příběhu je drobátko poplatný Star Wars, planeta je šmrncnutá „madmaxovskou“ opuštěností, recyklovaností a opotřebovaností. Tato stylizace je vcelku povedená a navíc tvoří vhodné kulisy pro výskyt různých bizarních obyvatel, jejichž završením je hlavní zloduch – zpola mechanický klepetovitý Overdog, který provozuje smrtící show a od svého nohsleda jménem Chemik si nechává dodávat holky. O to víc zamrzí, že z akčních scén čiší béčkovitost a že tu a tam ukápnutá originalita už nezbyla na samotné dějové postupy... ()

choze 

všechny recenze uživatele

LOVEC diváka vlastně jen neustále teasuje. Nejdřív mu nabídne několik sexy bab (astronautky, hrdinova robotka), ale záhy je uklidí do úzadí. Pak mu nabídne spoustu pěkných maket vesmírných lodí a futuristických "maxovských" vozítek, ale žádnou pořádnou akci s nimi. A hrdinu s jeho otravně uječenou parťačkou sice při putování pustou krajinou co chvíli někdo přepadne (zloduchovi poskoci na rogalech, gumoví sumo-mutanti, amazonky-rusalky, zmutované děti se zápalnými láhvemi), ale jsou to jen rychle odehrané, nijak zvlášť zajímavé epizodky. Suma sumárum - koukatelné, ale neodpustitelně promarněné postapo. A taky jeden z filmů 3D minivlny v první polovině 80. let (PÁTEK TŘINÁCTÉHO III, AMITYVILLE III, ČELISTI III). ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama