Reklama

Reklama

Krutí nájemní vrazi napadnou Chota, nejbohatšího člověka Asie, kterého usmrtí. Před brutálními zabijáky není ani jeho osobní strážce Wong Kom schopen ho zachránit. Chotův rozlícený syn Chaichol propustí strážce a sám se vydá po stopách otcových vrahů. Nejlepší strážce Asie ovšem nemůže dopustit, aby Chaichol sám bojoval s démony podsvětí. Potají se vrhne do pátrání po zločincích a jediným cílem jeho nebezpečného poslání je nalézt ty, kteří ukrutný zločin spáchali a tím dosáhnout očisty svého jména. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Tá druhá hviezdička je za Phanom Yeeruma (alias Tony Jaa) v epizódnej úlohe "muža zo supermarketu", pre ktorého mám potom, čo sme sa spolu s May s ním stretli naživo, skrátka slabosť... :-) ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Víc než nevtipný humor (usmál jsem se všehovšudy jen dvakrát), rádobydrsné zpomalovačky, nepovedené přestřelky, neesteticky předrátovaná a podprůměrná choreografie soubojů (aspoň Tony Jaa na malém prostoru něco málo předvede), mi na thajském Bodyguardovi vadilo smíšené duo, které mi pilo krev už v Ong-baku. Petchtai Wongkamlao je trapný už jako šaškující přicmrndávač Tonyho, natož v póze tvrdého bodyguarda (musím souhlasit s Le_Chuckem). Jeho zdařilá role taxikáře v Cherm budiž výjimkou. The Bodyguard je zkrátka po Dangerous Flowers další thajská akčně komediální slabota. 3/10 ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nenechajte sa zmiasť menami Rittikrai + Jaa, lebo toto sa s Born To Fight, Ong-bak či nebodaj Tom Yum Goong porovnať vôbec nedá. Spoločné má táto štvorka len tradične prudko patetickú vystielku k akčným scénam, ktoré v Bodyguardovi okrem úvodnej (už tu treba treba silnú béčkovú nadsázku) stoja úplne za hovno (nehovorieac o tom, že ich je tragicky málo). Tony Jaa má v celom filme asi minútu priestoru a Petchtai Wongkamlao je smiešne drevo a ako bodyguard by bol presvedčivejší aj Mr.Bean. 35% ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Docela obstojná parodie na všechna možná akční klišé, které se dají najít. Pro fanoušky akce možnost se zasmát vlastním hrdinům. 60 % ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Na komedii je to málo vtipné ale hlavně se mi z těchto sračkovitě natočených akčních scén ježí vlasy na hlavě. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Že thajci vedia robiť druhotriedne horory, už viem dávno. Že vedia robiť aj druhotriedne akčňáky, viem od včera. Jediné plus za isté náznaky humoru, ale výraz "crazy komédia" moc na mieste neni. ()

anderson

všechny recenze uživatele

ČESKÁ DVD PREMIÉRA: MIRAX = 24.10.2009 - réžia českého znenia (MIRAX 2009) = - pozor, DVD neobsahuje české ani slovenské titulky. Len originálny zvuk, dabingy a rumunské a maďarské titulky. (24.10.2009) ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Thajci znovu přesvědčili, že akci natočit umějí, ať už se jedná o střílečky, automobilové honičky ci osobní souboje. Tenhle snímek, je ale především komedie a to pořádně bláznivá. To je právě kámen úrazu, prezentovaný humor mi moc neseděl. Jen velmi málo dobrých vtípků zahlcuje přehršel těch trapných, i titulní hrdina, jenž normálně ve vedlejších rolích v akčních filmech působí směšně, je tady příšerně toporný a jakoby nevěděl co hrát. Malé cameo Tonyho Jaa je skvělé, ale na záchranu snímku nestačí. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Gratuluji každému, kdo se vydržel dívat až do konce. Tímto prosím distributory - nic podobného už nám sem ze vzdálených zemí netahejte. Na něčem takovém by se totiž dalo vyučovat o stupiditě thajské produkce. "Tajný agent" je vrcholem trapnosti. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Kristova noho. Buď je to výborná parodie a nebo strašná sračka. Já na to nechápavě koukal s otevřenou pusou. Na druhou stranu najde se tam pár vtípků. Mimochodem, NENÍ to akční film. Akční scény jsou ve stylu Žhavých výstřelů 2. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

V Thajsku by komedie fakt dělat neměly. Všechny vtípky jsou tak nucený a přiblblý. Akce celkem slušná, ale celkově tak trošku nuda. Chtěl jsem dát hvězdičku za Tonyho Jaa, ale těch pár vteřin, které tam odehrál za to nestojí, ikdyž byly výborný. 37% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tento film je robeny zo srandy a preto je aj dost tak od veci. Ja som sa pri nom zabavil, su v nom komedialne prvky a nieco je aj v nom od veci:) Akcna hviezda Tony Jaa tam prilis dlho nehral, ale ukazal ze je fakt vynikajuci bojovnik aj v tomto filme. Tento film neberte prilis vazne, je skor na pobavenie a nie na prilis hlboke premyslanie co sa v nom vlastne deje. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Z thajské kinematografie k nám toho zase až moc nechodí a tak díky alespoň za něco. Tento snímek se řadí mezi ztřeštěné akční komedie nepodobné těm čínským, ale v podstatě i k hollywoodským. Dějová linka je sice pevná, ale její vývoj je v rámci komedianství značně nesouměrný. Když si zvykneme na nehezké thajské obyvatele, jejich kulturu a sociální zázemí, zůstane nám snímek plného patosu a klišé, bez kterého by se to v žádném případě neobešlo. Po hollywoodsku si dokonce v soubojích vypomohli lany, což je značně pohybově viditelně neefektivní a nereálné. Komediálních opičáren, jaké známe z Číny, se tu nedočkáme, tak alespoň díky za něco. Ztřeštěnosti a vtípky nás sice moc nepobaví, ale jinak celou živost a elán tomu nelze upřít. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

paródia jak sa patrí. Síce som pôvodne čakal film kde hlavný hrdina bude Tony a nie Petchtai ale dalo sa to. Akcia dobrá, prestrelky krvavé, bitky hoc je ich málo na komédiu slušné. Áno je to hlavne komédia a niektoré pasáže sú trápne ale dajú sa prežiť. A cameo Tonyho je bohovské. ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Jen pro Tonyho Jaa a to tam hraje asi jen 30vterin,... Hlavně, že je psaný jako první, za tu chviličku co tam hraje stihl ukázat vše, své umění vtip a gracii. Taková akční komedie ale je to o ničem bohužel... Kdyby dostal alespon Tony víc času.... ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Petchtai Wongkamlao, herec, o kterém jste v životě nikdy neslyšeli a vyslovit jeho jméno dělá problém. Přesto byste minimálně tento jeho film neměli minout. Teda za podmínky že ho nebudete brát vážně. Násilí se tu totiž střídá s humorem, jenž občas sklouzne do parodie/pocty filmovým klasikám. Například scéna ala Tenkrát v Číně potěšila. I pokud ale nemáte hlubší znalost asijské kinematografie, nebojte se, film si dokážete užít. Jako bonus je tu pro fanoušky akce malé, ale vtipné akční cameo Tonyho Jaa. Co víc si od thajského filmu přát. ()

pistabaci 

všechny recenze uživatele

Pokus o akčnú komédiu z Thajska. No hold to by v prvom rade trebalo dať na úlohu najlepšieho bodyguarda niekoho iného nie Petchaja ktorý tam pôsobí ako čistý kokot celú dobu. Počiatočná prestrelka je celkom fajn ale potom už film ide cez kopu akože vtipných scén a záver síce celkom poteší jak v súbojoch tak v humore (nestřílej mi u ucha blbče?-Cože?-Ja ti dám cože, běž blbče!) ale už to kvalite nepomôže. ()

Reklama

Reklama