Reklama

Reklama

Pasongsong gyerantak

  • Jižní Korea 파송송 계란탁 (více)

Obsahy(1)

Dae-Gyu je obyčejný pracující muž, který se v poklidu potlouká životem, když tu jednou na jeho dveře zabuší uplakaný chlapec, který tvrdí že je jeho syn. Dae-Gyu se ho pokouší zbavit, ale moc se mu to nedaří, a tak se rozhodne vydat na cestu za chlapcovou matkou, aby jej vrátil domů. (Zíza)

Recenze (3)

May 

všechny recenze uživatele

Korejské filmy umí bravurně mixovat žánry tak, že to nebije do očí, ale naopak ještě umocní celkový zážitek. Cracked Eggs & Noodles se ze začátku tváří jako pomalá komedie na mnohokrát omílané téma, ale v druhé polovině se volně zhoupne do dramatu ženoucího se za jasným vyhrocením děje. Myslím si, ze Pasongsong gyerantak není ničím extra-výjimečný film, ale má několik klišovitých, avšak neuvěřitelně emocionálně silných okamžiků, které ho posouvají o třídu dál až do místa, co způsobí nezapomenutelnost některých scén. A co je víc než vzpomínky.. 7/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taký štandardný road movie v ktorom sa postupne zbližuje nezodpovedný flákač so svojím náhle sa objaveným synom na ceste za chlapcovou matkou. No a keďže sme v Kórey, tak tam nakoniec musí niekto srdcevrúco zomrieť. Tentoraz ma to nedojalo, ale ani som sa nenudil vzhľadom na to, že road movie nemusím. Výsledkom je štandardná jednohubka. 6/10. ()

Reklama

Reklama